СтопХам - Братушките цепят мрака ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СтопХам - Братушките цепят мрака ;)

Мнение от The_Ancient » 10 Окт 2011, 1:39

Its creation was encouraged by senior figures in the Russian Presidential administration

The movement was officially announced by Vasily Yakemenko, (leader of the pro-Putin Walking Together youth movement) on 1 March 2005.

Ясно ви е че в Русия има една партия и един човек и след като той одобрява тоя фарс, няя проблеми :confused: :roll:

User
Аватар

Мнение от b00st » 13 Окт 2011, 17:43

http://www.youtube.com/watch?v=dPS_eQiN ... ture=feedu

добре кво са виновни хората къде паркират, че тия от ресторанта са направили нелегален паркинг там айде някой да ми обясни. и да лепят на всички там и да ги гонят. пълни идиоти са от тая кампания...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 13 Окт 2011, 17:47

Мен ме забавляват тези клипчета, жалко само, че лепенките лесно се отлепят.. :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 13 Окт 2011, 20:09

zBoost написа:http://www.youtube.com/watch?v=dPS_eQiNmT0&feature=feedu

добре кво са виновни хората къде паркират, че тия от ресторанта са направили нелегален паркинг там айде някой да ми обясни. и да лепят на всички там и да ги гонят. пълни идиоти са от тая кампания...

Идеята е, че отворковците от ресторанта заграждат място уж, че тва е паркинга на ресторанта, което реално не е вярно, щото тва си е обществен паркинг. Затва всеки ден ходят и им искат документи и викат полицията.
Много добре правят даже. Евала им правим.
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 13 Окт 2011, 20:12

да бе твае ясно. ама те хората там къде паркират в маркировката за паркиране кво са им виновни и те въобще откъде да знаят? тва си е некъв административен проблем не са виновни тия къде спират. ти преди да спреш не се интересуваш тва тука легално ли е или някой от ресторанта си го е направил без да плати...

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 13 Окт 2011, 20:32

абее спираш си като барбалея дето ти е кеф и тва е .... се едно в софия да направят такова нещо. тва са пълните глупости щото по центара ако секи спре както си му е реда половината София тре да спре на магистралата за пловдив :bang:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 13 Окт 2011, 22:42

biem_w написа:абее спираш си като барбалея дето ти е кеф и тва е .... се едно в софия да направят такова нещо. тва са пълните глупости щото по центара ако секи спре както си му е реда половината София тре да спре на магистралата за пловдив :bang:

еми то така трябва да стане и да се направят паркинги най-накрая и тва е. Писна ми да хода по ръба на улицата и да се чудя кой ще ме блъсне щото тротоара е пълен с паркирали коли. Я малко слезте от возилата и се поразходете не в южния ами и по тротоарите :nono:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 16 Окт 2011, 16:23

krystal написа:Мен ме забавляват тези клипчета, жалко само, че лепенките лесно се отлепят.. :mhihi:

не е като лепенка за забранено паркиране от бизнеспарка, а :)

аз до сега не съм имал такава, но на една колежка и бяха сложил 2-3 седмици наднича зад лепенката :ok:
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от xpl0d » 16 Окт 2011, 16:36

BadAngel написа:
krystal написа:Мен ме забавляват тези клипчета, жалко само, че лепенките лесно се отлепят.. :mhihi:

не е като лепенка за забранено паркиране от бизнеспарка, а :)

аз до сега не съм имал такава, но на една колежка и бяха сложил 2-3 седмици наднича зад лепенката :ok:

Бе и тя се отлепя лесно, поне на мен като ми лепнаха и я махнах безпроблемно и цялата. Виж ако е седяла няколко часа може и да не може да се махне :mhihi:
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 16 Окт 2011, 17:20

хахаха дам тия в бизнеспарка са megafast некви. за 2 мин оставих колата 1 път и веднага бяха сложили нещо на чистачките ама не беше лепенка и даже гледах никой нямаше.

Аватар

Мнение от xpl0d » 16 Окт 2011, 18:20

Бързи са, ако имаш по-обикновена колица. Оня ден го гледам единия шушлек разлепил един стикер и се върти около един кайен спрял толко на чончик, че едва минаваха около него другите коли. Ама не я залепи, гледа, гледа, въртя се, пита разни хора кво ги пита и аз не знам, сигурно дали е техен или дали знаят на кой е, ама накрая си я смачка и духна дееба миндила му прост :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 17 Окт 2011, 0:42

Интересно ми е, тия дето лепят, ако бяха 5-6 напомпани добичета с белези по лицата, дали щеше да има толкова нинджи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 17 Окт 2011, 9:26

biem_w написа:абее спираш си като барбалея дето ти е кеф и тва е .... се едно в софия да направят такова нещо. тва са пълните глупости щото по центара ако секи спре както си му е реда половината София тре да спре на магистралата за пловдив :bang:

Ми като имаш брада, ше имаш и гребенче за брада. Много ясно, че всеки трябва да гледа къде спира. Писна ми всеки тротоар да е като след бомбандировка и да няма къде да стъпи човек. И тва не е само в центъра ми навсякъде. И като почнат да спират по калищаците и после да го разнасят и да става баси мизерията направо ми се повдига от всичката измет дето го прави. Толко па не може да се разходи и да намери де да спре като бял човек. Ма нали сичкото селтик трее да е барбалея и терикат, то тва е най-желаната професия в България...

Предишна

Назад към Извън Темата