Въпроси относно МВР, Наркотици и Татуировки
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Въпроси относно МВР, Наркотици и Татуировки
ceco-stz написа:BadAngel написа:недопустимо е
полицая трябва да е пример за обществото
Ти видял ли си един такъв, аз щото много често попадам точно на такива които НЕ са
на всякакви съм попадал
като видиш некои развлечен и изтумбен на челото му пише 20 кинта
но има и полицаи, които са гордост за МВР
но доста от полицаите са предимно високи и физически развити, за съжаление рядко са пътни мицифайки, може би за това не сте им обърнали внимание
No bling at the Ring
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
BadAngel написа:ceco-stz написа:BadAngel написа:недопустимо е
Ти видял ли си един такъв, аз щото много често попадам точно на такива които НЕ са
на всякакви съм попадал
като видиш некои развлечен и изтумбен на челото му пише 20 кинта
но има и полицаи, които са гордост за МВР
но доста от полицаите са предимно високи и физически развити, за съжаление рядко са пътни мицифайки, може би за това не сте им обърнали внимание
Сигурен съм ,че има и такива който са гордост за МВР ,но повечето от тези които срещаме по улицата не са.Затова може би си прав ,че хората си правят грешни изводи за някой от тях

Видиш ли някое ченге след 28-30г. възраст да бачка униформен с патрулка, значи е супер просто парче. Читавите се издигат бързо. За това и впечатленията на хората са негативни(меко казано), понеже се сблъскват в ежедневието с утайките на МВР...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
BadAngel написа:недопустимо е
Повечето са пример за обществото, ама отрицателен. Жалко че има и много свестни пичове сред тях.
- Anordetic
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue
"Според проведените тогава тайни тестове за незаконни вещества на 50 от депутатите в долната камара на парламента, 16 от тях са дали положителни проби за кокаин и марихуана." - цитирам това от електронна медия, статията е за италианския парламент...не знам тука как е, но това е пример за подражание, какъвто никой не би трябвало да следва!! Ако си му истински приятел на тоя човек, би трябвало да му набиваш клинци постоянно, да се спира с простотията и да се взима в ръце щом иска да става на човек.
И не, надали ще го вземе някой преди да се промени.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Anordetic написа:... да се взима в ръце щом иска да става на човек...
е какво общо има ставането човек с това да ставаш полицай

- Anordetic
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue
ms написа:Anordetic написа:... да се взима в ръце щом иска да става на човек...
е какво общо има ставането човек с това да ставаш полицайза другото си прав, ама ако ще става някой човек полицията хич не е добро място за тая цел...
Имах предвид "човек" като да е нормално човешко същество, откъсното от подобни пороци, а за полицията какво да кажа... то всеки като сложи униформата и става неузнаваем човек. Дай малко власт на човек и му гледай сеира са казали хората.

- andreygg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i
- Мечтае да кара: m5
Dpy написа:Видиш ли някое ченге след 28-30г. възраст да бачка униформен с патрулка, значи е супер просто парче. Читавите се издигат бързо. За това и впечатленията на хората са негативни(меко казано), понеже се сблъскват в ежедневието с утайките на МВР...
Връзкарите, натегачите и наколенкаджийте се издигат най-бързо.
честно казано като идеш в РПУ-то и се качиш по етажите, полицаите са първо с респектираща физика и второ с респектиращи изгладени униформи и ризи с нашивките на раменте, не са некви ефрейторчета като по патрулките с шкембаци висящи като градините на Семерамида
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
М да..... зачетох се... кофти хора са ченгетата значи......
А като имаме зор... на кой звъним първо?
Или на депутатите беше, че те са Баш"майсторите.....
Ако не беха свестни тея, до сега да е друго, щяхме да сме се разредили доста.
Естествено и там има мърша, но сравнение с армията примерно,, едва ли може да се направи, нито с докторите, нито с който и да било. Е, да ,, има и двайстолевки, но ги има, щот ги има и тея, дето искат да ги дадат. Ако не му дадеш, он що ше земе? Въздух? Ама нали искаме да откопчим акта, та се почва- "ма на... бързах, старши дай да напрайш един компромис, е па аз ще почерпя..."
Та... те са олицетворение на обществото, но определено като процент на свестни са с ДЕСЕТКИ пъти над ония от парламента...., щото те не чакат да им предложиш, като искаш да си свършиш некоя работа, направо ти пише на листа- едни цифри. Ако те устройва, проекта ти минава. Ако не- Просто духаш. И далеч не става дума за двайстолевки. Не се оплаквайте толко от милицията, сравнително малко е мършата там, даже много малко, предвид на тва какви сме!
А като имаме зор... на кой звъним първо?
Или на депутатите беше, че те са Баш"майсторите.....
Ако не беха свестни тея, до сега да е друго, щяхме да сме се разредили доста.
Естествено и там има мърша, но сравнение с армията примерно,, едва ли може да се направи, нито с докторите, нито с който и да било. Е, да ,, има и двайстолевки, но ги има, щот ги има и тея, дето искат да ги дадат. Ако не му дадеш, он що ше земе? Въздух? Ама нали искаме да откопчим акта, та се почва- "ма на... бързах, старши дай да напрайш един компромис, е па аз ще почерпя..."
Та... те са олицетворение на обществото, но определено като процент на свестни са с ДЕСЕТКИ пъти над ония от парламента...., щото те не чакат да им предложиш, като искаш да си свършиш некоя работа, направо ти пише на листа- едни цифри. Ако те устройва, проекта ти минава. Ако не- Просто духаш. И далеч не става дума за двайстолевки. Не се оплаквайте толко от милицията, сравнително малко е мършата там, даже много малко, предвид на тва какви сме!
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Има доста свестни катаджий на които просто не им е провървяло да се издигнат по стълбичката или просто им харесва работата. Това, че едни човек е катаджия не значи, че е някой пропаднал здуханяк.
Естествено и такива ги има, но нека да спрем заради тях да нареждаме и свестните. Сигурен съм, че във форума има такива регистрирани и не им е приятно да четът такива работи заради ''точните'' си колеги.
Сигурно утре като види какво написах пак ще почне да ми мрънка за дето го направих това.

Много пъти съм му говорил да се спира ама... Даже веднъж му беше останало в джъмпара за около 2-3 ленти ( според мен ) и му го взех и го хвърлих в тоалетната.Anordetic написа:Ако си му истински приятел на тоя човек, би трябвало да му набиваш клинци постоянно, да се спира с простотията и да се взима в ръце щом иска да става на човек.И не, надали ще го вземе някой преди да се промени.

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
връзкарщината в системата не отсява качеството и ето го резултата- http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2997211
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
Ми то още за кандидатстването за школа на МВР му правят всички тестове.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2