Въпроси относно МВР, Наркотици и Татуировки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Въпроси относно МВР, Наркотици и Татуировки

Мнение от BadAngel » 07 Окт 2011, 23:38

ceco-stz написа:
BadAngel написа:недопустимо е

полицая трябва да е пример за обществото

Ти видял ли си един такъв, аз щото много често попадам точно на такива които НЕ са :yes:

на всякакви съм попадал

като видиш некои развлечен и изтумбен на челото му пише 20 кинта

но има и полицаи, които са гордост за МВР

но доста от полицаите са предимно високи и физически развити, за съжаление рядко са пътни мицифайки, може би за това не сте им обърнали внимание
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 07 Окт 2011, 23:55

BadAngel написа:
ceco-stz написа:

Ти видял ли си един такъв, аз щото много често попадам точно на такива които НЕ са :yes:

на всякакви съм попадал

като видиш некои развлечен и изтумбен на челото му пише 20 кинта

но има и полицаи, които са гордост за МВР

но доста от полицаите са предимно високи и физически развити, за съжаление рядко са пътни мицифайки, може би за това не сте им обърнали внимание

Сигурен съм ,че има и такива който са гордост за МВР ,но повечето от тези които срещаме по улицата не са.Затова може би си прав ,че хората си правят грешни изводи за някой от тях :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 08 Окт 2011, 18:53

Видиш ли някое ченге след 28-30г. възраст да бачка униформен с патрулка, значи е супер просто парче. Читавите се издигат бързо. За това и впечатленията на хората са негативни(меко казано), понеже се сблъскват в ежедневието с утайките на МВР...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 08 Окт 2011, 21:46

Повечето са пример за обществото, ама отрицателен. Жалко че има и много свестни пичове сред тях.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue

Мнение от Anordetic » 08 Окт 2011, 22:06

"Според проведените тогава тайни тестове за незаконни вещества на 50 от депутатите в долната камара на парламента, 16 от тях са дали положителни проби за кокаин и марихуана." - цитирам това от електронна медия, статията е за италианския парламент...не знам тука как е, но това е пример за подражание, какъвто никой не би трябвало да следва!! Ако си му истински приятел на тоя човек, би трябвало да му набиваш клинци постоянно, да се спира с простотията и да се взима в ръце щом иска да става на човек. :yes: И не, надали ще го вземе някой преди да се промени.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 08 Окт 2011, 22:15

Anordetic написа:... да се взима в ръце щом иска да става на човек...

е какво общо има ставането човек с това да ставаш полицай ;) за другото си прав, ама ако ще става някой човек полицията хич не е добро място за тая цел...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue

Мнение от Anordetic » 08 Окт 2011, 22:44

ms написа:
Anordetic написа:... да се взима в ръце щом иска да става на човек...

е какво общо има ставането човек с това да ставаш полицай ;) за другото си прав, ама ако ще става някой човек полицията хич не е добро място за тая цел...

Имах предвид "човек" като да е нормално човешко същество, откъсното от подобни пороци, а за полицията какво да кажа... то всеки като сложи униформата и става неузнаваем човек. Дай малко власт на човек и му гледай сеира са казали хората. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318i
Мечтае да кара: m5

Мнение от andreygg » 08 Окт 2011, 23:00

Dpy написа:Видиш ли някое ченге след 28-30г. възраст да бачка униформен с патрулка, значи е супер просто парче. Читавите се издигат бързо. За това и впечатленията на хората са негативни(меко казано), понеже се сблъскват в ежедневието с утайките на МВР...

Връзкарите, натегачите и наколенкаджийте се издигат най-бързо.

Аватар

Мнение от Хаос » 08 Окт 2011, 23:03

честно казано като идеш в РПУ-то и се качиш по етажите, полицаите са първо с респектираща физика и второ с респектиращи изгладени униформи и ризи с нашивките на раменте, не са некви ефрейторчета като по патрулките с шкембаци висящи като градините на Семерамида
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 09 Окт 2011, 16:54

М да..... зачетох се... кофти хора са ченгетата значи......

А като имаме зор... на кой звъним първо?

Или на депутатите беше, че те са Баш"майсторите.....
Ако не беха свестни тея, до сега да е друго, щяхме да сме се разредили доста.
Естествено и там има мърша, но сравнение с армията примерно,, едва ли може да се направи, нито с докторите, нито с който и да било. Е, да ,, има и двайстолевки, но ги има, щот ги има и тея, дето искат да ги дадат. Ако не му дадеш, он що ше земе? Въздух? Ама нали искаме да откопчим акта, та се почва- "ма на... бързах, старши дай да напрайш един компромис, е па аз ще почерпя..."
Та... те са олицетворение на обществото, но определено като процент на свестни са с ДЕСЕТКИ пъти над ония от парламента...., щото те не чакат да им предложиш, като искаш да си свършиш некоя работа, направо ти пише на листа- едни цифри. Ако те устройва, проекта ти минава. Ако не- Просто духаш. И далеч не става дума за двайстолевки. Не се оплаквайте толко от милицията, сравнително малко е мършата там, даже много малко, предвид на тва какви сме!
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 10 Окт 2011, 0:05

Има доста свестни катаджий на които просто не им е провървяло да се издигнат по стълбичката или просто им харесва работата. Това, че едни човек е катаджия не значи, че е някой пропаднал здуханяк. :lol: Естествено и такива ги има, но нека да спрем заради тях да нареждаме и свестните. Сигурен съм, че във форума има такива регистрирани и не им е приятно да четът такива работи заради ''точните'' си колеги. :bchug:

Anordetic написа:Ако си му истински приятел на тоя човек, би трябвало да му набиваш клинци постоянно, да се спира с простотията и да се взима в ръце щом иска да става на човек. :yes: И не, надали ще го вземе някой преди да се промени.
Много пъти съм му говорил да се спира ама... Даже веднъж му беше останало в джъмпара за около 2-3 ленти ( според мен ) и му го взех и го хвърлих в тоалетната. :mhihi: Сигурно утре като види какво написах пак ще почне да ми мрънка за дето го направих това. :lol: :lol:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 10 Окт 2011, 6:54

връзкарщината в системата не отсява качеството и ето го резултата- http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2997211
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525D
Мечтае да кара: BMW M5 Competition

Мнение от Amateur » 20 Окт 2011, 3:52

Ми то още за кандидатстването за школа на МВР му правят всички тестове.

Предишна

Назад към Извън Темата