Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Elesar74 написа:. Гангрената се казва, липса на гражданско общество.

Никой не мое ма връне на селу!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Flame и zazomazo, превърнахте темата в чат. Не сте ли чували приказката: По-умният отстъпва? До мразещите циганите и виждащи в тях причина за всички проблеми. Вие не виждате по-далеч от носа си.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:Flame и zazomazo, превърнахте темата в чат. Не сте ли чували приказката: По-умният отстъпва? До мразещите циганите и виждащи в тях причина за всички проблеми. Вие не виждате по-далеч от носа си.
фразата "по-умния отстъпва" се използва от хора, които няма какво да кажат вече в спора

и не, не мразя циганите като цяло-имам приятел-циганин от компанията, дето е нема толко точен пич...
в темата ме провокира да пиша изказването на флейм-а, че видиш ли протестиращите в тоя случай са талибани....малко пропуска талибанското в постъпката на обкръжението на така наречения "цар"...
че според него протеста би трябвало да протече с фанфари и конфети...малко като на гей-парад...

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз никъде не видях flame да иска това, което ти пишеш за него. Твърде свободна интерпретация. Не съм му защитник, но в интерес на истината да говорим с факти и доводи, а не с кухи фрази. Ако толкова ви се води спор, има ЛС за тая работа. Аз лично с дървени филосови не споря, колкото и глупаво да изглежда това. Това беше тотален OFF по темата, сори.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:Аз никъде не видях flame да иска това, което ти пишеш за него. Твърде свободна интерпретация. ....
ми да ти опресня малко...
flame написа:...
А като става дума за протестиращи европейци, ето това са протестиращи европейци:
...
относно термина "талибанщина" -сам си направи справка 5-6 страници назад

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Ако мислите, че с такъв протест, като показания по-горе се оправят нещата, темата е безмислена. Тука тебва да играе друго. Цял род престъпници, срастнати с управата трудно се гонят с два плаката. Тежко НИ!!!!!! /"НИ",, не "ВИ"- защото и аз, за разлика от емигриращите не искам да е напразна смъртта на по-голямата част от рода ми по войните, за да я има България. За разлика от доста други, има и такива, дето си обичат родината. А тя няма се излекува с едно знаме и два ляйняни вестника, размахани на площада.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
Ето нещо от "казана на Цар Киро":
"Бивш обвинител е адвокат на Кирил Рашков"
От ето тук:
http://www.capital.bg/blogove/pravo/201 ... l_rashkov/
Ще си позволя да цитирам чуждо мнение:
"Рашкови или прокуратурата са по-големте цигани..."
"Бивш обвинител е адвокат на Кирил Рашков"
От ето тук:
http://www.capital.bg/blogove/pravo/201 ... l_rashkov/
Ще си позволя да цитирам чуждо мнение:
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Roman 1 написа:Ще си позволя да цитирам чуждо мнение:
Има ли нужда повече да говорим, от къде трябва да се почне ..
Да не забравяме и депутатите, дето спомагаха за тоя цирк,,, по 20 год.ефективна, за назизание .., че е скъп сезала.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
zazomazo написа:и без да си напрягам много мозъка стигам до извода, че ако играе дървото по няколкостотин мангали, другите няма да са толкова безочливи и ще си имат едно на ум![]()
като го напрегна-пак така
Я го напрегни още малко и се замисли - 80-90% от обитателите на затвори са мангали, които са яли бой (и други работи

Та тия горните да не би случайно да са спрели да вършат престъпления като са прекарали половината си живот в затвора?!

Техните роднини, дето случайно не са били в затвора - нещо да са се стреснали и да са спрели да вършат престъпления?!

Ама хайде няма да те карам повече да го напрягаш, че май нещо не ти се отдава много

2011-10-06 -
08.10 (събота)
19.00ч.
гр. София
Пилоните на НДК
След 22 години тежко боледуване почина Народното доверие.
Благодарение усилията на лекуващите екипи (нашите правителства), пациентът почина с подобрение.
Zamunda.net и Обединени непартийни органиции (ОНО), Ви призовават да се включите към траурното факелно шествие и погребението на покойното Народно доверие.
Ковчегът ще бъде изложен за поклонение от 19.00 ч. пред пилоните на НДК. По-късно с факелно шествие, катафалката ще се придвижи по бул. "Васил Левски", площад "Народно събрание" до Паметника на Незнайния войн, където ще се отслужи опело.
В събота погребваме Народното доверие, но и Народното търпение е на смъртен одър.
Все още има шанс да го спасим!
Или няма клинична пътека за това?
От опечалените близки и роднини на покойника.
ОНО: Black legion MC, Гражданско сдружение "Сила", Съюз за свободен интернет(Zamunda), АРГО, Сдружение на частните детективи.
flame написа:...
Ама хайде няма да те карам повече да го напрягаш, че май нещо не ти се отдава много...

определено не ми се отдава ....

понеже явно се стремиш да покажеш колко си Ентелегентен да ти разтълкувам значението на думичката "отдава" и една друга: "удава"...съответно коя в какви случаи се използва и от там да си направиш извода колко правилно си построил цитираното изречение

та:
отдава-
1. Какво. Давам за временно използване. Отдавам под наем.
2. Какво/кого. Давам завинаги, жертвам, посвещавам. Отдавам живота си за свободата.
3. Какво, на кого/на какво. Приписвам. Отдавам неуспеха си на недостатъчната подготовка. – отдавам се/отдам се.
1. Оставям се да ме владеят. Тя му се отдала.
2. Увличам се в нещо. Отдавам се на пътувания.
http://rechnik.info/%D0%BE%D1%82%D0%B4% ... 0%B2%D0%B0
удава-
http://rechnik.info/%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0удава ми се
несв. удаде ми се
1. Природна наклонност да правя нещо; умея, справям се с лекота. Удава и се да шие.
2. Сполучвам да направя нещо; успявам, случвам. Удаде ми се да купя билети.
Пада ми се сгоден момент. Удаде ми се да се запозная с него.
заб. удава да не се бърка с отдава и с удавя, имат различно смислово значение.
някъде назад в темата бях споменал, че те имам за интелигентно момче...ми объркал съм се, на всеки се случва

хайде стига толкова уроци...като ти дойде време да си надписваш плаката за мирния протест пиши на ЛС ако не можеш да се справиш с формулировката на думичките, ще помагам

zazomazo написа:flame написа:...
Ама хайде няма да те карам повече да го напрягаш, че май нещо не ти се отдава много...
![]()
определено не ми се отдава ....![]()
понеже явно се стремиш да покажеш колко си Ентелегентен да ти разтълкувам значението на думичката "отдава" и една друга: "удава"...съответно коя в какви случаи се използва и от там да си направиш извода колко правилно си построил цитираното изречение![]()
та:
отдава-1. Какво. Давам за временно използване. Отдавам под наем.
2. Какво/кого. Давам завинаги, жертвам, посвещавам. Отдавам живота си за свободата.
3. Какво, на кого/на какво. Приписвам. Отдавам неуспеха си на недостатъчната подготовка. – отдавам се/отдам се.
1. Оставям се да ме владеят. Тя му се отдала.
2. Увличам се в нещо. Отдавам се на пътувания.
http://rechnik.info/%D0%BE%D1%82%D0%B4% ... 0%B2%D0%B0
удава-http://rechnik.info/%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0удава ми се
несв. удаде ми се
1. Природна наклонност да правя нещо; умея, справям се с лекота. Удава и се да шие.
2. Сполучвам да направя нещо; успявам, случвам. Удаде ми се да купя билети.
Пада ми се сгоден момент. Удаде ми се да се запозная с него.
заб. удава да не се бърка с отдава и с удавя, имат различно смислово значение.
някъде назад в темата бях споменал, че те имам за интелигентно момче...ми объркал съм се, на всеки се случва
хайде стига толкова уроци...като ти дойде време да си надписваш плаката за мирния протест пиши на ЛС ако не можеш да се справиш с формулировката на думичките, ще помагам
Аз имах друго предвид за отдаването, ама ако казваш, че напрягането на мозъка не ти се удава - така да бъде

ПС Бех се съгласил с колегата, ама просто не издържах да те поздравя за светлия ум, който те е издигнал до незнайни висини в живота

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Абе вие двамата щом толко се карате, значи се обичате 

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:Абе вие двамата щом толко се карате, значи се обичате
Аз със сигурност не мразя (почти) никой

За обичането обаче подбирам много внимателно

zazomazo написа:[:
Ти вЕрно ли се хвана за граматиката?
По темата- по твоята логика на мене нещо като не ми изнася, отварам сейфа, накичвам се като командо и тръгвам към площада за да бъда чут? нали знаеш по този начин интелигентните хора колко олекват в една държава като почнат да се водят престрелки и лумнат огньовете по улиците?
Силата е решение, но не е правилното защото всичко към което се стремиме би било разрушено за една нощ като нещата излязат от контрол.
Затова- понеже си интелигентно момче- внимава какво си пожелаваш.... защото в талибанските държави интелигентни хора няма общо взето...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила