Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от saleen » 06 Окт 2011, 19:04

Elesar74 написа:. Гангрената се казва, липса на гражданско общество.
:yes: Няма ли такова общество, недейте чака да ви спаси нито полиция, нито прокуратура, нито съд, то един народ, дето е постоянно със изути гащи....как се спасява, закони има, но те са за бдящите, не са спящите, дето са си заровили главите в пясъка и сънуват, че "ши са упрайми"....20 години "преход" , демокрация, свобода...а той кораба си потъва ли потъва. Сега се сетиха да се бушуват, но просто вече е късно за оперативна намеса.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 06 Окт 2011, 19:20

Flame и zazomazo, превърнахте темата в чат. Не сте ли чували приказката: По-умният отстъпва? До мразещите циганите и виждащи в тях причина за всички проблеми. Вие не виждате по-далеч от носа си.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 06 Окт 2011, 20:09

Elesar74 написа:Flame и zazomazo, превърнахте темата в чат. Не сте ли чували приказката: По-умният отстъпва? До мразещите циганите и виждащи в тях причина за всички проблеми. Вие не виждате по-далеч от носа си.

фразата "по-умния отстъпва" се използва от хора, които няма какво да кажат вече в спора :winky:
и не, не мразя циганите като цяло-имам приятел-циганин от компанията, дето е нема толко точен пич...
в темата ме провокира да пиша изказването на флейм-а, че видиш ли протестиращите в тоя случай са талибани....малко пропуска талибанското в постъпката на обкръжението на така наречения "цар"...
че според него протеста би трябвало да протече с фанфари и конфети...малко като на гей-парад...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 06 Окт 2011, 20:20

Аз никъде не видях flame да иска това, което ти пишеш за него. Твърде свободна интерпретация. Не съм му защитник, но в интерес на истината да говорим с факти и доводи, а не с кухи фрази. Ако толкова ви се води спор, има ЛС за тая работа. Аз лично с дървени филосови не споря, колкото и глупаво да изглежда това. Това беше тотален OFF по темата, сори.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 06 Окт 2011, 20:30

Elesar74 написа:Аз никъде не видях flame да иска това, което ти пишеш за него. Твърде свободна интерпретация. ....

ми да ти опресня малко...

flame написа:...
А като става дума за протестиращи европейци, ето това са протестиращи европейци:
Изображение
...

относно термина "талибанщина" -сам си направи справка 5-6 страници назад :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 06 Окт 2011, 21:18

Ако мислите, че с такъв протест, като показания по-горе се оправят нещата, темата е безмислена. Тука тебва да играе друго. Цял род престъпници, срастнати с управата трудно се гонят с два плаката. Тежко НИ!!!!!! /"НИ",, не "ВИ"- защото и аз, за разлика от емигриращите не искам да е напразна смъртта на по-голямата част от рода ми по войните, за да я има България. За разлика от доста други, има и такива, дето си обичат родината. А тя няма се излекува с едно знаме и два ляйняни вестника, размахани на площада.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на бензин

Мнение от Roman 1 » 06 Окт 2011, 22:05

Ето нещо от "казана на Цар Киро":
"Бивш обвинител е адвокат на Кирил Рашков"
От ето тук:
http://www.capital.bg/blogove/pravo/201 ... l_rashkov/
Ще си позволя да цитирам чуждо мнение:
"Рашкови или прокуратурата са по-големте цигани..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 06 Окт 2011, 23:40

Roman 1 написа:Ще си позволя да цитирам чуждо мнение:
"Рашкови или прокуратурата са по-големте цигани..."

Има ли нужда повече да говорим, от къде трябва да се почне ..

Да не забравяме и депутатите, дето спомагаха за тоя цирк,,, по 20 год.ефективна, за назизание .., че е скъп сезала.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Окт 2011, 8:47

zazomazo написа:и без да си напрягам много мозъка стигам до извода, че ако играе дървото по няколкостотин мангали, другите няма да са толкова безочливи и ще си имат едно на ум :winky:
като го напрегна-пак така :winky:

Я го напрегни още малко и се замисли - 80-90% от обитателите на затвори са мангали, които са яли бой (и други работи :mhihi: ) като за световно... :idea:
Та тия горните да не би случайно да са спрели да вършат престъпления като са прекарали половината си живот в затвора?! :winky:
Техните роднини, дето случайно не са били в затвора - нещо да са се стреснали и да са спрели да вършат престъпления?! :winky:
Ама хайде няма да те карам повече да го напрягаш, че май нещо не ти се отдава много :ok: Пък и колегата е прав :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 07 Окт 2011, 16:46

2011-10-06 -
08.10 (събота)
19.00ч.
гр. София
Пилоните на НДК

След 22 години тежко боледуване почина Народното доверие.
Благодарение усилията на лекуващите екипи (нашите правителства), пациентът почина с подобрение.
Zamunda.net и Обединени непартийни органиции (ОНО), Ви призовават да се включите към траурното факелно шествие и погребението на покойното Народно доверие.
Ковчегът ще бъде изложен за поклонение от 19.00 ч. пред пилоните на НДК. По-късно с факелно шествие, катафалката ще се придвижи по бул. "Васил Левски", площад "Народно събрание" до Паметника на Незнайния войн, където ще се отслужи опело.
В събота погребваме Народното доверие, но и Народното търпение е на смъртен одър.
Все още има шанс да го спасим!
Или няма клинична пътека за това?
От опечалените близки и роднини на покойника.
ОНО: Black legion MC, Гражданско сдружение "Сила", Съюз за свободен интернет(Zamunda), АРГО, Сдружение на частните детективи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 07 Окт 2011, 19:22

Ама хайде няма да те карам повече да го напрягаш, че май нещо не ти се отдава много :ok: ...

:OT:

определено не ми се отдава .... :mhihi:

понеже явно се стремиш да покажеш колко си Ентелегентен да ти разтълкувам значението на думичката "отдава" и една друга: "удава"...съответно коя в какви случаи се използва и от там да си направиш извода колко правилно си построил цитираното изречение :winky:
та:
отдава-
1. Какво. Давам за временно използване. Отдавам под наем.
2. Какво/кого. Давам завинаги, жертвам, посвещавам. Отдавам живота си за свободата.
3. Какво, на кого/на какво. Приписвам. Отдавам неуспеха си на недостатъчната подготовка. – отдавам се/отдам се.
1. Оставям се да ме владеят. Тя му се отдала.
2. Увличам се в нещо. Отдавам се на пътувания.

http://rechnik.info/%D0%BE%D1%82%D0%B4% ... 0%B2%D0%B0

удава-
удава ми се
несв. удаде ми се
1. Природна наклонност да правя нещо; умея, справям се с лекота. Удава и се да шие.
2. Сполучвам да направя нещо; успявам, случвам. Удаде ми се да купя билети.
Пада ми се сгоден момент. Удаде ми се да се запозная с него.
заб. удава да не се бърка с отдава и с удавя, имат различно смислово значение.
http://rechnik.info/%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0

някъде назад в темата бях споменал, че те имам за интелигентно момче...ми объркал съм се, на всеки се случва :ok:

хайде стига толкова уроци...като ти дойде време да си надписваш плаката за мирния протест пиши на ЛС ако не можеш да се справиш с формулировката на думичките, ще помагам :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Окт 2011, 19:35

zazomazo написа:
Ама хайде няма да те карам повече да го напрягаш, че май нещо не ти се отдава много :ok: ...

:OT:

определено не ми се отдава .... :mhihi:

понеже явно се стремиш да покажеш колко си Ентелегентен да ти разтълкувам значението на думичката "отдава" и една друга: "удава"...съответно коя в какви случаи се използва и от там да си направиш извода колко правилно си построил цитираното изречение :winky:
та:
отдава-
1. Какво. Давам за временно използване. Отдавам под наем.
2. Какво/кого. Давам завинаги, жертвам, посвещавам. Отдавам живота си за свободата.
3. Какво, на кого/на какво. Приписвам. Отдавам неуспеха си на недостатъчната подготовка. – отдавам се/отдам се.
1. Оставям се да ме владеят. Тя му се отдала.
2. Увличам се в нещо. Отдавам се на пътувания.

http://rechnik.info/%D0%BE%D1%82%D0%B4% ... 0%B2%D0%B0

удава-
удава ми се
несв. удаде ми се
1. Природна наклонност да правя нещо; умея, справям се с лекота. Удава и се да шие.
2. Сполучвам да направя нещо; успявам, случвам. Удаде ми се да купя билети.
Пада ми се сгоден момент. Удаде ми се да се запозная с него.
заб. удава да не се бърка с отдава и с удавя, имат различно смислово значение.
http://rechnik.info/%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0

някъде назад в темата бях споменал, че те имам за интелигентно момче...ми объркал съм се, на всеки се случва :ok:

хайде стига толкова уроци...като ти дойде време да си надписваш плаката за мирния протест пиши на ЛС ако не можеш да се справиш с формулировката на думичките, ще помагам :winky:

Аз имах друго предвид за отдаването, ама ако казваш, че напрягането на мозъка не ти се удава - така да бъде :winky: :mhihi:
ПС Бех се съгласил с колегата, ама просто не издържах да те поздравя за светлия ум, който те е издигнал до незнайни висини в живота :ok: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 07 Окт 2011, 20:06

Абе вие двамата щом толко се карате, значи се обичате :gay:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Окт 2011, 20:09

Doberman_vas написа:Абе вие двамата щом толко се карате, значи се обичате :gay:

Аз със сигурност не мразя (почти) никой :D
За обичането обаче подбирам много внимателно :D

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Окт 2011, 17:16

zazomazo написа:[:

Ти вЕрно ли се хвана за граматиката?

По темата- по твоята логика на мене нещо като не ми изнася, отварам сейфа, накичвам се като командо и тръгвам към площада за да бъда чут? нали знаеш по този начин интелигентните хора колко олекват в една държава като почнат да се водят престрелки и лумнат огньовете по улиците?

Силата е решение, но не е правилното защото всичко към което се стремиме би било разрушено за една нощ като нещата излязат от контрол.

Затова- понеже си интелигентно момче- внимава какво си пожелаваш.... защото в талибанските държави интелигентни хора няма общо взето...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата