СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Re: СОФИЯ - сбирки Е36
Аз малко бързо се изнизах, ама не така се получи...Ходихте ли да карате някъде ? 

Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Браво
има постоянство !!!
П.П. Дайте да седнеме другия четвъртък да обсъдиме какво ще става с идеята за E36 team sofia ?

П.П. Дайте да седнеме другия четвъртък да обсъдиме какво ще става с идеята за E36 team sofia ?

Аз също предлагам да поговорим, както и за нашето Гордо знаме! Сбирката беше чудесна! 

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
GKuzmanov написа: Дайте да седнеме другия четвъртък да обсъдиме какво ще става с идеята за E36 team sofia ?
каква идея

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
_galio_ написа:GKuzmanov написа: Дайте да седнеме другия четвъртък да обсъдиме какво ще става с идеята за E36 team sofia ?
каква идеянещо различно от това да се събираме?
Да, предложиха ми сума да ви представям на WRC, ама парите ми се сториха малко и предполагам сега ще се обсъжда по - голяма сума, нямам идея

ПП Не стават така нещата, само няколко човека знаят за какво иде реч, а другите тънат в неведение, ако искате сбирката да е като сбирка ви казах как се прави "един за всички и всички за един". Ако искате да си говорите по между си си направете под форум "е36 тийм София" и за*бете глобалната сбирка на е36...Само да знаете, че с тия обсъжданици не отблъскавате само мен от сбирката.Надали ви пука, то ако ви пукаше нямаше да седят така нещата, но все пак да си кажа и аз мнението за развитието.Та по повод на него това, че има 5000 коли не значи, че има някакви развитие.По - добре 2 коли, но да носят духа на е36 в себе си

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Besnia2005 написа: ... ако искате сбирката да е като сбирка ви казах как се прави "един за всички и всички за един". Ако искате да си говорите по между си си направете под форум "е36 тийм София" и за*бете глобалната сбирка на е36...Само да знаете, че с тия обсъжданици не отблъскавате само мен от сбирката.Надали ви пука, то ако ви пукаше нямаше да седят така нещата, но все пак да си кажа и аз мнението за развитието.Та по повод на него това, че има 5000 коли не значи, че има някакви развитие.По - добре 2 коли, но да носят духа на е36 в себе си
а ти колко си нагъл

ти си човекът, който правеше демонстрации на излизане от авто-мивката, докато ние бяхме 3 коли все още и три месеца не дойде на сбирка, която беше пред вас ... та тая демагогия е много детска и не знам за пред кого е ...
и честно, недоумявам какви други функции може да има една автомобилна сбирка, освен да се събираме, да обменяме идеи по колите и да си помагаме с части или знания ... т.е. това, което е и в момента и явно се разраства, поздравления за което
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Момци учете се от хората минали по тоя път
Не знам дали старата тема е още някъде из тоя раздел, ако е, я прочете и недейте да се занимавате с глупости и се кефете, че се събират хора и коли и си прекарват забавно за няколко часа
Казвам ви го от опит, какъвто имаме аз и други хора, които вече не пишат в темата.

Казвам ви го от опит, какъвто имаме аз и други хора, които вече не пишат в темата.
- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
_galio_ написа:Besnia2005 написа: ... ако искате сбирката да е като сбирка ви казах как се прави "един за всички и всички за един". Ако искате да си говорите по между си си направете под форум "е36 тийм София" и за*бете глобалната сбирка на е36...Само да знаете, че с тия обсъжданици не отблъскавате само мен от сбирката.Надали ви пука, то ако ви пукаше нямаше да седят така нещата, но все пак да си кажа и аз мнението за развитието.Та по повод на него това, че има 5000 коли не значи, че има някакви развитие.По - добре 2 коли, но да носят духа на е36 в себе си
а ти колко си нагълнаправо ме кефиш
много хубаво ти беше писал нико по-горе, не ми се иска да го повтарям
ти си човекът, който правеше демонстрации на излизане от авто-мивката, докато ние бяхме 3 коли все още и три месеца не дойде на сбирка, която беше пред вас ... та тая демагогия е много детска и не знам за пред кого е ...
и честно, недоумявам какви други функции може да има една автомобилна сбирка, освен да се събираме, да обменяме идеи по колите и да си помагаме с части или знания ... т.е. това, което е и в момента и явно се разраства, поздравления за което
Само ми кажи кой си на следващата сбирка и ще си говорим на 4ри очи, че така в нета не е яко, а и само спамим.

ПП и аз не знам за други функции, но явно има и нещо друго за което знаят 3рима 4рима, на мен това ми беше мисълта в коментара, но ти четеш без да разбираш, за което няма лошо, цяла България е така, всеки знае и говори без да изслуша човека срещу него

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Besnia2005 написа:Само ми кажи кой си на следващата сбирка и ще си говорим на 4ри очи, че така в нета не е яко, а и само спамим.![]()
аз съм от първите, които се запознаха с теб на първата сбирка, а ще ме видиш най-скоро след две седмици, щото ми изтече книжката и сега спонсорирам СКГТ, вместо Лукойл ... а спамът тук преобладава така или иначе

- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
Според мен няма нужда от такъв вид коментари, кой какво говорил и с кого и колко коли носят духа на Е36
Щом с всяка изминала сбирка се събират все повече коли значи е ясно, че сбирката се развива повече от добре, каквато е и целта ни 

- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
Не, важното е да има спам в темата, а не нещо друго 

- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
Besnia2005 написа:Не, важното е да има спам в темата, а не нещо друго
еми спирайте спама,и четвъртък живот и здраве който каквото го мъчи да си го каже.накрая да не сложат катанеца за известно време заради спам.
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
пичовееее спрете да омазвате темата с крайно безсмислени спорове.
Идеята Е36 тийм София се развива по план,както някой от нас си спомнят
преди два месеца бяхме седем човека сега сме 20+ всеки четвъртък.
От това по-добро развитие не виждам
.Прокрадват се разни идеи,които
според мен са прибързани малко,но трябва да се обсъдят все пак.

Идеята Е36 тийм София се развива по план,както някой от нас си спомнят
преди два месеца бяхме седем човека сега сме 20+ всеки четвъртък.
От това по-добро развитие не виждам

според мен са прибързани малко,но трябва да се обсъдят все пак.

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Момчета снощи вечерта ходих на Гешов и реших да седна вътре да видя какво е положението...Много е зле,в смисъл има място точно за 10 човека,няма такива маси както преди да ги събереш и да може да седнем цялата група.Гоуем филм,после минах и покрай еко-то на българия...вътре е скандално с едно като сепаренца ала-бала.Зимата идва за това че давайте да мислим къде ще се побираме
Иначе,са започнали с ремонта на всяко омв с цел да го направят толкова зле вътре...тясно,нито може да се пуши..ае луда работа