СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Re: СОФИЯ - сбирки Е36

Мнение от Besnia2005 » 29 Сеп 2011, 23:15

Аз малко бързо се изнизах, ама не така се получи...Ходихте ли да карате някъде ? :)
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 30 Сеп 2011, 9:07

Браво :lalala: има постоянство !!!

П.П. Дайте да седнеме другия четвъртък да обсъдиме какво ще става с идеята за E36 team sofia ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 30 Сеп 2011, 9:09

Аз също предлагам да поговорим, както и за нашето Гордо знаме! Сбирката беше чудесна! :lalala:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 30 Сеп 2011, 11:20

GKuzmanov написа: Дайте да седнеме другия четвъртък да обсъдиме какво ще става с идеята за E36 team sofia ?

каква идея :) нещо различно от това да се събираме?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Besnia2005 » 30 Сеп 2011, 12:02

_galio_ написа:
GKuzmanov написа: Дайте да седнеме другия четвъртък да обсъдиме какво ще става с идеята за E36 team sofia ?

каква идея :) нещо различно от това да се събираме?

Да, предложиха ми сума да ви представям на WRC, ама парите ми се сториха малко и предполагам сега ще се обсъжда по - голяма сума, нямам идея :) :bchug: :ok:

ПП Не стават така нещата, само няколко човека знаят за какво иде реч, а другите тънат в неведение, ако искате сбирката да е като сбирка ви казах как се прави "един за всички и всички за един". Ако искате да си говорите по между си си направете под форум "е36 тийм София" и за*бете глобалната сбирка на е36...Само да знаете, че с тия обсъжданици не отблъскавате само мен от сбирката.Надали ви пука, то ако ви пукаше нямаше да седят така нещата, но все пак да си кажа и аз мнението за развитието.Та по повод на него това, че има 5000 коли не значи, че има някакви развитие.По - добре 2 коли, но да носят духа на е36 в себе си ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 30 Сеп 2011, 12:16

Ми точно, трябва да се седне и всеки да каже какво мисли !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 30 Сеп 2011, 12:21

Besnia2005 написа: ... ако искате сбирката да е като сбирка ви казах как се прави "един за всички и всички за един". Ако искате да си говорите по между си си направете под форум "е36 тийм София" и за*бете глобалната сбирка на е36...Само да знаете, че с тия обсъжданици не отблъскавате само мен от сбирката.Надали ви пука, то ако ви пукаше нямаше да седят така нещата, но все пак да си кажа и аз мнението за развитието.Та по повод на него това, че има 5000 коли не значи, че има някакви развитие.По - добре 2 коли, но да носят духа на е36 в себе си ;)

а ти колко си нагъл :) направо ме кефиш :) много хубаво ти беше писал нико по-горе, не ми се иска да го повтарям ;)

ти си човекът, който правеше демонстрации на излизане от авто-мивката, докато ние бяхме 3 коли все още и три месеца не дойде на сбирка, която беше пред вас ... та тая демагогия е много детска и не знам за пред кого е ...

и честно, недоумявам какви други функции може да има една автомобилна сбирка, освен да се събираме, да обменяме идеи по колите и да си помагаме с части или знания ... т.е. това, което е и в момента и явно се разраства, поздравления за което

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 30 Сеп 2011, 13:18

Момци учете се от хората минали по тоя път :) Не знам дали старата тема е още някъде из тоя раздел, ако е, я прочете и недейте да се занимавате с глупости и се кефете, че се събират хора и коли и си прекарват забавно за няколко часа ;)

Казвам ви го от опит, какъвто имаме аз и други хора, които вече не пишат в темата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Besnia2005 » 30 Сеп 2011, 14:33

_galio_ написа:
Besnia2005 написа: ... ако искате сбирката да е като сбирка ви казах как се прави "един за всички и всички за един". Ако искате да си говорите по между си си направете под форум "е36 тийм София" и за*бете глобалната сбирка на е36...Само да знаете, че с тия обсъжданици не отблъскавате само мен от сбирката.Надали ви пука, то ако ви пукаше нямаше да седят така нещата, но все пак да си кажа и аз мнението за развитието.Та по повод на него това, че има 5000 коли не значи, че има някакви развитие.По - добре 2 коли, но да носят духа на е36 в себе си ;)

а ти колко си нагъл :) направо ме кефиш :) много хубаво ти беше писал нико по-горе, не ми се иска да го повтарям ;)

ти си човекът, който правеше демонстрации на излизане от авто-мивката, докато ние бяхме 3 коли все още и три месеца не дойде на сбирка, която беше пред вас ... та тая демагогия е много детска и не знам за пред кого е ...

и честно, недоумявам какви други функции може да има една автомобилна сбирка, освен да се събираме, да обменяме идеи по колите и да си помагаме с части или знания ... т.е. това, което е и в момента и явно се разраства, поздравления за което

Само ми кажи кой си на следващата сбирка и ще си говорим на 4ри очи, че така в нета не е яко, а и само спамим. :bchug:

ПП и аз не знам за други функции, но явно има и нещо друго за което знаят 3рима 4рима, на мен това ми беше мисълта в коментара, но ти четеш без да разбираш, за което няма лошо, цяла България е така, всеки знае и говори без да изслуша човека срещу него ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 30 Сеп 2011, 14:50

Besnia2005 написа:Само ми кажи кой си на следващата сбирка и ще си говорим на 4ри очи, че така в нета не е яко, а и само спамим. :bchug:

аз съм от първите, които се запознаха с теб на първата сбирка, а ще ме видиш най-скоро след две седмици, щото ми изтече книжката и сега спонсорирам СКГТ, вместо Лукойл ... а спамът тук преобладава така или иначе :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от B1ZzY_BMW's Wife » 30 Сеп 2011, 16:34

Според мен няма нужда от такъв вид коментари, кой какво говорил и с кого и колко коли носят духа на Е36 ;) Щом с всяка изминала сбирка се събират все повече коли значи е ясно, че сбирката се развива повече от добре, каквато е и целта ни :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Besnia2005 » 30 Сеп 2011, 17:53

Не, важното е да има спам в темата, а не нещо друго :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

Мнение от bimer » 30 Сеп 2011, 18:22

Besnia2005 написа:Не, важното е да има спам в темата, а не нещо друго :)

еми спирайте спама,и четвъртък живот и здраве който каквото го мъчи да си го каже.накрая да не сложат катанеца за известно време заради спам.

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 30 Сеп 2011, 19:00

пичовееее спрете да омазвате темата с крайно безсмислени спорове. :nono:
Идеята Е36 тийм София се развива по план,както някой от нас си спомнят
преди два месеца бяхме седем човека сега сме 20+ всеки четвъртък.
От това по-добро развитие не виждам :yes:.Прокрадват се разни идеи,които
според мен са прибързани малко,но трябва да се обсъдят все пак. :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 01 Окт 2011, 8:01

Момчета снощи вечерта ходих на Гешов и реших да седна вътре да видя какво е положението...Много е зле,в смисъл има място точно за 10 човека,няма такива маси както преди да ги събереш и да може да седнем цялата група.Гоуем филм,после минах и покрай еко-то на българия...вътре е скандално с едно като сепаренца ала-бала.Зимата идва за това че давайте да мислим къде ще се побираме :winky: Иначе,са започнали с ремонта на всяко омв с цел да го направят толкова зле вътре...тясно,нито може да се пуши..ае луда работа :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг