БозаТВ и маниакалната депресия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: БозаТВ и маниакалната депресия

Мнение от acho.rs » 10 Сеп 2011, 18:44

BMWgiunter написа:Според мен си е въпрос на избор,аз лично избягвам да гледам новини и наблягам на Дискавари и Нешенъл ,след като те дразнаят може просто да натиснеш копчето на дистанционното и си решаваш проблема ,пък и то не е като едно време Канал 1 и Ефир 2 да има само... :mhihi:

Въпрос на избор е , но когато е ясно че една телевизия държи 50% пазарен дял и хората разчитат на нея за да се осведомят , се предполага че тази медия няма да им докара психично разтройство , нали ?

Потребител
Аватар
Кара: VW
Мечтае да кара: BMW 330XI

Мнение от k_garchev » 10 Сеп 2011, 18:46

Ахх!Точно по същото време и аз вечерях!Отврътително!Станах с чинията и си довърших вечерята пред компа!Новините вече не са като едно време!Абсолютно го обърнаха на жълта телевизия!

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Сеп 2011, 20:18

БТВ са е**ти комерсиалната телевизия
не мога да ги понасям
дразнят ме страшно много, откакто не са на Мърдок станаха направо нетърпими

като се започне от сутринта - Ани Цолова и онзи глупак, мине се през новините и достигаме до Слави Трифонов, който винаги е прав и има някакви болни амбиции към политиката, властта и управлението

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 10 Сеп 2011, 21:22

Аз пък не виждам разлика между различните телевизии.
Дали ще е бтв или нова - няма разликата.
Единствените новини, които има и друго освен негативизми са тези по-канал 1. Пак има обичайните говна, обаче има и малка част читава и полезна информация.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

Аватар

Мнение от Хаос » 10 Сеп 2011, 21:24

acho.rs написа:еродиран, политчески еродирани

http://lmgtfy.com/?q=%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F
ерУдиция
ерудиран
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Сеп 2011, 0:03

smg написа:Аз пък не виждам разлика между различните телевизии.
Дали ще е бтв или нова - няма разликата.
Единствените новини, които има и друго освен негативизми са тези по-канал 1. Пак има обичайните говна, обаче има и малка част читава и полезна информация.

няма, обаче тия като най-силни ме дразнят най-много :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 12 Сеп 2011, 10:06

Е щом и Ачо вдигна ръце от тая телевизия....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 12 Сеп 2011, 10:16

acho.rs написа:
BMWgiunter написа:Според мен си е въпрос на избор,аз лично избягвам да гледам новини и наблягам на Дискавари и Нешенъл ,след като те дразнаят може просто да натиснеш копчето на дистанционното и си решаваш проблема ,пък и то не е като едно време Канал 1 и Ефир 2 да има само... :mhihi:

Въпрос на избор е , но когато е ясно че една телевизия държи 50% пазарен дял и хората разчитат на нея за да се осведомят , се предполага че тази медия няма да им докара психично разтройство , нали ?

Няма как да държи ...простия човек сам се държи ...за простотията!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 12 Сеп 2011, 17:04

Повечето хора (особено тези над 45г) са малко или много ограничени или както ти казваш - прости . Свиканли са да мислят , че новините представят обективно ситуацията в държавата - а според тези новини - всеки 3ти на пътя бива блъснат,ако пък това не стане , има вероятност да го заколят за 2 лева .
Не мисля , че нормалния българин заслужава такава доза депресия ... макара и сам да избира какво да гледа .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 12 Сеп 2011, 17:19

Личи си, че не гледате новините, затова сте ги пренесли в този раздел.
Масово хората са обременени и са жадни за такива новини...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Сеп 2011, 17:19

телевизиите гонят рейтинг.

рейтинг се прави със негативни новини.

позитивните никой не ги гледа и не иска да ги гледа- особено в бг където българина е завистлив и не иска да му се показва как някой е по-напред от него и неговите хора... но това да му показваш как на някой друг му е по-зле- винаги се котира.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Сеп 2011, 17:20

Като почне да има дела за манипулиране на новини и добавяне на собствени интепретации,тогава ще ги видя,не ония юсел да ми се напъва като "глист на буца" опитвайки се да възпроизведе некаква новина,забелязъл съм че и колкото е по-кървава,ама чак се облизват от кеф.
Просто създаваме тук в страната ни некакви толкова криви модели на общуване,политика,обслужване и всички отрасли,че сме направо извънземни в сравнение с другите страни

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 12 Сеп 2011, 18:46

Всеки сам трябва да осъзнае до колко дадени медии /печатни или електронни/ му влияят добре и дали въобще си заслужава да им отделя от времето си.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 12 Сеп 2011, 21:19

Е.Димитров написа:Като почне да има дела за манипулиране на новини и добавяне на собствени интепретации,тогава ще ги видя,не ония юсел да ми се напъва като "глист на буца" опитвайки се да възпроизведе некаква новина,забелязъл съм че и колкото е по-кървава,ама чак се облизват от кеф.
Просто създаваме тук в страната ни некакви толкова криви модели на общуване,политика,обслужване и всички отрасли,че сме направо извънземни в сравнение с другите страни

Абе и медиите в другите страни , не са на кой знае какво ниво .
alx написа:телевизиите гонят рейтинг.

рейтинг се прави със негативни новини.

позитивните никой не ги гледа и не иска да ги гледа- особено в бг където българина е завистлив и не иска да му се показва как някой е по-напред от него и неговите хора... но това да му показваш как на някой друг му е по-зле- винаги се котира.

Много си прав , за съжаление .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Сеп 2011, 21:20

Само лъжат хората, редовно им гледам емисиите, но на нищо не вярвам, стават само да си загубиш времето. Лошото е, че има хора, които им се връзват на глупостите.
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата