БозаТВ и маниакалната депресия
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: БозаТВ и маниакалната депресия
BMWgiunter написа:Според мен си е въпрос на избор,аз лично избягвам да гледам новини и наблягам на Дискавари и Нешенъл ,след като те дразнаят може просто да натиснеш копчето на дистанционното и си решаваш проблема ,пък и то не е като едно време Канал 1 и Ефир 2 да има само...
Въпрос на избор е , но когато е ясно че една телевизия държи 50% пазарен дял и хората разчитат на нея за да се осведомят , се предполага че тази медия няма да им докара психично разтройство , нали ?
- k_garchev
- Потребител
-
- Кара: VW
- Мечтае да кара: BMW 330XI
Ахх!Точно по същото време и аз вечерях!Отврътително!Станах с чинията и си довърших вечерята пред компа!Новините вече не са като едно време!Абсолютно го обърнаха на жълта телевизия!
БТВ са е**ти комерсиалната телевизия
не мога да ги понасям
дразнят ме страшно много, откакто не са на Мърдок станаха направо нетърпими
като се започне от сутринта - Ани Цолова и онзи глупак, мине се през новините и достигаме до Слави Трифонов, който винаги е прав и има някакви болни амбиции към политиката, властта и управлението
не мога да ги понасям
дразнят ме страшно много, откакто не са на Мърдок станаха направо нетърпими
като се започне от сутринта - Ани Цолова и онзи глупак, мине се през новините и достигаме до Слави Трифонов, който винаги е прав и има някакви болни амбиции към политиката, властта и управлението
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Аз пък не виждам разлика между различните телевизии.
Дали ще е бтв или нова - няма разликата.
Единствените новини, които има и друго освен негативизми са тези по-канал 1. Пак има обичайните говна, обаче има и малка част читава и полезна информация.
Единствените новини, които има и друго освен негативизми са тези по-канал 1. Пак има обичайните говна, обаче има и малка част читава и полезна информация.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
acho.rs написа:еродиран, политчески еродирани
http://lmgtfy.com/?q=%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F
ерУдиция
ерудиран
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
smg написа:Аз пък не виждам разлика между различните телевизии.
няма, обаче тия като най-силни ме дразнят най-много

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Е щом и Ачо вдигна ръце от тая телевизия....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
acho.rs написа:BMWgiunter написа:Според мен си е въпрос на избор,аз лично избягвам да гледам новини и наблягам на Дискавари и Нешенъл ,след като те дразнаят може просто да натиснеш копчето на дистанционното и си решаваш проблема ,пък и то не е като едно време Канал 1 и Ефир 2 да има само...
Въпрос на избор е , но когато е ясно че една телевизия държи 50% пазарен дял и хората разчитат на нея за да се осведомят , се предполага че тази медия няма да им докара психично разтройство , нали ?
Няма как да държи ...простия човек сам се държи ...за простотията!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Повечето хора (особено тези над 45г) са малко или много ограничени или както ти казваш - прости . Свиканли са да мислят , че новините представят обективно ситуацията в държавата - а според тези новини - всеки 3ти на пътя бива блъснат,ако пък това не стане , има вероятност да го заколят за 2 лева .
Не мисля , че нормалния българин заслужава такава доза депресия ... макара и сам да избира какво да гледа .
Не мисля , че нормалния българин заслужава такава доза депресия ... макара и сам да избира какво да гледа .
Личи си, че не гледате новините, затова сте ги пренесли в този раздел.
Масово хората са обременени и са жадни за такива новини...
Масово хората са обременени и са жадни за такива новини...
телевизиите гонят рейтинг.
рейтинг се прави със негативни новини.
позитивните никой не ги гледа и не иска да ги гледа- особено в бг където българина е завистлив и не иска да му се показва как някой е по-напред от него и неговите хора... но това да му показваш как на някой друг му е по-зле- винаги се котира.
позитивните никой не ги гледа и не иска да ги гледа- особено в бг където българина е завистлив и не иска да му се показва как някой е по-напред от него и неговите хора... но това да му показваш как на някой друг му е по-зле- винаги се котира.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Като почне да има дела за манипулиране на новини и добавяне на собствени интепретации,тогава ще ги видя,не ония юсел да ми се напъва като "глист на буца" опитвайки се да възпроизведе некаква новина,забелязъл съм че и колкото е по-кървава,ама чак се облизват от кеф.
Просто създаваме тук в страната ни некакви толкова криви модели на общуване,политика,обслужване и всички отрасли,че сме направо извънземни в сравнение с другите страни
Просто създаваме тук в страната ни некакви толкова криви модели на общуване,политика,обслужване и всички отрасли,че сме направо извънземни в сравнение с другите страни
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Всеки сам трябва да осъзнае до колко дадени медии /печатни или електронни/ му влияят добре и дали въобще си заслужава да им отделя от времето си.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Като почне да има дела за манипулиране на новини и добавяне на собствени интепретации,тогава ще ги видя,не ония юсел да ми се напъва като "глист на буца" опитвайки се да възпроизведе некаква новина,забелязъл съм че и колкото е по-кървава,ама чак се облизват от кеф.
Абе и медиите в другите страни , не са на кой знае какво ниво .
alx написа:телевизиите гонят рейтинг.
Много си прав , за съжаление .
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Само лъжат хората, редовно им гледам емисиите, но на нищо не вярвам, стават само да си загубиш времето. Лошото е, че има хора, които им се връзват на глупостите.
Никой не мое ма връне на селу!
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3