диетка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: диетка?

Мнение от Ivo_Borisov » 07 Сеп 2011, 8:42

bum_bum написа:
Ivo_Borisov написа:. Уплашиха ме че съм тръгнал на диабет, за 2 месеца свалих 6-7 кг-бях 106 кг. .. закусвах мюсли сутрин .. :mhihi:

Мюслито няма да те отдалечи от диабета ;)

Е, знам, просто смених закуската да не ям мазни банички и бозички :) И от това малко, от другото малко и всичко влиза в норма.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 07 Сеп 2011, 15:46

Има една диета за 28 дни, в която за всеки ден си има меню и се свалят доста килца. Основното е да се ограничат въглехидратите и на тяхно място да се приемат фибри. Ако искаш дай имейл, за да ти пратя файла с диетата.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 07 Сеп 2011, 18:43

драсни един мейл на corsargroup@gmail.com благодаря :)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 08 Сеп 2011, 18:33

acer написа:подбирам храни, броим въглехидрати като блондинка, но повече ефект няма! не че съм мн тлъст, 190-88кг, искам да изчистя до 78-82кг.. имам лек кокъл и при 88кг имам паласки и женско (евнохуидно) надебеляване. не мога да тичам и така ще съм поне още 5 месеца, не мога да пия и фат-бърнари (чувствителност към кофеин) и нвд-то почти не ме хваща. инструктора вика тежки, тежки тренировки и въглехидрати само от овесени трици,, 3тия ден вече бях като муха без глава,щях да колабирам!! и така под 88кг не мога да слезна от месец и нещо, а ме чака още 1 месец болнични и само тъпеене пред тв-то! проблема е че тялото ми е изморено от диети, бях се претрапал март месец и бях качил до 103кг и така.. чудя се за някви ротации или директно липосукция :mhihi:

Стани вегетарианец, колега :yes:

ПП. Сериозен съм!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Сеп 2011, 19:01

Я кажи преимуществата на вегетарианството, че аз го обмислям сериозно. Чувам, че бобовите растения и соята били незаменим източник на протеини и аминокиселини.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 08 Сеп 2011, 20:14

bum_bum написа:Чувам, че бобовите растения и соята били незаменим източник на протеини и аминокиселини.

И на газове също. :mhihi:

Ти сериозно ли ще замениш сланината и мръвките за боб и соя ? :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Сеп 2011, 20:32

Как мислиш? :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 08 Сеп 2011, 20:50

Че не всички ще ти хванат фитоиронията. :mhihi: ... и някой ще се впусне във non-fat обяснения. :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 08 Сеп 2011, 21:02

smamf написа:Стани вегетарианец, колега

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

ontopic: ще ти разкрия най-голямото уравнение в природата
енергоразход=енергоприход
от него следва че ако искаш да отслабнеш енергоразхода трябва да е повече от енергоприхода. Следователно не е необходимо да ограничиш до такава степен приема на храна че да ти е зле и да колабираш (ниското ниво на глюкоза в кръвта те кара да се чувстваш като парцал), а с леко намален енергоприем (хранене) от това което по принцип ядеш, може да увеличиш двойно енергоразхода (основно колело, тичане и т.н). Ефекта трябва да дойде постепенно за няколко месеца. ;)
Последна промяна ineedmoney на 10 Сеп 2011, 14:10, променена общо 1 път
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 09 Сеп 2011, 8:47

Вегетарианството е чудесен начин да отслабнеш. След като дете на 11 месеца тежи само 5,7кг вследствие на вегетарианството на майката значи е добра диетата.
http://hunter-gatherer.com/blog/vegan-baby-dies-because-mothers-milk-was-vitamin-deficient
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 09 Сеп 2011, 8:58

bum_bum написа:Вегетарианството е чудесен начин да отслабнеш. След като дете на 11 месеца тежи само 5,7кг вследствие на вегетарианството на майката значи е добра диетата.
http://hunter-gatherer.com/blog/vegan-baby-dies-because-mothers-milk-was-vitamin-deficient

:OT:

Баси майката :shock: :shock: :shock:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 09 Сеп 2011, 12:00

Имам десетки статии за това какво причинява мюслито, хляба и много други неща ама понеже не се мре от това никой не вика "баси мамата". Повечето хора като им го кажеш викат "би си мамата" и като стане на 40 вика "баси мамата, остарях".
Кой каквото сам си направи.. ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 09 Сеп 2011, 12:25

bum_bum написа:Имам десетки статии за това какво причинява мюслито, хляба и много други неща ама понеже не се мре от това никой не вика "баси мамата". Повечето хора като им го кажеш викат "би си мамата" и като стане на 40 вика "баси мамата, остарях".

да помоля за линк? конкретно за мюслите ми стана интересно, но и другото ще го изчета :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 09 Сеп 2011, 12:32

bum_bum написа:Имам десетки статии за това какво причинява мюслито, хляба и много други неща ама понеже не се мре от това никой не вика "баси мамата". Повечето хора като им го кажеш викат "би си мамата" и като стане на 40 вика "баси мамата, остарях".

аз ще помоля за хляба такава статия. Много ми е интересно вече 12 000 години хората като са яли хляб (понякога даже само това) какво им е станало. Не отричам че в мрежата има лош хляб но на "какво причинява хляба" бих отговорил само "нахранва и снабдява организма с въглехидрати" :wave:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 09 Сеп 2011, 12:32

Потърси сайта на фондацията "Уестън Прайс". Най-интересно е кои плъхове живеят повече, тия дето ядат корнфлейкс или тия, дето ядат опаковката му :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата