диетка?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: диетка?
bum_bum написа:Ivo_Borisov написа:. Уплашиха ме че съм тръгнал на диабет, за 2 месеца свалих 6-7 кг-бях 106 кг. .. закусвах мюсли сутрин ..![]()
Мюслито няма да те отдалечи от диабета
Е, знам, просто смених закуската да не ям мазни банички и бозички

- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Има една диета за 28 дни, в която за всеки ден си има меню и се свалят доста килца. Основното е да се ограничат въглехидратите и на тяхно място да се приемат фибри. Ако искаш дай имейл, за да ти пратя файла с диетата.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
драсни един мейл на corsargroup@gmail.com благодаря 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:подбирам храни, броим въглехидрати като блондинка, но повече ефект няма! не че съм мн тлъст, 190-88кг, искам да изчистя до 78-82кг.. имам лек кокъл и при 88кг имам паласки и женско (евнохуидно) надебеляване. не мога да тичам и така ще съм поне още 5 месеца, не мога да пия и фат-бърнари (чувствителност към кофеин) и нвд-то почти не ме хваща. инструктора вика тежки, тежки тренировки и въглехидрати само от овесени трици,, 3тия ден вече бях като муха без глава,щях да колабирам!! и така под 88кг не мога да слезна от месец и нещо, а ме чака още 1 месец болнични и само тъпеене пред тв-то! проблема е че тялото ми е изморено от диети, бях се претрапал март месец и бях качил до 103кг и така.. чудя се за някви ротации или директно липосукция
Стани вегетарианец, колега

ПП. Сериозен съм!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Я кажи преимуществата на вегетарианството, че аз го обмислям сериозно. Чувам, че бобовите растения и соята били незаменим източник на протеини и аминокиселини.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
bum_bum написа:Чувам, че бобовите растения и соята били незаменим източник на протеини и аминокиселини.
И на газове също.

Ти сериозно ли ще замениш сланината и мръвките за боб и соя ?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Че не всички ще ти хванат фитоиронията.
... и някой ще се впусне във non-fat обяснения. 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
smamf написа:Стани вегетарианец, колега

ontopic: ще ти разкрия най-голямото уравнение в природата
енергоразход=енергоприход
от него следва че ако искаш да отслабнеш енергоразхода трябва да е повече от енергоприхода. Следователно не е необходимо да ограничиш до такава степен приема на храна че да ти е зле и да колабираш (ниското ниво на глюкоза в кръвта те кара да се чувстваш като парцал), а с леко намален енергоприем (хранене) от това което по принцип ядеш, може да увеличиш двойно енергоразхода (основно колело, тичане и т.н). Ефекта трябва да дойде постепенно за няколко месеца.

Последна промяна ineedmoney на 10 Сеп 2011, 14:10, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Вегетарианството е чудесен начин да отслабнеш. След като дете на 11 месеца тежи само 5,7кг вследствие на вегетарианството на майката значи е добра диетата.
http://hunter-gatherer.com/blog/vegan-baby-dies-because-mothers-milk-was-vitamin-deficient
http://hunter-gatherer.com/blog/vegan-baby-dies-because-mothers-milk-was-vitamin-deficient
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
bum_bum написа:Вегетарианството е чудесен начин да отслабнеш. След като дете на 11 месеца тежи само 5,7кг вследствие на вегетарианството на майката значи е добра диетата.

Баси майката

Si non confectus, non reficiat.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Имам десетки статии за това какво причинява мюслито, хляба и много други неща ама понеже не се мре от това никой не вика "баси мамата". Повечето хора като им го кажеш викат "би си мамата" и като стане на 40 вика "баси мамата, остарях".
Кой каквото сам си направи..

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
bum_bum написа:Имам десетки статии за това какво причинява мюслито, хляба и много други неща ама понеже не се мре от това никой не вика "баси мамата". Повечето хора като им го кажеш викат "би си мамата" и като стане на 40 вика "баси мамата, остарях".
да помоля за линк? конкретно за мюслите ми стана интересно, но и другото ще го изчета

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
bum_bum написа:Имам десетки статии за това какво причинява мюслито, хляба и много други неща ама понеже не се мре от това никой не вика "баси мамата". Повечето хора като им го кажеш викат "би си мамата" и като стане на 40 вика "баси мамата, остарях".
аз ще помоля за хляба такава статия. Много ми е интересно вече 12 000 години хората като са яли хляб (понякога даже само това) какво им е станало. Не отричам че в мрежата има лош хляб но на "какво причинява хляба" бих отговорил само "нахранва и снабдява организма с въглехидрати"

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Потърси сайта на фондацията "Уестън Прайс". Най-интересно е кои плъхове живеят повече, тия дето ядат корнфлейкс или тия, дето ядат опаковката му 

63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5