диетка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

Re: диетка?

Мнение от bimer » 06 Сеп 2011, 2:14

vladi_a_i написа:Почвай да пушиш..

с повече работа и цигари съм свалял и 25кг.а и невиждам какъв е смисъла да ставаш клечка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Сеп 2011, 5:26

Ае, яж си бе, брато! Това ти е чар! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Каквото и да казват отявлените фитнес-маняци над мен - всичко си е в главата! Ако не си го представил, че ще си нацепен мъжкаран - ако ще да се скъсваш - няма да го бъде! Ако в главата ти е представа на "рубеснов мъж" :mhihi: :mhihi: :mhihi: - брато, ако щеш се утрепи, ама няма да го промемниш!

Но ако си смениш това в главата - нищо няма да те спре!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 06 Сеп 2011, 10:36

може да разгледаш в нет-а протеиновата диета на Дюкан :arrow: http://evropea.com/pierre_dukan_diet.html
има противоречиви отзиви за нея като цяло и ако имаш проблеми с бъбреците не е за теб, но от личен опит мога да кажа, че е много ефективна
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Сеп 2011, 10:40

Диета = глупост с която ще си съсипеш здравето. Правилният начин е да си изградиш начина на живот така, че да изглеждаш и се чувстваш както искаш.
За това глупавите хора правят НВД-ниско въглехидратна диета, а по-умните му казват ВМ-НВХ- високо мазнинно, ниско въглехидратно хранене.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 06 Сеп 2011, 10:54

MatriX_Fucked написа:Ае, яж си бе, брато! Това ти е чар! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Каквото и да казват отявлените фитнес-маняци над мен - всичко си е в главата! Ако не си го представил, че ще си нацепен мъжкаран - ако ще да се скъсваш - няма да го бъде! Ако в главата ти е представа на "рубеснов мъж" :mhihi: :mhihi: :mhihi: - брато, ако щеш се утрепи, ама няма да го промемниш!

Но ако си смениш това в главата - нищо няма да те спре!

Бразилците казват, че от хубави мъже се интересуват само педерастите, жените се интересуват от успели мъже.....

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 06 Сеп 2011, 11:42

ukelichko написа:Бразилците казват, че от хубави мъже се интересуват само педерастите, жените се интересуват от успели мъже.....

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Тва беше добро и най-важното е че е вярно. Дето има един виц, двама старци на по 80 години си говорят и единия вика, абе наборе ти като беше на 20 чукаше 20 годишни, като стана на 30 пак чукаше 20 годишни, на 40 пак 20 годишни, на 50, 60, 70 и сега си на 80 и пак чукаш 20 годишни, как го правиш този номер бре наборе. А другия дядка казал наборееее, набореее и преди и сега 100$ са си 100$ :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Сеп 2011, 17:54

а някои са успели и изглеждат добре ;) (аз не съм от тях :mhihi: )

стига :OT:

към колегата- за диетката не моем ти помогна,шото ги мразя тия неща (и затова за съществуването на коремните си мускули само подозирам :mhihi: -не съм ги виждал още :lol: )
но ако се чудиш какъв спорт без да товариш коляното-може да пробваш с лостове :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 06 Сеп 2011, 18:12

Колега да ти кажа най лесната диета според мен. Уплашиха ме че съм тръгнал на диабет, за 2 месеца свалих 6-7 кг-бях 106 кг. Спрях сладкото, спрях белите хляб и тестени изделия, закусвах мюсли сутрин а ядях само мазни банички :mhihi: И като цяло намалих количеството храна на ядене, ставам преди да съм се наплюскал, горе долу да се заситя. Това е, пробвай!
Ама никакво сладко, никакви сокове и газирани. Само вода, бира и ракия :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Сеп 2011, 18:30

в сащ повечето дебели са бедни! а богатите са стройни! разбира се ако си строен не значи, че ще си успял! ясно е че хората висящи по 6 дена във фитнеса са скучни, колкото реч на първанов! но да ходиш като свинка е.... нездравословно! като цяло е въпрос на воля и ако правиш конкуренция на искра фидосова по кг, това няма да те направи по-успял!
и на мен самият ми е странно, но при 88кг имам стабилно мазнини (справки галерия) и така.. чакам да ми мине коляното и ще почвам плуване с по-здравословно хранене
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Сеп 2011, 19:10

С диетите може да си прецакаш стомаха ;)
Няма ли спорт нищо не става, до преди 3 години бях акивен състезател, хапвах серизоно всичко, боклуци, наливах се с алкохол постоянно и т,н и т,н и си виждах всичките плочки, вече съм с шкембе, това е истината, трябва да се горът калориите иска се пот за да си с плочки:)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 06 Сеп 2011, 19:29

Bogat-Beden написа:...но ако се чудиш какъв спорт без да товариш коляното-може да пробваш с лостове :)

Или (гр)ебане.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Сеп 2011, 20:13

Ivo_Borisov написа:. Уплашиха ме че съм тръгнал на диабет, за 2 месеца свалих 6-7 кг-бях 106 кг. .. закусвах мюсли сутрин .. :mhihi:

Мюслито няма да те отдалечи от диабета ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Сеп 2011, 20:51

добре де, колко е границата за да не си прецакаш стомаха или да не получиш диабет?
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Сеп 2011, 21:04

acer написа:добре де, колко е границата за да не си прецакаш стомаха или да не получиш диабет?

Щом си контузен и неможеш да спортуваш, хапвай леки неща, салатки, риба, ако можеш да спортуваш нещо го прави, акто проможеш почвай да хапвах по сериозно за да имаш сила
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 07 Сеп 2011, 0:42

bum_bum написа:ВМ-НВХ- високо мазнинно, ниско въглехидратно хранене.

= КЕТО, която е и най-подходяща в случая, но колегата е забравил за мазнините ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата