диетка?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
Re: диетка?
vladi_a_i написа:Почвай да пушиш..
с повече работа и цигари съм свалял и 25кг.а и невиждам какъв е смисъла да ставаш клечка.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ае, яж си бе, брато! Това ти е чар!
Каквото и да казват отявлените фитнес-маняци над мен - всичко си е в главата! Ако не си го представил, че ще си нацепен мъжкаран - ако ще да се скъсваш - няма да го бъде! Ако в главата ти е представа на "рубеснов мъж"
- брато, ако щеш се утрепи, ама няма да го промемниш!
Но ако си смениш това в главата - нищо няма да те спре!

Каквото и да казват отявлените фитнес-маняци над мен - всичко си е в главата! Ако не си го представил, че ще си нацепен мъжкаран - ако ще да се скъсваш - няма да го бъде! Ако в главата ти е представа на "рубеснов мъж"

Без страх, без спирачка!
може да разгледаш в нет-а протеиновата диета на Дюкан
http://evropea.com/pierre_dukan_diet.html
има противоречиви отзиви за нея като цяло и ако имаш проблеми с бъбреците не е за теб, но от личен опит мога да кажа, че е много ефективна

има противоречиви отзиви за нея като цяло и ако имаш проблеми с бъбреците не е за теб, но от личен опит мога да кажа, че е много ефективна

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Диета = глупост с която ще си съсипеш здравето. Правилният начин е да си изградиш начина на живот така, че да изглеждаш и се чувстваш както искаш.
За това глупавите хора правят НВД-ниско въглехидратна диета, а по-умните му казват ВМ-НВХ- високо мазнинно, ниско въглехидратно хранене.
За това глупавите хора правят НВД-ниско въглехидратна диета, а по-умните му казват ВМ-НВХ- високо мазнинно, ниско въглехидратно хранене.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
MatriX_Fucked написа:Ае, яж си бе, брато! Това ти е чар!![]()
![]()
![]()
Каквото и да казват отявлените фитнес-маняци над мен - всичко си е в главата! Ако не си го представил, че ще си нацепен мъжкаран - ако ще да се скъсваш - няма да го бъде! Ако в главата ти е представа на "рубеснов мъж"![]()
![]()
- брато, ако щеш се утрепи, ама няма да го промемниш!
Бразилците казват, че от хубави мъже се интересуват само педерастите, жените се интересуват от успели мъже.....
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ukelichko написа:Бразилците казват, че от хубави мъже се интересуват само педерастите, жените се интересуват от успели мъже.....

Тва беше добро и най-важното е че е вярно. Дето има един виц, двама старци на по 80 години си говорят и единия вика, абе наборе ти като беше на 20 чукаше 20 годишни, като стана на 30 пак чукаше 20 годишни, на 40 пак 20 годишни, на 50, 60, 70 и сега си на 80 и пак чукаш 20 годишни, как го правиш този номер бре наборе. А другия дядка казал наборееее, набореее и преди и сега 100$ са си 100$

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
а някои са успели и изглеждат добре
(аз не съм от тях
)
стига
към колегата- за диетката не моем ти помогна,шото ги мразя тия неща (и затова за съществуването на коремните си мускули само подозирам
-не съм ги виждал още
)
но ако се чудиш какъв спорт без да товариш коляното-може да пробваш с лостове

стига

към колегата- за диетката не моем ти помогна,шото ги мразя тия неща (и затова за съществуването на коремните си мускули само подозирам

но ако се чудиш какъв спорт без да товариш коляното-може да пробваш с лостове

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега да ти кажа най лесната диета според мен. Уплашиха ме че съм тръгнал на диабет, за 2 месеца свалих 6-7 кг-бях 106 кг. Спрях сладкото, спрях белите хляб и тестени изделия, закусвах мюсли сутрин а ядях само мазни банички
И като цяло намалих количеството храна на ядене, ставам преди да съм се наплюскал, горе долу да се заситя. Това е, пробвай!
Ама никакво сладко, никакви сокове и газирани. Само вода, бира и ракия

Ама никакво сладко, никакви сокове и газирани. Само вода, бира и ракия

в сащ повечето дебели са бедни! а богатите са стройни! разбира се ако си строен не значи, че ще си успял! ясно е че хората висящи по 6 дена във фитнеса са скучни, колкото реч на първанов! но да ходиш като свинка е.... нездравословно! като цяло е въпрос на воля и ако правиш конкуренция на искра фидосова по кг, това няма да те направи по-успял!
и на мен самият ми е странно, но при 88кг имам стабилно мазнини (справки галерия) и така.. чакам да ми мине коляното и ще почвам плуване с по-здравословно хранене
и на мен самият ми е странно, но при 88кг имам стабилно мазнини (справки галерия) и така.. чакам да ми мине коляното и ще почвам плуване с по-здравословно хранене
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
С диетите може да си прецакаш стомаха 
Няма ли спорт нищо не става, до преди 3 години бях акивен състезател, хапвах серизоно всичко, боклуци, наливах се с алкохол постоянно и т,н и т,н и си виждах всичките плочки, вече съм с шкембе, това е истината, трябва да се горът калориите иска се пот за да си с плочки:)

Няма ли спорт нищо не става, до преди 3 години бях акивен състезател, хапвах серизоно всичко, боклуци, наливах се с алкохол постоянно и т,н и т,н и си виждах всичките плочки, вече съм с шкембе, това е истината, трябва да се горът калориите иска се пот за да си с плочки:)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Bogat-Beden написа:...но ако се чудиш какъв спорт без да товариш коляното-може да пробваш с лостове
Или (гр)ебане.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ivo_Borisov написа:. Уплашиха ме че съм тръгнал на диабет, за 2 месеца свалих 6-7 кг-бях 106 кг. .. закусвах мюсли сутрин ..![]()
Мюслито няма да те отдалечи от диабета

добре де, колко е границата за да не си прецакаш стомаха или да не получиш диабет?
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
acer написа:добре де, колко е границата за да не си прецакаш стомаха или да не получиш диабет?
Щом си контузен и неможеш да спортуваш, хапвай леки неща, салатки, риба, ако можеш да спортуваш нещо го прави, акто проможеш почвай да хапвах по сериозно за да имаш сила
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
bum_bum написа:ВМ-НВХ- високо мазнинно, ниско въглехидратно хранене.
= КЕТО, която е и най-подходяща в случая, но колегата е забравил за мазнините

63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5