Готин път за каране :))
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Готин път за каране :))
На мене много ми допада участъка между слънчев бряг и бяла... Независмо с каква кола съм- винаги ми е доставял удоволствие...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Пътя към Белоградчишките скали като почне изкачването е мн красив, миналата година ходих през есента и беше някаква приказка, асфалта не е лош.
По дефилето на Искър също е много красиво, и там пътя е сравнително хубав!
По дефилето на Искър също е много красиво, и там пътя е сравнително хубав!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
за подбалканския и аз тази година го тествах, в сливен всички цепиха към ст.загора а за направо нямаше кои да те напсува.супер готин асвалт и както движението беше натоварено така изведнъж 15мин. няма никои.след това се качих до шипка горе и там пълен кеф,буквално чисто нов асвалт и мантинели и яко завои
иначе за мен хубав път с красива природа,фаворита ми е пътя към рилския манастир. след като се минат селата стоб и рила нагоре ,ееее няма такава красота в балкана хубави завои,караш в тунел от зеленина и накрая като паркирам пред манастира съм като прероден,има и 1-2 места кадето ти сервират прясна пъстървичка....ммм просто без коментар

иначе за мен хубав път с красива природа,фаворита ми е пътя към рилския манастир. след като се минат селата стоб и рила нагоре ,ееее няма такава красота в балкана хубави завои,караш в тунел от зеленина и накрая като паркирам пред манастира съм като прероден,има и 1-2 места кадето ти сервират прясна пъстървичка....ммм просто без коментар

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Бистрица - Самоков си е страшния кеф... няма такъв път, на по-острите завои пътя е разширен, маркировка, канавки огромни за водата, мантинели, малко знаци... идилия 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
Още като започнеш от Бистришко шосе(още е затворено откъм Околовръстното) и до Самоков е перфектно
.Още няма маркировка на повечето места,но настилката е перфектна.До Алеко не са ли "прекрасни" павета все още?

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
Ми то от София до Пловдив като тръгнеш по подбалканската почти навсякъде асфалта е чисто нов и мн приятен (от тази година е така де). Иначе СФ до Карлово е супер не само за кола ами и за мотористи 

To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
speeder88 написа:goguma написа:Преди 2 седмици се върнах от морето по подбалканския път, и просто останах възхитенВ отсечката от Карлово до София, пътят е чисто нов, на 1-2 седмици. На места даже още работеха да налагат останала настилка, и да правят канавки. Чудесен чисто нов път, без никакъв трафик на всичкото отгоре
![]()
Преди една седмица за пръв път минах през прохода Троян-Кърнаре, пътя е добър с един лош участък от 2-3км. (едната гума пострада), но е уникално красиво, особено горе на Беклемето
е този участък от 2-3 км горе на спускането към Троян ебава майката на целия път и не ти остава време да се любуваш на пейзажите - остри и дълбоки дупки , които нямат заобикаляне...
...а пътя Карлово-Сопот-Кърнаре преди две седмици и половина си беше още старата настилка , кога са го направили толкова бързо

иначе много ме накефи Пловдив - Карлово , до Баня е перфектен

пътя от Велинград до Сърница
природата е направо чудна, почти няма движение...има кофти участък от около 5 км в началото след Велинград, но след това гледката направо ми спря дъха
природата е направо чудна, почти няма движение...има кофти участък от около 5 км в началото след Велинград, но след това гледката направо ми спря дъха

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ихтиман-Самоков през Ново Село и Шипочане,покрай яз.Искър. Много го харесвам този път ,въпреки че на места е тесен и може да се срещне някой тир по трасето ,ама така е по-интересно
Настилката като цяло е добра,без кратери и ями в които може да си останете след като го позкърпиха миналата година 

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
Пътят от Божурище до Брезник също е много приятен за каране.Асфалтът е нов,трафикът-минимален!
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Велинград - Юндола. Уникална гледка и природа. Побиват ме тръпки всеки път като се пускам/катера по този път. В момента го ремонтират. Не е много приятен за колата и има малко дупки, но като цяло е добре. След ремонта ще стане мечта. Тази Неделя беше събора и имаше една камара хора. Привечер е просто невероятно да се шофира, а зимата да не говорим.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- plradev
- старши ентусиаст
-
Brat mu написа:Пътят от Божурище до Брезник също е много приятен за каране.Асфалтът е нов,трафикът-минимален!
.... и мантинелите са мнооого здрави ...

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
plradev написа:Brat mu написа:Пътят от Божурище до Брезник също е много приятен за каране.Асфалтът е нов,трафикът-минимален!
опит?

- plradev
- старши ентусиаст
-
Brat mu написа:plradev написа:Brat mu написа:Пътят от Божурище до Брезник също е много приятен за каране.Асфалтът е нов,трафикът-минимален!
опит?
И то какъв ...

И за да не съм офф,се сетих за пътя към Мухово

- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Преди няколко години карах по пътя гр. Батак - гр. Доспат и мога да кажа, че не съм карал по по-живописен път от този в България. Надявам се настилката да е в добро състояние.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3