Готин път за каране :))

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Готин път за каране :))

Мнение от alx » 06 Сеп 2011, 6:34

На мене много ми допада участъка между слънчев бряг и бяла... Независмо с каква кола съм- винаги ми е доставял удоволствие...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 06 Сеп 2011, 7:28

Пътя към Белоградчишките скали като почне изкачването е мн красив, миналата година ходих през есента и беше някаква приказка, асфалта не е лош.

По дефилето на Искър също е много красиво, и там пътя е сравнително хубав!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Сеп 2011, 10:03

за подбалканския и аз тази година го тествах, в сливен всички цепиха към ст.загора а за направо нямаше кои да те напсува.супер готин асвалт и както движението беше натоварено така изведнъж 15мин. няма никои.след това се качих до шипка горе и там пълен кеф,буквално чисто нов асвалт и мантинели и яко завои :twisted:
иначе за мен хубав път с красива природа,фаворита ми е пътя към рилския манастир. след като се минат селата стоб и рила нагоре ,ееее няма такава красота в балкана хубави завои,караш в тунел от зеленина и накрая като паркирам пред манастира съм като прероден,има и 1-2 места кадето ти сервират прясна пъстървичка....ммм просто без коментар :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 06 Сеп 2011, 10:28

Бистрица - Самоков си е страшния кеф... няма такъв път, на по-острите завои пътя е разширен, маркировка, канавки огромни за водата, мантинели, малко знаци... идилия :winky:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 06 Сеп 2011, 10:35

Още като започнеш от Бистришко шосе(още е затворено откъм Околовръстното) и до Самоков е перфектно :D .Още няма маркировка на повечето места,но настилката е перфектна.До Алеко не са ли "прекрасни" павета все още?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e53 3.0 d

Мнение от go6o_lud » 06 Сеп 2011, 10:48

Ми то от София до Пловдив като тръгнеш по подбалканската почти навсякъде асфалта е чисто нов и мн приятен (от тази година е така де). Иначе СФ до Карлово е супер не само за кола ами и за мотористи :yes:
To be the best, you have to fight to beat the best !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 06 Сеп 2011, 12:29

speeder88 написа:
goguma написа:Преди 2 седмици се върнах от морето по подбалканския път, и просто останах възхитен :) В отсечката от Карлово до София, пътят е чисто нов, на 1-2 седмици. На места даже още работеха да налагат останала настилка, и да правят канавки. Чудесен чисто нов път, без никакъв трафик на всичкото отгоре :)

:yes:

Преди една седмица за пръв път минах през прохода Троян-Кърнаре, пътя е добър с един лош участък от 2-3км. (едната гума пострада), но е уникално красиво, особено горе на Беклемето

е този участък от 2-3 км горе на спускането към Троян ебава майката на целия път и не ти остава време да се любуваш на пейзажите - остри и дълбоки дупки , които нямат заобикаляне...

...а пътя Карлово-Сопот-Кърнаре преди две седмици и половина си беше още старата настилка , кога са го направили толкова бързо :shock:
иначе много ме накефи Пловдив - Карлово , до Баня е перфектен :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 06 Сеп 2011, 12:39

пътя от Велинград до Сърница
природата е направо чудна, почти няма движение...има кофти участък от около 5 км в началото след Велинград, но след това гледката направо ми спря дъха :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 06 Сеп 2011, 12:45

Ихтиман-Самоков през Ново Село и Шипочане,покрай яз.Искър. Много го харесвам този път ,въпреки че на места е тесен и може да се срещне някой тир по трасето ,ама така е по-интересно :mhihi: Настилката като цяло е добра,без кратери и ями в които може да си останете след като го позкърпиха миналата година :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Brat mu » 06 Сеп 2011, 16:32

Пътят от Божурище до Брезник също е много приятен за каране.Асфалтът е нов,трафикът-минимален!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 06 Сеп 2011, 16:49

Велинград - Юндола. Уникална гледка и природа. Побиват ме тръпки всеки път като се пускам/катера по този път. В момента го ремонтират. Не е много приятен за колата и има малко дупки, но като цяло е добре. След ремонта ще стане мечта. Тази Неделя беше събора и имаше една камара хора. Привечер е просто невероятно да се шофира, а зимата да не говорим.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 06 Сеп 2011, 17:28

Brat mu написа:Пътят от Божурище до Брезник също е много приятен за каране.Асфалтът е нов,трафикът-минимален!

.... и мантинелите са мнооого здрави ... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Brat mu » 06 Сеп 2011, 17:42

plradev написа:
Brat mu написа:Пътят от Божурище до Брезник също е много приятен за каране.Асфалтът е нов,трафикът-минимален!

опит? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 06 Сеп 2011, 17:57

Brat mu написа:
plradev написа:

опит? :mhihi:

И то какъв ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И за да не съм офф,се сетих за пътя към Мухово :bowdown: Винаги когато съм ходил до стената на яз.Тополница се нас*рам от кеф докато карам. Периодично запълват дупките заради кръговете от Бг рали шампионата и освен неравностите малко след магистралата,нагоре пътя е чуден ;) Качвания,спускания ,доволно завои със всякаква трудност и не на последно място кара се предимно през гора и на най-високото се откриват чудесни пейзажи.Много слабо натоварен е ,само рискувате да не попаднете на тренираща ралиджийка излитаща от някой завой със 100+ :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 07 Сеп 2011, 15:55

Преди няколко години карах по пътя гр. Батак - гр. Доспат и мога да кажа, че не съм карал по по-живописен път от този в България. Надявам се настилката да е в добро състояние.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата