Въпрос относно ключа за БМВ Е60!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- emobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 2006
- Детайли за колата: M
Re: Въпрос относно ключа за БМВ Е60!
Здравейте,
и колко ще ми струва смяната на този модул?
и колко ще ми струва смяната на този модул?
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Модулът струва 300лв.
Ако имаш телевизия - 550лв

Only dead fish follow the stream...
- emobs
- кандидат ентусиаст
-
MadChicken написа:Модулът струва 300лв.
А смяната на трудно място ли е?
При мен (аз съм комби ) е под споилера на вратата на багажника. Лесно се достига
- MadChicken
- Legendary
-
На седан е отзад, където е третият стоп. Не е много приятно свалянето...
Когато пристигне моят модул ще пиша резултата. Дано е от него, че има и други неприятни варианти
Когато пристигне моят модул ще пиша резултата. Дано е от него, че има и други неприятни варианти

къде го пратихте човека в логиката на модула. ако беше той ключа нямаше да работи (периодично) изобщо.
ако работи, но ти е намален обсега - батерията на ключа си отива. или сменяш карантията или си купуваш нов ключ.
само един ключ ли имаш? ако имаш втори- с него работи ли от по-далече?
ако работи, но ти е намален обсега - батерията на ключа си отива. или сменяш карантията или си купуваш нов ключ.
само един ключ ли имаш? ако имаш втори- с него работи ли от по-далече?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- MadChicken
- Legendary
-
alx написа:ако работи, но ти е намален обсега - батерията на ключа си отива
Колега, моята кола се отключваше от много далеч и с 2-та ключа. Един ден започна да се отключва много зле от малко разстояние и с двата ключа. Рязко се скапаха батериите и на двата ключа ли?
Не казвам, че е невъзможно да е от батерията, но със сигурност не е винаги това проблема. Има много писано по чуждите форуми по този въпрос. Много хора си страдат от въпросния divercity amplifier и масово го сменят за да си решат проблема. Странно е, че в нашия форум има доста малко информация по въпроса. Явно тук хората нямат проблеми, или само сменят батерии

MadChicken написа:alx написа:ако работи, но ти е намален обсега - батерията на ключа си отива
Колега, моята кола се отключваше от много далеч и с 2-та ключа. Един ден започна да се отключва много зле от малко разстояние и с двата ключа. Рязко се скапаха батериите и на двата ключа ли?
Не казвам, че е невъзможно да е от батерията, но със сигурност не е винаги това проблема. Има много писано по чуждите форуми по този въпрос. Много хора си страдат от въпросния divercity amplifier и масово го сменят за да си решат проблема. Странно е, че в нашия форум има доста малко информация по въпроса. Явно тук хората нямат проблеми, или само сменят батерии
да, при тебе това е бил проблема определено. щом и двата ключа са отишли едновремено.
мисълта ми е, че без да има достатъчно информация го пратихте да сменя усилвателя. аз затова и попитах дали има друг ключ и дали го прави и с него. ако го прави с него- тука: http://forums.5series.net/topic/89011-d ... placement/
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- emobs
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги,
с един ключ съм нямам втори винаги отключва но отблизо надявам се да е от батерията!
с един ключ съм нямам втори винаги отключва но отблизо надявам се да е от батерията!
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Щом работи и не губиш запаметените станции на радиото НЕ пипай нищо , иначе сам си се набутваш с пари
- emobs
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте,
не не губи станции на радиото днес ще проверя по добре че аз много радио не слушам много!
не не губи станции на радиото днес ще проверя по добре че аз много радио не слушам много!
MadChicken написа:На седан е отзад, където е третият стоп. Не е много приятно свалянето...
Ще ти бъда благодарен да напишеш резултата.
При мен хваща и с двата ключа от не повече от метър дистанция. Не е болка за умиране, но ако може да се реши - защо не. Мерси предварително.
userinfo написа:MadChicken написа:На седан е отзад, където е третият стоп. Не е много приятно свалянето...
При мен хваща и с двата ключа от не повече от метър дистанция. Не е болка за умиране, но ако може да се реши - защо не. Мерси предварително.
Сложил съм линк в предишния си пост...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:userinfo написа:MadChicken написа:На седан е отзад, където е третият стоп. Не е много приятно свалянето...
Сложил съм линк в предишния си пост...
Линкът е чудесен, но ще се радвам ако споделиш от къде си купил частта, как си нацелил мегахерците да съвпадат с тези на ключа, както и кой ти прави монтажа, ако не си ти.
Между другото, направи ли ти впечатление следният въпрос:
Perhaps you did not need a new amplifier but only needed to remove it and clean the contacts. In the process of replacing it you did the same thing. Did you try the old amplifier again?
и отговор:
No, I did not try the old amplifier again, but I kept the old one .....
- MadChicken
- Legendary
-
Мегахерците си ги пише на ключа отзад. По мои наблюдения масово в Европа (и САЩ може би) се използва 868MHz, а за Азия 315 и 434MHz. Моя е 868 и преди да реша са си купя нов, махнах стария и почистих доста старателно контактните повърхности и на модула и на самото стъкло. Ефект няма и затова поръчах нов. Ще споделя резултат след 10-тина дни като ми го донесе приятел, прибиращ се от Германия. Така или иначе може да се поръча и от всеки дилър, а дори и обикновен магазин продаващ части за BMW. Иначе монтажа не е кой знае какво, обаче е страшно неудобно мястото 'щото трябва да си супер еластичен за да си навреш ръцете там и да гледаш едновременно все пак
. Махаш облицовката на страничната колона, махаш подглавника и сваляш надолу тази половина от облегалката, сядаш върху нея с лице напред и ... виж темата, гадна работа е
Но пък дилърите сигурно ще искат да ти сменят и задното стъкло за по-сигурно, така че много поздрави.

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2