Каде мога да си поправя оргиналното дистанционно?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Каде мога да си поправя оргиналното дистанционно?

Мнение от stax » 27 Мар 2006, 23:25

Знае ли някои каде мога да си поправя оргиналното дистанционно на алармата/фабрична на БМВ/ и колко може да струва ново? Не са батерии смених ги вече.

Потребител
Аватар

Re: Каде мога да си поправя оргиналното дистанционно?

Мнение от FALKONETTI » 28 Мар 2006, 1:11

stax написа:Знае ли някои каде мога да си поправя оргиналното дистанционно на алармата/фабрична на БМВ/ и колко може да струва ново? Не са батерии смених ги вече.

Аз имам същия проблем..дадох го на едни алармаджии, които казаха че могат да се справят ама бях забравил :) добре че ме сети
карам с второто дистанционно за сега..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NS325TDS » 28 Мар 2006, 2:55

Според мен по добрия вариант е да си сложиш още една аларма ...
И майстора ако е печен ги сдвоява и двете ...С новото дистанционно командваш вече и двете ...
Печелиш малко повече сигурност и още една аларма -иначе само ремонт ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 28 Мар 2006, 10:33

На мен пък ми бачкат дистанционните, обаче кутииките се поначупени и ми казаха, че никъде не могат да се намерят... :confused: :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Мар 2006, 11:27

Марката на тез аларми (Серпи стар, май) в България я внася Импас 56. Там казват - аа, стар модел са, нищо не можем да направим... Като спре да работи дистанционното, ела да ти сменим цялата аларма. :roll:
Ако само кутийката не е читава, все от някаква аларма ще може да се пригоди кутийка, карантията е важна. Иначе същите ориигинални наистина не се продават.
8)
Последна промяна Leon на 29 Мар 2006, 11:03, променена общо 2 пъти
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 28 Мар 2006, 14:21

Leon написа:Иначе ако само кутийката не е читава, все от някаква аларма ще може да се пригоди кутийка, карантията е важна. Иначе същите ориигинални наистина не се продават.
8)

И аз така мислех, пък и на други коли съм виждал такива кутийки, но навсякъде казват: "ЗАБРАРВИ" Еми ще си карам със счупените...

Та мисълта ми беше, че щом 1 кутийка не може да се намери, какво остава за други работи....

Назад към E36