Каде мога да си поправя оргиналното дистанционно?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Каде мога да си поправя оргиналното дистанционно?
Знае ли някои каде мога да си поправя оргиналното дистанционно на алармата/фабрична на БМВ/ и колко може да струва ново? Не са батерии смених ги вече.
- FALKONETTI
- Потребител
-
Re: Каде мога да си поправя оргиналното дистанционно?
stax написа:Знае ли някои каде мога да си поправя оргиналното дистанционно на алармата/фабрична на БМВ/ и колко може да струва ново? Не са батерии смених ги вече.
Аз имам същия проблем..дадох го на едни алармаджии, които казаха че могат да се справят ама бях забравил

карам с второто дистанционно за сега..
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Марката на тез аларми (Серпи стар, май) в България я внася Импас 56. Там казват - аа, стар модел са, нищо не можем да направим... Като спре да работи дистанционното, ела да ти сменим цялата аларма.
Ако само кутийката не е читава, все от някаква аларма ще може да се пригоди кутийка, карантията е важна. Иначе същите ориигинални наистина не се продават.

Ако само кутийката не е читава, все от някаква аларма ще може да се пригоди кутийка, карантията е важна. Иначе същите ориигинални наистина не се продават.

Последна промяна Leon на 29 Мар 2006, 11:03, променена общо 2 пъти
Never mistake motion for action...
Leon написа:Иначе ако само кутийката не е читава, все от някаква аларма ще може да се пригоди кутийка, карантията е важна. Иначе същите ориигинални наистина не се продават.
И аз така мислех, пък и на други коли съм виждал такива кутийки, но навсякъде казват: "ЗАБРАРВИ" Еми ще си карам със счупените...
Та мисълта ми беше, че щом 1 кутийка не може да се намери, какво остава за други работи....
6 мнения
• Страница 1 от 1