Проблем табло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- 2COOL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
- Мечтае да кара: самолет
Проблем табло
Колата е Е36 325 ТД, таблото ми гасне от време на време, но се оправя.Сега изгасна напълно (всички уреди) и на километража няма цифри а е изписано РРРРРРР.Опитах да изключа акумулатора и свалих таблото но не става нищо.Някой да е чувал нещо за проблема?
оплаквали са се един двама и аз
обаче никой не казал как е решил проблема, мойто табло гаснеше изцяло ( на дисплея - нищо не остава, не като при тебе) , само лампите за маслото и акумолатора работеха. Свалих го ( и помеждудругото останових че не зарежда акумолатора без табло) и го препоих за студени спойки обаче нищо. Сега си карам и си работи , мизерията я правеше при минусовите температури.Та имам съмнения и от лоша маса, не в само таблото . Дай го на някой да го мине за студени спойки и ако не стане пробваи с друго

- 2COOL
- кандидат ентусиаст
-
В момента работи скоростомера обаче, когато гаснеше за малко нямаше скоростомер и прекъсваше на малки обороти.Не ми се занимаваше да я карам в дару за това, а по малките сервизи го гледаха и цъкаха без да помогнат.
тe наще майстори са СИЛА
, как и да е , аз проверих " + "-те и затърсих масите ... обаче не ги открих
, а за тяхното местонаходише пише
ground 202 - left side of I/P
i ground 203 - right kick panel. ако искате и схемата на таблото мога да закача, и ако някой има резултат да казва. То при мене е сложна повердата щото са си работи.
left side of I/Р това трябва да е лявата страна на инструмент панела ( таблото с уродите
)
right kick panel - долу дясно в краката тоа капак -> те там ме съмнява неква влагичка да не ме е#@$

left side of I/Р това трябва да е лявата страна на инструмент панела ( таблото с уродите

right kick panel - долу дясно в краката тоа капак -> те там ме съмнява неква влагичка да не ме е#@$

- 2COOL
- кандидат ентусиаст
-
Проблема е в таблото.Днес пробвах с друго и работи - само, че от тдс и оборотомера не работи вярно(на празен ход стои на 1500 оборота).Някой да продава табло за е36 325 тд? 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
В крайна сметка, на някой оправило ли му се е таблото?
И при мен се получи същия проблем, при едно изпреварване таблото ми просто умря. Вече се чудя дали гадния голфаджия, който изпреварвах не ми е проклел таблото от яд..
В крайна сметка, на някой оправило ли му се е таблото? Ако да, препоръчайте сервиз, където да отида, защото вече от два, които преди това ми прехвалиха, отказаха да се занимават с колата ми, като ми обясниха, че вече са се мъчили да оправят този проблем на подобни коли, но не са успяли и вече съм на крачка от това да се засиля към Дару Кар.

В крайна сметка, на някой оправило ли му се е таблото? Ако да, препоръчайте сервиз, където да отида, защото вече от два, които преди това ми прехвалиха, отказаха да се занимават с колата ми, като ми обясниха, че вече са се мъчили да оправят този проблем на подобни коли, но не са успяли и вече съм на крачка от това да се засиля към Дару Кар.
- 2COOL
- кандидат ентусиаст
-
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
От таблото е. При мен симптомите бяха същите и накрая го смених и всичко е ОК. Много се бях подтиснал с тоя проблем 

- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
страшна работа е това
и на мене ми премигва таблото и сичко останало и стрелката на бензина ми се заби ниско доло и незнам каде да я карам да я правят даите идеии некви
Здравей колега,
Пусни търсачката http://bmwpower-bg.net/forums/search.php
и напиши табло и избери подфорум е36 ще ти изкочат доста теми може би в някоя тема ще има и решение(преди нямаше).
имаш два варианта:
-или си купуваш друго табло което няма този проблем и внимаваш да е същото като твоето
-или го ремонтираш,
за ремонт тука имаше един колега с ник krasi май беше, със смяна на кондензатор се е оправило
в подфорум е34 във важните теми колегата TheBoss е описал стъпка по стъпка смяната на тези кондензатори(самоче за е34 но мисля че и при е36 ще са на еднакво място) http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54763
Пробвай ако искаш първо втория вариянт ако не стане първия
Поздрави
Пусни търсачката http://bmwpower-bg.net/forums/search.php
и напиши табло и избери подфорум е36 ще ти изкочат доста теми може би в някоя тема ще има и решение(преди нямаше).
имаш два варианта:
-или си купуваш друго табло което няма този проблем и внимаваш да е същото като твоето
-или го ремонтираш,
за ремонт тука имаше един колега с ник krasi май беше, със смяна на кондензатор се е оправило
в подфорум е34 във важните теми колегата TheBoss е описал стъпка по стъпка смяната на тези кондензатори(самоче за е34 но мисля че и при е36 ще са на еднакво място) http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54763
Пробвай ако искаш първо втория вариянт ако не стане първия

Поздрави
13 мнения
• Страница 1 от 1