До къде е допустимо да загрее?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
До къде е допустимо да загрее?
Стрелката за отчитане на температурата до колко е допустимо да мръдне на дясно без да се очаква проблем от прегряване? Теглих много тежко ремарке по нагорнище и то бавно. Стрелката мръдна до половината между централната отметка и следващата. Помогнах и с парното и я върнах в центъра, ама дали да очаквам проблем?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: До къде е допустимо да загрее?
Не е проблем, освен ако гарнитурата ти е фира така или иначе. Дори и в книжката пише, че при определени обстоятелства е допустимо стрелката да мръдне в дясно до преди червеното.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
не е проблем че е отишла до там може да си спокоен и щом си реагирал да я смъкнеш да несе покачва споко 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Аз знам че помага ако имаш климатик, тъй като той има отделна перка на радиатора . Не знам дали наистина е имало ефект от парното 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Има ефект от парното на последна степен и на топло, пробвано, а иначе на мен ми беше стигала на старата е30 два пъти до червеното, проблеми нямах 

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
за перката на климатика е вярно че помага ама и парното помага от личен опит и аз се изненадах като реших да пробвам с него къв ефект имаше
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
bum_bum написа:Не е проблем, освен ако гарнитурата ти е фира така или иначе. Дори и в книжката пише, че при определени обстоятелства е допустимо стрелката да мръдне в дясно до преди червеното.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
До автора на темата......колега за да те успокоя и аз.....имам 3 bmw-та, едното е е36 м40 316....и тьй като този двг малко не е по вкусьт ми,не полагам големи грижи за него и чакам да даде фира,за да бьде подменен с нов.... Радиатора е спукан малко и доста често я оставям без вода и на няколко пьти(поне 10)колата е влизала в червено...проблеми никакви... 

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
iliew написа:До автора на темата......колега за да те успокоя и аз.....имам 3 bmw-та, едното е е36 м40 316....и тьй като този двг малко не е по вкусьт ми,не полагам големи грижи за него и чакам да даде фира,за да бьде подменен с нов.... Радиатора е спукан малко и доста често я оставям без вода и на няколко пьти(поне 10)колата е влизала в червено...проблеми никакви...
То после защо хората като ни видят викат,че е36 е селска кола .. заради такива собственици

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
това с климатика не зная дали е много удачно.. замисли се че затомозяваш мотора с една идея повече.. като зацепи компресора.. но пък... за реката имаш право че и тя обдухва.. повечко като работи
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
player123 написа:iliew написа:До автора на темата......колега за да те успокоя и аз.....имам 3 bmw-та, едното е е36 м40 316....и тьй като този двг малко не е по вкусьт ми,не полагам големи грижи за него и чакам да даде фира,за да бьде подменен с нов.... Радиатора е спукан малко и доста често я оставям без вода и на няколко пьти(поне 10)колата е влизала в червено...проблеми никакви...
То после защо хората като ни видят викат,че е36 е селска кола .. заради такива собственици
Ей селчо ...сьобразявай се как се изказваш.Колата си е моя и ще правя с нея каквото пожелая...... Много е лесно да си пред монитора и да се правиш на филосов...
11 мнения
• Страница 1 от 1