Нямам Късмет с тая кола!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Нямам Късмет с тая кола!!!
Alexi написа:Dpy написа:Е предполагам, само за част от секундата се е изпържила и си натиснал съединителя. Правил съм го същото на м50б25...
М50 е много по различен мотор от М43 ,при М43 такива извращения се наказват с криви клапанине знам защо такива стари уморени мотори с омекнали пружини на клапаните ги изтезавате така то разбирам да имаше някаква сила М43, да го напъваш до 6к ...
Бай брадар, карай си там свръх бързият и луксозен форд

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ми аз така съм направил
пожелавам ти да си вземеш М50 някой ден ,много по читав мотор от М43 е

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Alexi написа:ми аз така съм направилпожелавам ти да си вземеш М50 някой ден ,много по читав мотор от М43 е
Мууууааахахаххахахахах .... !!!!

Нема лоши чувства , колеги сме и Ви уважавам всичките ! , ама ако ми кажеш как установи , че М50 е по читав от М43 ще съм ти безкрайно благодарен !!! М50 е добър мотор , М43 също е добър мотор ... каква е базата ти за сравнение кой от двата е по добър , като оставим на страна мощността ...?!
Малко оффтопик , ама като някой колега изкаже такова мнение и ми става смешно ...
Иначе по темата .... ще повторя вече казаното , за да не се явяам офтопик - само отваряне и гледане !
Последна промяна metodi80 на 16 Юли 2011, 12:14, променена общо 1 път
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Нали работат на един и същи принцип,каква да е разликата...моя е кован освен да е по добър и от двата споменати..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- metodi80
- старши ентусиаст
-
vladi_a_i написа:Нали работат на един и същи принцип,каква да е разликата...моя е кован освен да е по добър и от двата споменати..
Ти па сега да се изфукаш ....

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
metodi80 написа:vladi_a_i написа:Нали работат на един и същи принцип,каква да е разликата...моя е кован освен да е по добър и от двата споменати..
Ти па сега да се изфукаш ....Спирам , че ще омажеме темата !
Най вероятно ще го сменям за м52б25,но зависи от парата мисля да взема едно 323ти..а мойто незнам

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Аз па мисля повече нищо да не правя сериозно по тая кола ,писна ми на ..... Само ги стегаме , само сменяваме съединители , скоростни кутии , дифове , окачвания , мотори не знам си кво ... ! Хората карат вече Е60 , Е90 , аз като сментна колко пари съм набутал по мойта , кажи речи съм на 2/3 парите от цената на Е60 (втора ръка ) в момента ...
Ще ги е*а в бангиите !
Ще ги е*а в бангиите !
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми

- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 m43 318i e39 528i
- Мечтае да кара: m3 e36/e38 760
Тя темата бая в
отиде ама нищо де.а аз да ви питам ако не беше новия съединител а стария можеше ли да приплъзне и да и няма нищо на колата?и буталата нараняват ли се като се кривят клапаните. И да кажа на колегата той такова м43 ако е карал някъде с тоя вървеж който прави моето добре ,ама ако се съмнява като го направя ще го повозя да му променя мнението 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Методи М50 е просто създаден за високи обороти .. това е един от най развъртащите се мотори на БМВ като изключим тия от М-серията .. докато М43 едно че е 8 клапана ,и едни обеми 1.6-1.8 е създаден .. не знам и аз защо ... нито върви ,нито е икономичен ,единствения му плюс е че е сравнително евтин за поддръжка .. имал съм и 2та мотора в Е36 ,няма място за сравнение ... това имах предвид под читав инак като надеждност шестака пак е по напред де .
Относно постоянното ремонтиране - откриваш топлата вода ..
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Значи и аз бих могъл да стана член на тоя клуб на "ненацелващите предавка"

Не ми е много смешно, ама при мен лоста ми правеше номера. Трудно се целеше тая 3-та... Та вместо да вкарам от 2-ра (5500 об.) на 3-та се пробвах на 1-ва. Резултата - блокиране за кратко на задните колела и много лошо поднасяне и изкривена предна дясна джанта от бордюра
. Поражения по двигателя (М52Б28) не забелязвам, поне за сега... Работи равномерно, не прекъсва, изглежда, че има мощност
Може просто да съм извадил късмет и съединителя да е приплъзнал 

Не ми е много смешно, ама при мен лоста ми правеше номера. Трудно се целеше тая 3-та... Та вместо да вкарам от 2-ра (5500 об.) на 3-та се пробвах на 1-ва. Резултата - блокиране за кратко на задните колела и много лошо поднасяне и изкривена предна дясна джанта от бордюра

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
metodi80 братле ти ми беше идеала за фен досега, не съм очаквал че и ти ще я пееш тая песен колко пари излиза и че се уморява човек все да прави нещо по колата, тва за парите е ясно но нали затова сме фенове, аз приятелите ми умряха от смях миналия ден като им казах че си поръчах спортен катализатор
!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Alexi , аз не откривам топлата вода , то човек да не смее да каже нещо във форума , не ми пречи да ремонтирам , въпроса е , че един автомобил стида до едно ниво по отношение на техническото си състояние и след това се започва с нужда не от постоянно ремонтиране , а от подмяна на цели системи ! Поне при мен все още не се е стигнало до там (количката е 11месец 97 г и все още има душица , даже аз много си я тача ), но след некоя година и това ще стане ...Alexi написа:Методи М50 е просто създаден за високи обороти .. това е един от най развъртащите се мотори на БМВ като изключим тия от М-серията .. докато М43 едно че е 8 клапана ,и едни обеми 1.6-1.8 е създаден .. не знам и аз защо ... нито върви ,нито е икономичен ,единствения му плюс е че е сравнително евтин за поддръжка .. имал съм и 2та мотора в Е36 ,няма място за сравнение ... това имах предвид под читав инак като надеждност шестака пак е по напред де .
По въпроса за това кой мотор е по -читва , въпроса ми беше риторичен .... , абсолютно безпредметно е да говориме за това ..... Това са два различни типа мотори .... Просто ти каза , че единия бил по -читав , като се говори за "читавост" се има предвид износоустойчивост и продължителност на живот , поне аз така го разбирам .... Та за мен и двата са достатъчно читави и не може да се каже кой от двата е по -читав ... Просто единия и по -голям , по -мощен, но това не означава , че само заради това е по-читав ! Тука не става въпрос за това колко клапана има , колко повдигача , колко му е обема и т.н. ....
Nukem , аз пак съм си фен човече , винаги ще бъда ....Nukem написа:metodi80 братле ти ми беше идеала за фен досега, не съм очаквал че и ти ще я пееш тая песен колко пари излиза и че се уморява човек все да прави нещо по колата, тва за парите е ясно но нали затова сме фенове, аз приятелите ми умряха от смях миналия ден като им казах че си поръчах спортен катализатор!
Аз тая кола винаги ще си я гледам (колкото ми позволяват възможностите) , тя си е вечно моя , не заради парите , не заради лежането и грижите за нея , а просто защото наистина съм фен ! Но въпреки това колкото и да сме фенове , всяко нещо си има живот , особено нещо дето е от метал и ръждясва и дето има толкова много движещи се механизми в него ...
Сега вече наистина спирам , защото смапа стана много ... !
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 m43 318i e39 528i
- Мечтае да кара: m3 e36/e38 760
Колеги малкия дявол само 1 клапан.На 4-ти цилиндър смъкателния клапан е ударен.другите са закачили но са добре и нямат кривини
сега купувам 1 клапан гумички ,гарнитури и отново на пътя 
Чудя се докато е разглобена дали да не и сменя веригата че като нищо може да се е разтегнала или няма смисъл

Чудя се докато е разглобена дали да не и сменя веригата че като нищо може да се е разтегнала или няма смисъл

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Ако не е сменяна - по-добре я смени , че да не да има продължение на филма, защото ако скъса верига всичко ще е мармалад.
И според мен имаш късмет с тая кола защото си се разминал само с един клапан.
И според мен имаш късмет с тая кола защото си се разминал само с един клапан.

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3