Странно замърсяване на стъклата...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- herminatora
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 320 M52 touring
Странно замърсяване на стъклата...
Колеги имам много странен проблем със стъклата. Колата ми стои паркирана пред блока и след известно време (2 дена) като се кача вътре и всички стъкла без челното и задното са замърсени (като мазно стои). Закарах я на мивка измиха я хубаво отвътре и 2 дена след като я бях паркирал беше пак същото...Незнам от какво може да се получава, сменил съм всички филтри преди 2 месеца... давайте някви идеи
А и пропуснах да кажа че колата е 320 touring
А и пропуснах да кажа че колата е 320 touring
Re: Странно замърсяване на стъклата...
Масления читав ли ти е,че ако е менте може да е от негоherminatora написа:сменил съм всички филтри преди 2 месеца

- herminatora
- Потребител
-
Работя в магазин за БМВ авточасти само качествени, всички филтри бяха на MAHLE включително и на климатика и маслото ми е БМВ оригинално.
- sims
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318is на Гняс
Колега и при мен е съштото само че и задното ми се замаглява(318ис купе),ако ги оставя така бес да ги исчиста се появява и на предното.Преди не беше така,имам я колата от две години и това лято се появи този проблем. 

- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
- herminatora
- Потребител
-
Възможно ли е да е от изпарител? И кажете някой читав сервиз където са се специализирали в ремонта на парното и климатика БМВ защото имам и друг проблем с климатроника, от едната страна ми духа топло а от другата студено.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
и аз мисля радиаторче или от конденза от радиатора на климатика тва са изпарения и като е затворена така става
- sims
- кандидат ентусиаст
-
Днес карах колата на климатик почти цял ден в жегата и като се прибрах преди да загася колата спрях климата и оставих вентилациата да работи на 2-степен,след няколко секунди забелязах влага по духалките.Оставих да поработи о6те малко вентилациата и духалките исъхнаха,което ме кара да мисля че от там идва проблема с стъклата като е много топло времето 

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Krassi_kn написа:Радиаторче парно
+1
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Peturcho_bmw написа:Krassi_kn написа:Радиаторче парно
+1
+1 =3

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

И защо радиаторче парно като когато кара на клима въобще не минава въздух през въпросното радиаторче а само през климатичния кондензатор, не че не може да има пробойна и в него , но сега е лято и е по-малко вероятно. . Ако имаш запушване във отвора за отвеждане на конденза отдолу ( виж даи ти капе като работи климата ) ще се зацапват така поради изпарения оставащи в купето от натрупаната влага. Друга причина е също евентуално някаква "пробойна " от долна страна на купето откъдето да прониква влага която се задържа и оново така зацапва прозорците на едно приятелче така беше .
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
vladobate написа:И защо радиаторче парно като когато кара на клима въобще не минава въздух през въпросното радиаторче а само през климатичния кондензатор, не че не може да има пробойна и в него , но сега е лято и е по-малко вероятно. . Ако имаш запушване във отвора за отвеждане на конденза отдолу ( виж даи ти капе като работи климата ) ще се зацапват така поради изпарения оставащи в купето от натрупаната влага. Друга причина е също евентуално някаква "пробойна " от долна страна на купето откъдето да прониква влага която се задържа и оново така зацапва прозорците на едно приятелче така беше .
От всички мнения това ми се струва най-вероятно защото и мен ме съмнява да е радиаторче на парното.

- sims
- кандидат ентусиаст
-

От освежителите за въздух течните става така със стъклата сигурация. На едно приятелче му ставаше така и 3 месеца си измислихме мислячките
и накрая случайно разбра кат го махна и сложи отзад та се запотиха само задните. Буклуци са тия работи и правят мизерии.

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2