Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Киномания

Мнение от zazomazo » 10 Май 2011, 18:58

не е филм, имаше някаква поредица от кратки филмчета с Клайв Оуен и с БМВ.... това е едно от тях :winky:

ето ти ги всичките http://zamunda.net/details.php?id=42525&hit=1
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 10 Май 2011, 19:32

Еее в Замундата не мога да влизам :dummy: :ranting: . Но щом не е филм... благодаря колега все пак :bchug:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 10 Май 2011, 20:42

Krasimir19 написа:Еее в Замундата не мога да влизам :dummy: :ranting: . Но щом не е филм... благодаря колега все пак :bchug:

The Hire се казва серията, няколко клипчета, много добро изпълнение. Виж в isohunt.com или thepiratebay.org ги има 100% на торенти. Точен линк не моа ти дам, че служебния VPN такива сайтове изобщо не помирисва даже :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 10 Май 2011, 21:47

в момента гледам един сериал-Justified.идеален за губене на време.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 14 Юни 2011, 23:53

Вчера нещо не ми се спеше и дръпнах всички 9 серии на сериала Под прикритие и тамън ги излгедах и си викам да отидам да лягам и гледам то станало 7.30 и закъснявам за училище :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 16 Юни 2011, 18:38

как може 18 страници да има с филми и да няма най-добрия трилър !!!

Изображение
http://zamunda.net/details.php?id=126173&hit=1

евала за темата и аз се включвам :yes:

п.п. ако все пак има някой който не го е гледал :mhihi: : Филмът е за един по-различен подарък за рождения ден на Майкъл Дъглас (мисля да не разказвам повече) :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от Nitrowalk » 16 Юни 2011, 18:58

GKuzmanov написа:как може 18 страници да има с филми и да няма най-добрия трилър !!!

Изображение
http://zamunda.net/details.php?id=126173&hit=1

евала за темата и аз се включвам :yes:

п.п. ако все пак има някой който не го е гледал :mhihi: : Филмът е за един по-различен подарък за рождения ден на Майкъл Дъглас (мисля да не разказвам повече) :mhihi:

Филма е страшен :yes: И аз горещо го препоръчвам ( дори ако не се лъжа Дъглас кара 7-ца Е38 :mhihi: )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Юни 2011, 19:32

Ей изровихте ми темичката - бях я отписал :P
Знам , че сега не е сезона на филмите , но пак трябва да зяпаме нещо от време на време :)
Изображение
Снощи изгледах и 9тия епизод . Избрах този постер защото най-точно представя филма . Аз бях останал с впечатлението , че това в телевизията ще бъде като Властелина в киното . Но нещо леко се разочаровах . Филма е уникален , артистите , атмосферата , музиката , историята - всичко това е няколко нива над обикновени сериали , че дажи и кино филми . Но липсва ЗРЕЛИЩЕ - няма нито една масова битка - само се загатва за такава , но дори в 9тата серия не показаха битката а само последствията . От подобен жанр се очаква да се покажа повече екшън - силно се надявам , че е оставен за следващите серии .
Пиша толкова защото този филм е безкрайно по-добър от който и да е подобен , няма перфекетни образи - всички правят грешки , няма банални моменти , световете са показани с много детайли и напълно те пренасят "във филма" . Лично оценка - 8,5/10 заради липсата на бойни сцени .

ПС:НЕ ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ В ЗАМУНДА - там един дебил с едно изречение казва какво ще се случи на края на целия епос :wall:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e12 525

Мнение от Bъ3eLa_csl » 16 Юни 2011, 19:36

acho.rs написа:Ей изровихте ми темичката - бях я отписал :P
Знам , че сега не е сезона на филмите , но пак трябва да зяпаме нещо от време на време :)
Изображение
Снощи изгледах и 9тия епизод . Избрах този постер защото най-точно представя филма . Аз бях останал с впечатлението , че това в телевизията ще бъде като Властелина в киното . Но нещо леко се разочаровах . Филма е уникален , артистите , атмосферата , музиката , историята - всичко това е няколко нива над обикновени сериали , че дажи и кино филми . Но липсва ЗРЕЛИЩЕ - няма нито една масова битка - само се загатва за такава , но дори в 9тата серия не показаха битката а само последствията . От подобен жанр се очаква да се покажа повече екшън - силно се надявам , че е оставен за следващите серии .
Пиша толкова защото този филм е безкрайно по-добър от който и да е подобен , няма перфекетни образи - всички правят грешки , няма банални моменти , световете са показани с много детайли и напълно те пренасят "във филма" . Лично оценка - 8,5/10 заради липсата на бойни сцени .

ПС:НЕ ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ В ЗАМУНДА - там един дебил с едно изречение казва какво ще се случи на края на целия епос :wall:

Евалата :bowdown: наистина е уникален сериала винаги се случва това което най-малко очакваш , но не го препоръчвам на хора с слаби сърца :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 16 Юни 2011, 20:19

Ето и най-добрия сериал :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Юни 2011, 12:29

Ако става въпрос за сериали - ето моя фаворит:

Страшно много ме радва това филмче. И като сюжет, и като атмосфера. Не знам, може би съм твърде привлечен от Дженифър Лав :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e12 525

Мнение от Bъ3eLa_csl » 20 Юни 2011, 18:22

10та серия на Game of Thrones беше уникална :bowdown: перфектен край на 1-ви сезон :clap:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Юни 2011, 18:37

И аз тъкмо го изгледах .
Най-лошото на един сериал е че никога не свършва , малко гадно но няма как . Инак , наистина никога не може да предвидиш какво ще се случи . Много рядко се намира подобен филм :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 20 Юни 2011, 18:45

Като ще са сериали-тези двата най-ми харесват
Sons of anarchy
Изображение
Weeds
Изображение
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 20 Юни 2011, 18:54

acho.rs написа:И аз тъкмо го изгледах .
Най-лошото на един сериал е че никога не свършва , малко гадно но няма как . Инак , наистина никога не може да предвидиш какво ще се случи . Много рядко се намира подобен филм :bowdown:

Не си прав !!! Има само 1 сериал който няма край : Дързост и красота :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата