Киномания
Модератор: Общи модератори
Re: Киномания
не е филм, имаше някаква поредица от кратки филмчета с Клайв Оуен и с БМВ.... това е едно от тях
ето ти ги всичките http://zamunda.net/details.php?id=42525&hit=1

ето ти ги всичките http://zamunda.net/details.php?id=42525&hit=1

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Еее в Замундата не мога да влизам
. Но щом не е филм... благодаря колега все пак 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Krasimir19 написа:Еее в Замундата не мога да влизам![]()
. Но щом не е филм... благодаря колега все пак
The Hire се казва серията, няколко клипчета, много добро изпълнение. Виж в isohunt.com или thepiratebay.org ги има 100% на торенти. Точен линк не моа ти дам, че служебния VPN такива сайтове изобщо не помирисва даже

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Вчера нещо не ми се спеше и дръпнах всички 9 серии на сериала Под прикритие и тамън ги излгедах и си викам да отидам да лягам и гледам то станало 7.30 и закъснявам за училище 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
как може 18 страници да има с филми и да няма най-добрия трилър !!!

http://zamunda.net/details.php?id=126173&hit=1
евала за темата и аз се включвам
п.п. ако все пак има някой който не го е гледал
: Филмът е за един по-различен подарък за рождения ден на Майкъл Дъглас (мисля да не разказвам повече) 

п.п. ако все пак има някой който не го е гледал

- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
GKuzmanov написа:как може 18 страници да има с филми и да няма най-добрия трилър !!!
п.п. ако все пак има някой който не го е гледал: Филмът е за един по-различен подарък за рождения ден на Майкъл Дъглас (мисля да не разказвам повече)
Филма е страшен

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ей изровихте ми темичката - бях я отписал
Знам , че сега не е сезона на филмите , но пак трябва да зяпаме нещо от време на време

Снощи изгледах и 9тия епизод . Избрах този постер защото най-точно представя филма . Аз бях останал с впечатлението , че това в телевизията ще бъде като Властелина в киното . Но нещо леко се разочаровах . Филма е уникален , артистите , атмосферата , музиката , историята - всичко това е няколко нива над обикновени сериали , че дажи и кино филми . Но липсва ЗРЕЛИЩЕ - няма нито една масова битка - само се загатва за такава , но дори в 9тата серия не показаха битката а само последствията . От подобен жанр се очаква да се покажа повече екшън - силно се надявам , че е оставен за следващите серии .
Пиша толкова защото този филм е безкрайно по-добър от който и да е подобен , няма перфекетни образи - всички правят грешки , няма банални моменти , световете са показани с много детайли и напълно те пренасят "във филма" . Лично оценка - 8,5/10 заради липсата на бойни сцени .
ПС:НЕ ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ В ЗАМУНДА - там един дебил с едно изречение казва какво ще се случи на края на целия епос :wall:

Знам , че сега не е сезона на филмите , но пак трябва да зяпаме нещо от време на време

Снощи изгледах и 9тия епизод . Избрах този постер защото най-точно представя филма . Аз бях останал с впечатлението , че това в телевизията ще бъде като Властелина в киното . Но нещо леко се разочаровах . Филма е уникален , артистите , атмосферата , музиката , историята - всичко това е няколко нива над обикновени сериали , че дажи и кино филми . Но липсва ЗРЕЛИЩЕ - няма нито една масова битка - само се загатва за такава , но дори в 9тата серия не показаха битката а само последствията . От подобен жанр се очаква да се покажа повече екшън - силно се надявам , че е оставен за следващите серии .
Пиша толкова защото този филм е безкрайно по-добър от който и да е подобен , няма перфекетни образи - всички правят грешки , няма банални моменти , световете са показани с много детайли и напълно те пренасят "във филма" . Лично оценка - 8,5/10 заради липсата на бойни сцени .
ПС:НЕ ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ В ЗАМУНДА - там един дебил с едно изречение казва какво ще се случи на края на целия епос :wall:
- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
acho.rs написа:Ей изровихте ми темичката - бях я отписал![]()
Евалата

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ако става въпрос за сериали - ето моя фаворит:
Страшно много ме радва това филмче. И като сюжет, и като атмосфера. Не знам, може би съм твърде привлечен от Дженифър Лав
Страшно много ме радва това филмче. И като сюжет, и като атмосфера. Не знам, може би съм твърде привлечен от Дженифър Лав

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
И аз тъкмо го изгледах .
Най-лошото на един сериал е че никога не свършва , малко гадно но няма как . Инак , наистина никога не може да предвидиш какво ще се случи . Много рядко се намира подобен филм
Най-лошото на един сериал е че никога не свършва , малко гадно но няма как . Инак , наистина никога не може да предвидиш какво ще се случи . Много рядко се намира подобен филм

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:И аз тъкмо го изгледах .
Не си прав !!! Има само 1 сериал който няма край : Дързост и красота