филтърът на парното проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
филтърът на парното проблем
здравеите на всички за 318 is искам да попитам има ли филтар на парното на колата и е слаган климатик във италиа. разглобих жабката свалих кората и въздуховода за краката радиатора на парното го видях но кутия за филтър няма филтъра пред радиатора ли стои или зад радиатора. от зад радиатора е свободно място самия радиатор е много напред незнам как ши се сабере ако е отпред радиатора.във един магазин ми казаха че някои модели на bmw имат филтар от пред под стъклото до чистачките бил като конус.
може по някакъв начин да се разбере има ли филтар без да се разглобява

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Такъв филтър имат колите с климатик /фабричен/. Твоят щом е слаган допълнително, най-вероятно нямаш /жабарите няма да разглобят цялото табло за да ти сложат "мрежичка"/. И по-добре - ако знаеш каква е "занимавка" да го сменяваш... 

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- stevie_v_dj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 M54,B22 '05 Тouring
- Детайли за колата: Е46 M54,B22
///M
Бате аз съм същата работа 2-3 пъти разглобих вси4ко и няма филтър и няма и се отказах и ся си духа слабо и тва е
BMW - Един живот не стига
и аз откачих вече
Абе я вярно ако можеш пусни някоя снимка че и аз откачих вече.Два пъти си разглабям жабката , и НИЩО.
Зад въздуховодите няма нищо,зад централната конзола на таблото също НЯМА.Тези дни ще взема да разглобя и отпред да видя какво има , и ако и там не открия нищо
Аз имам снимки от мойто разглабяне . но в момента не мога да ги кача, при първа възможност ще ги кача , пък дано помогна

Аз имам снимки от мойто разглабяне . но в момента не мога да ги кача, при първа възможност ще ги кача , пък дано помогна

7 мнения
• Страница 1 от 1