филтърът на парното проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

филтърът на парното проблем

Мнение от zaks » 09 Фев 2006, 23:59

здравеите на всички за 318 is искам да попитам има ли филтар на парното на колата и е слаган климатик във италиа. разглобих жабката свалих кората и въздуховода за краката радиатора на парното го видях но кутия за филтър няма филтъра пред радиатора ли стои или зад радиатора. от зад радиатора е свободно място самия радиатор е много напред незнам как ши се сабере ако е отпред радиатора.във един магазин ми казаха че някои модели на bmw имат филтар от пред под стъклото до чистачките бил като конус. :help: може по някакъв начин да се разбере има ли филтар без да се разглобява

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavareza » 10 Фев 2006, 9:40

Такъв филтър имат колите с климатик /фабричен/. Твоят щом е слаган допълнително, най-вероятно нямаш /жабарите няма да разглобят цялото табло за да ти сложат "мрежичка"/. И по-добре - ако знаеш каква е "занимавка" да го сменяваш... :lol:
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 M54,B22 '05 Тouring
Детайли за колата: Е46 M54,B22

///M

Мнение от stevie_v_dj » 10 Фев 2006, 10:13

Бате аз съм същата работа 2-3 пъти разглобих вси4ко и няма филтър и няма и се отказах и ся си духа слабо и тва е
BMW - Един живот не стига

Потребител
Аватар

Мнение от Yulian » 11 Фев 2006, 0:26

Да не би да е като на компактите - отпред при двигателя. Моят фабрично е там. И аз нямам никакъв под жабката.

Потребител
Аватар

Мнение от jarhead » 12 Фев 2006, 20:21

Yulian написа:Да не би да е като на компактите - отпред при двигателя. Моят фабрично е там. И аз нямам никакъв под жабката.

къде по точно отпред пре двегателя е на компактите?

Потребител
Аватар

Мнение от Yulian » 13 Фев 2006, 23:25

Като отвориш капака, зад двигателя, на средата има една ламарина с две болтчета, която крие вентилатора. Там са и клапите за вътрешен и външен въздух. Като свалиш тази ламаринка има два филтъра. Ако не я намериш, ще се опитам да я снимам и да ти я пусна. Успех.

Потребител
Аватар

и аз откачих вече

Мнение от 3po » 06 Мар 2006, 8:42

Абе я вярно ако можеш пусни някоя снимка че и аз откачих вече.Два пъти си разглабям жабката , и НИЩО. :shock: Зад въздуховодите няма нищо,зад централната конзола на таблото също НЯМА.Тези дни ще взема да разглобя и отпред да видя какво има , и ако и там не открия нищо :dunno:
Аз имам снимки от мойто разглабяне . но в момента не мога да ги кача, при първа възможност ще ги кача , пък дано помогна
ИзображениеИзображениеИзображение

Назад към E36