Новата 1-ца 4х4 !?
Модератор: Общи модератори
Re: Новата 1-ца 4х4 !?
Инаф написа:На мен ми харесва! Задницата и стойката като цяло са доста по-добри от Е87. 100 % всички ревете само и единствено заради фаровете и стоповете, които наистина имат нужда от привикване ( като всяко ново нещо ), но на живо половината от недоволните ще си сменят мнението, останалите карат Е30-.
Пак се забравя, че това е кола създадена от БМВ Груп, а не от Jeely и им позволете да претендират, че разбират мааалко повече от всеки един от нас тук, било то за дизайн или двигатели. Аз примерно мога да си представя как БМВ са търсели агресията в тази предница и са я постигнали, а с М пакет ще е трепач.
И още нещо
Основния форум се превърна в един плювалник със 1001 еднакви теми, в който недорасли комплексари си изливат злобата в/у почти всичко ново, което м/у другото е тиииипично за нашия манталитет - плюеш вместо да градиш
. Като не ти харесва, постваш, излагаш мотиви и толкова, а то тука риби, прасета, храчки по БМВ, все едно съм в Ауди клуба.
Незнам защо трябва да си недорасъл комплексар за да си изкажеш мнението. 99% от мненията в чуждите форуми (а и в Българския) са негативни за този модел и това са мнения не потенциалните клиенти на 1-ва серия. Щом хората за които е предназначен този модел казват, че не струва кой си ти да им казваш че са недорасли? Тези коли не се правят за хора като тебе които купуват 20 годишни кошници, а за хора с пари и тези хора имат мнение и изискват. Затова и автомобилите на БМВ са достичнали такова качество, защото клиентите им изискват, а не взимат каквото им сготвят, само защото са някакви малоумни фенове. Ако на теб ти харесва, ок каже си мнението и не давай оценка на другите.
Tool - Fear Inoculum
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Информация от извора
М Спорт пакет

П.С. Не знам за вас, но на мен нещо взе да ми харесва
, да вярно че дизайна на автомобила поляризира, но след като окото привикне ..... На живо мисля, че ще изглежда много добре в сравнение със снимките от нета.
М Спорт пакет

П.С. Не знам за вас, но на мен нещо взе да ми харесва

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
ИлХиТо написа:Информация от извора
М Спорт пакет
П.С. Не знам за вас, но на мен нещо взе да ми харесва, да вярно че дизайна на автомобила поляризира, но след като окото привикне ..... На живо мисля, че ще изглежда много добре в сравнение със снимките от нета.
С тоя пакет се ядва.Само с него да се произвежда и ще измият срама!
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
клиповете показват истинското лице на дизайна. вижте ги за да го оцените.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
raduslaf написа:С тоя пакет се ядва.Само с него да се произвежда и ще измият срама!
+1
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Нее аз просто не можах да повярвам днес като я видях
Една от най-грозните и безлични коли които някога съм виждал !! Раздовен съм м/у новата 1ца и Фиат Мултипла , но все пак мисля че 1цата е по-ужасна....
Наистина жалко....

Една от най-грозните и безлични коли които някога съм виждал !! Раздовен съм м/у новата 1ца и Фиат Мултипла , но все пак мисля че 1цата е по-ужасна....
Наистина жалко....
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна

Инаф написа:На мен ми харесва! Задницата и стойката като цяло са доста по-добри от Е87. 100 % всички ревете само и единствено заради фаровете и стоповете, които наистина имат нужда от привикване ( като всяко ново нещо ), но на живо половината от недоволните ще си сменят мнението, останалите карат Е30-.
Пак се забравя, че това е кола създадена от БМВ Груп, а не от Jeely и им позволете да претендират, че разбират мааалко повече от всеки един от нас тук, било то за дизайн или двигатели. Аз примерно мога да си представя как БМВ са търсели агресията в тази предница и са я постигнали, а с М пакет ще е трепач.
И още нещо
Основния форум се превърна в един плювалник със 1001 еднакви теми, в който недорасли комплексари си изливат злобата в/у почти всичко ново, което м/у другото е тиииипично за нашия манталитет - плюеш вместо да градиш
. Като не ти харесва, постваш, излагаш мотиви и толкова, а то тука риби, прасета, храчки по БМВ, все едно съм в Ауди клуба.
Я ся да те опровергая и аз, а? Не карам Е30, не съм от отявлените фенове на старите модели, тези които тотално отричат новите... Карам Е46 и Е90, преди това Е36... Ужасно харесвам доста оплютия в началото Х6, шеста серия, Е89 и Е92... При излизането на всеки нов модел винаги съм имала мнение, което не се е променяло с времето, аман от споменаването даже на това привикване с всяко ново нещо... Как може, а дааа, дизайна на новите BMW-та е толкова напред в бъдещето, че ни трябват поне година две да го приемем, осмислим и харесаме? Така ли, е да, за някои може би, а повечето може би, но не за всички, помним как се оплюваше и Е60 ката като излезе...
Та за Единицата, да, явно е въпрос на вкус, ще има почитатели и тая кола, ясно е, за кифлите, уууу

И... какво да постваме като не харесваме... снимки на Аудита ли?

И за финал, доста запален фен съм на BMW, да не кажа друга дума... но това не ми пречи да не харесвам някои модели... Х1 и Х3 също са ми доста спорни... компактите не ги понясям, както и някои комбита...
Emooo написа:но като цяло не се вълнувам от малките модели на BMW но ако това се случи с новата 3ка това ще е кошмар.
Пeпел ти на устата, че я чакаме с нетърпение... Страхувам се обаче, че няма да е нещо много по-различно... от умалена 5 серия... Дано избухнат с нещо наистина уникално този път...

Последна промяна Apassionata на 07 Юни 2011, 13:13, променена общо 1 път
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
xerial написа:Нее аз просто не можах да повярвам днес като я видях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина жалко....
хахах...е не мисля, че скоро ще има нещо, което да надмине мултиплата по грозотия

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Забелязвам силено съперничество между Ауди и БМВ в ... уеднаквяването на муцуните . Доскоро от Инголщад бяха ненадминати , ама сега май ... 

- FromZeroToHero
- кандидат ентусиаст
-
По-тъжни фарове и стопове не съм виждал 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
ебати гадното поло..
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Мдааа, темата е показателна, а и не само тази тема тук. Дори и в Alfa форума има тема за F20, смятайте значи, колко е зле положението.
Старата "единица" никога не ми е харесвала, ама тази новата е в пъти по-грозна. Жалко, наистина.
Старата "единица" никога не ми е харесвала, ама тази новата е в пъти по-грозна. Жалко, наистина.