Новата 1-ца 4х4 !?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Re: Новата 1-ца 4х4 !?

Мнение от Emooo » 06 Юни 2011, 12:11

Инаф написа:На мен ми харесва! Задницата и стойката като цяло са доста по-добри от Е87. 100 % всички ревете само и единствено заради фаровете и стоповете, които наистина имат нужда от привикване ( като всяко ново нещо ), но на живо половината от недоволните ще си сменят мнението, останалите карат Е30- :winky: .
Пак се забравя, че това е кола създадена от БМВ Груп, а не от Jeely и им позволете да претендират, че разбират мааалко повече от всеки един от нас тук, било то за дизайн или двигатели. Аз примерно мога да си представя как БМВ са търсели агресията в тази предница и са я постигнали, а с М пакет ще е трепач.
:arrow: И още нещо :dunno: Основния форум се превърна в един плювалник със 1001 еднакви теми, в който недорасли комплексари си изливат злобата в/у почти всичко ново, което м/у другото е тиииипично за нашия манталитет - плюеш вместо да градиш :no: . Като не ти харесва, постваш, излагаш мотиви и толкова, а то тука риби, прасета, храчки по БМВ, все едно съм в Ауди клуба.

Незнам защо трябва да си недорасъл комплексар за да си изкажеш мнението. 99% от мненията в чуждите форуми (а и в Българския) са негативни за този модел и това са мнения не потенциалните клиенти на 1-ва серия. Щом хората за които е предназначен този модел казват, че не струва кой си ти да им казваш че са недорасли? Тези коли не се правят за хора като тебе които купуват 20 годишни кошници, а за хора с пари и тези хора имат мнение и изискват. Затова и автомобилите на БМВ са достичнали такова качество, защото клиентите им изискват, а не взимат каквото им сготвят, само защото са някакви малоумни фенове. Ако на теб ти харесва, ок каже си мнението и не давай оценка на другите.
Tool - Fear Inoculum

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 06 Юни 2011, 13:37

Информация от извора

М Спорт пакет
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение

П.С. Не знам за вас, но на мен нещо взе да ми харесва :oops:, да вярно че дизайна на автомобила поляризира, но след като окото привикне ..... На живо мисля, че ще изглежда много добре в сравнение със снимките от нета.
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 06 Юни 2011, 13:47

ИлХиТо написа:Информация от извора

М Спорт пакет
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение

П.С. Не знам за вас, но на мен нещо взе да ми харесва :oops:, да вярно че дизайна на автомобила поляризира, но след като окото привикне ..... На живо мисля, че ще изглежда много добре в сравнение със снимките от нета.

С тоя пакет се ядва.Само с него да се произвежда и ще измият срама!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ИлХиТо » 06 Юни 2011, 16:38

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 06 Юни 2011, 20:55

клиповете показват истинското лице на дизайна. вижте ги за да го оцените.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от darko1 » 06 Юни 2011, 21:54

raduslaf написа:
С тоя пакет се ядва.Само с него да се произвежда и ще измият срама!

+1

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 06 Юни 2011, 22:00

Нее аз просто не можах да повярвам днес като я видях :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Една от най-грозните и безлични коли които някога съм виждал !! Раздовен съм м/у новата 1ца и Фиат Мултипла , но все пак мисля че 1цата е по-ужасна....

Наистина жалко....
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 07 Юни 2011, 1:31

Ok, the 5 Series GT it's no more the ugliest BMW! ... Salute the new one!
:mhihi:
Изображение Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 07 Юни 2011, 12:52

:mhihi:
Инаф написа:На мен ми харесва! Задницата и стойката като цяло са доста по-добри от Е87. 100 % всички ревете само и единствено заради фаровете и стоповете, които наистина имат нужда от привикване ( като всяко ново нещо ), но на живо половината от недоволните ще си сменят мнението, останалите карат Е30- :winky: .
Пак се забравя, че това е кола създадена от БМВ Груп, а не от Jeely и им позволете да претендират, че разбират мааалко повече от всеки един от нас тук, било то за дизайн или двигатели. Аз примерно мога да си представя как БМВ са търсели агресията в тази предница и са я постигнали, а с М пакет ще е трепач.
:arrow: И още нещо :dunno: Основния форум се превърна в един плювалник със 1001 еднакви теми, в който недорасли комплексари си изливат злобата в/у почти всичко ново, което м/у другото е тиииипично за нашия манталитет - плюеш вместо да градиш :no: . Като не ти харесва, постваш, излагаш мотиви и толкова, а то тука риби, прасета, храчки по БМВ, все едно съм в Ауди клуба.

Я ся да те опровергая и аз, а? Не карам Е30, не съм от отявлените фенове на старите модели, тези които тотално отричат новите... Карам Е46 и Е90, преди това Е36... Ужасно харесвам доста оплютия в началото Х6, шеста серия, Е89 и Е92... При излизането на всеки нов модел винаги съм имала мнение, което не се е променяло с времето, аман от споменаването даже на това привикване с всяко ново нещо... Как може, а дааа, дизайна на новите BMW-та е толкова напред в бъдещето, че ни трябват поне година две да го приемем, осмислим и харесаме? Така ли, е да, за някои може би, а повечето може би, но не за всички, помним как се оплюваше и Е60 ката като излезе...
Та за Единицата, да, явно е въпрос на вкус, ще има почитатели и тая кола, ясно е, за кифлите, уууу :lol: особено пък червеничката ще е "слаадурчееее малко сладко" :winky: :mhihi: и на женчовците също ще им е любима, сори ако обиждам мъже тук, но мъж в 1-ца е едно от най-смешните неща, койт съм виждала :mhihi: BMW груп си знаели работа, да, знаят си я, инженерите прекрасно си я знаят, но дизайнерите понякога пообъркват някой и друг детайл... Не мога да разбера, ама това съвсем сериозно, как човек, имащ усещане, за красота, хармония и изобщо съвременен дизайн ще хареса това нещо... Да, ще го обидя и аз... ама хайде няма... И още нещо, мен, не само недораслите и комплексирани фенове не я харесват... Поне още 5 -ма приятели, каращи последни модели на BMW, при това много красиви и невероятно тунинговани - някои от тях..., драйфаха като я видяха таз "красота неземна"... И какво да градим казваш, да не плюем, че не вденах... в случая де, не принципно...Аааа :idea: култ към 1-ва серия, другариии :lol: :mhihi:

И... какво да постваме като не харесваме... снимки на Аудита ли? :mhihi: Споко, не си там :P Ми да, риби прасета, китове, моржове, гоуфове, пола, скумрии, а да това предната беше :mhihi: ... как да изразиш нехаресването си, освен със сравнение...

И за финал, доста запален фен съм на BMW, да не кажа друга дума... но това не ми пречи да не харесвам някои модели... Х1 и Х3 също са ми доста спорни... компактите не ги понясям, както и някои комбита...

Emooo написа:но като цяло не се вълнувам от малките модели на BMW но ако това се случи с новата 3ка това ще е кошмар.

Пeпел ти на устата, че я чакаме с нетърпение... Страхувам се обаче, че няма да е нещо много по-различно... от умалена 5 серия... Дано избухнат с нещо наистина уникално този път... :D
Последна промяна Apassionata на 07 Юни 2011, 13:13, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ИлХиТо » 07 Юни 2011, 13:12

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 08 Юни 2011, 6:11

xerial написа:Нее аз просто не можах да повярвам днес като я видях :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Една от най-грозните и безлични коли които някога съм виждал !! Раздовен съм м/у новата 1ца и Фиат Мултипла , но все пак мисля че 1цата е по-ужасна....

Наистина жалко....

хахах...е не мисля, че скоро ще има нещо, което да надмине мултиплата по грозотия :D Но никога не бих си взел тая единичка..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Юни 2011, 6:39

Забелязвам силено съперничество между Ауди и БМВ в ... уеднаквяването на муцуните . Доскоро от Инголщад бяха ненадминати , ама сега май ... :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FromZeroToHero » 08 Юни 2011, 8:30

По-тъжни фарове и стопове не съм виждал :(

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 08 Юни 2011, 18:11

ебати гадното поло..
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 09 Юни 2011, 9:56

Мдааа, темата е показателна, а и не само тази тема тук. Дори и в Alfa форума има тема за F20, смятайте значи, колко е зле положението.
Старата "единица" никога не ми е харесвала, ама тази новата е в пъти по-грозна. Жалко, наистина. :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум