Питане тип воле: магазин за боя + бонус за люк
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Питане тип воле: магазин за боя + бонус за люк
Коле'и, от къде в София мога да си напазарувам боя 314/hellrot освен от официалните?
Бонус въпрос: Някой от вас имал ли е проблем с уплътнението на Оригинален люк? По магистралата при скорост над 110-120 се получава едно дразнещо фучене - тихо, но го чувам. Някой борил ли е тоя проблем?

Бонус въпрос: Някой от вас имал ли е проблем с уплътнението на Оригинален люк? По магистралата при скорост над 110-120 се получава едно дразнещо фучене - тихо, но го чувам. Някой борил ли е тоя проблем?

Аз и ти сме луд-ни-ца...

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: Питане тип воле: магазин за боя + бонус за люк
тва с люка и аз го имам смених уплатнението с друго и пак си шуми
Тази боя и мен ме вълнува, но мисля че навсякъде където смесват бои могат да ти я направят...
Иначе малки разфасовки има и по ибей..
Иначе малки разфасовки има и по ибей..
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Навсякъде където правят авто бой трябва да ти направят и цвета
Диамантшварца ми го докараха на 100% 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Вземаш капачката на резервоара и с нея при някой бояджия.Казваш му какъв е цвета ти по каталог и по капачката да ти го направят.Или детайла който искаш да боядисваш.
Бонус въпрос.Подмяната му с ново уплътнение и после регулиране на люка.Понеже съм почти сигурен, че от едната страна е мааалко по на долу от колкото от другата.Имаше някаде тема кадето имаше описано как се разглабя и там беше писано с кое да се внимава, че после се размествал горе капака.
Бонус въпрос.Подмяната му с ново уплътнение и после регулиране на люка.Понеже съм почти сигурен, че от едната страна е мааалко по на долу от колкото от другата.Имаше някаде тема кадето имаше описано как се разглабя и там беше писано с кое да се внимава, че после се размествал горе капака.

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
На цариградско срещу плиска глазурит магазина има перфектни бои там. Друг вариант е на околовръстното и пушкин, както и на симеон има един магазин на глазурит.
- Snoop
- младши ентусиаст
-
Мисля за цялостно боядисване. Колко боя е необходима, колко лак и какви пари ще ми искат?
По въпроса за люка - как точно се регулира? Иначе има нещо такова, че от едната страна е леко по-навътре.
Аз лично не съм го разглобявал.

По въпроса за люка - как точно се регулира? Иначе има нещо такова, че от едната страна е леко по-навътре.
Аз и ти сме луд-ни-ца...

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
viewtopic.php?f=8&t=217125 ето темата да предобиеш представа кое какво е как е.Накраия на мнението колегата е описал кое как става с донагласянето на шибидаха.Ориентирай се по писанията и снимките и ще ти стане ясно.Иначе моя шибидах и той леко е увиснал от едната страна пасажерската а от другата е на равно.Уплътнението ми е добре.Но дори и при 170 не се чува шум.Това преди доста време.Иначе на брата по същия начин увиснал че нямам време да го оправя, а него го няма сега и при него се чува свистене съвсем леко на около 120-130 иначе при 200 няма грижи 

- Snoop
- младши ентусиаст
-
Мерси, колега. Чел съм я темата, но не съм обърнал внимание на края за регулирането. Ще го пробвам, пък дано се оправи. Не, че е голям проблем, ама дразни... 
Остана първият въпрос. Ако някой има представа ще съм благодарен на още полезни мнения.

Остана първият въпрос. Ако някой има представа ще съм благодарен на още полезни мнения.

Аз и ти сме луд-ни-ца...

- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Snoop написа:Мисля за цялостно боядисване. Колко боя е необходима, колко лак и какви пари ще ми искат?![]()
Грубо,за цялостно външно пребоядисване отиват около 2л. база и толкова лак(по-добре е да остане,отколкото да не стигне),ако цвета е гореспоменатия 314/hellrot ,ярко червен,е добре да се диди какво влиза в рецептата на боята,че червеното е непокривен цвят и може да се наложи да се вземе повече база.
Ценово е трудно да се каже-тръгва от около 1500 лв.Доста сеи зависи и от състоянието на автомобила и от сервиза в който ще я правиш...
Базите тръгват от 50-55 лв/литън до към 120-150,Лаковете пак така от около 30 лв(Новол,Клар)до към 150-60 (Глазурит,Сикенс).
Магазини за бой има по Симеон,на Пиротска,до К.Величков.Сега отвориха един нов до Малчика(Сега май е Своге).
Това е за тази част на София в която аз циркулирам.
Snoop написа:Мисля за цялостно боядисване. Колко боя е необходима, колко лак и какви пари ще ми искат?![]()
боя към 1.5л, пари поне 800лв..... хубаво е да поразпиташ за отзиви за евентуалните "места" за боядисване, защото по-голямата част от работа е по "вадене" на лайсни, различни детайли и т.н. ... и ако не са наясно как стават тея работи има голяма вероятност да ти окепазят колицата... успех
- Snoop
- младши ентусиаст
-
Мерси на всички.
Относно "майсторите"... мъка ми е, хем да си боядисам колата с пари като български студент, хем да не я осерат...

Относно "майсторите"... мъка ми е, хем да си боядисам колата с пари като български студент, хем да не я осерат...

Аз и ти сме луд-ни-ца...

- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Snoop написа:Мерси на всички.![]()
Ми,организираш си една студентска бригада

Съвети давам безплатно.
- Snoop
- младши ентусиаст
-
Аз така и мисля да направя... дето ще ми я разглобява някъв "майстор"... по-добре да си извадя всичко, махам лайсни, джамове, пластмаси, всичко и му я карам разглобена - да я действа. даже и броните мисля да му сваля, абе да си е директно за тенекеджийстване и боядисване... па взел се смилил малко с парите за "труд". 
Ама аз да взема да си я търкам и шкуря... после само да се псувам. По-добре някой друг да го отнесе.

Ама аз да взема да си я търкам и шкуря... после само да се псувам. По-добре някой друг да го отнесе.

Аз и ти сме луд-ни-ца...

14 мнения
• Страница 1 от 1