СПУКАН БЛОК
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- koldi bmw320 i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3,0 2008
- Мечтае да кара: M5
СПУКАН БЛОК
здравейте колеги,преди една седмица купих едно бмв 320д ,обаче се оказа ,че е имал удар след което е скъсал корпуса на тампон.. заваряван е на място и сега капе масло от там..кажете,как ,ще бъде най-добре... лепене,заваряване,друг двигател или друга кола
всичко лошо на мен,ще се случи!!

"Заменям жена-100 кг.,за две по 50кг.
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Re: СПУКАН БЛОК
Колега темата ти е за Е46 а не за Е36.Нека там колегите да ти отговорят.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
koldi bmw320 i написа:здравейте колеги,преди една седмица купих едно бмв 320д ,обаче се оказа ,че е имал удар след което е скъсал корпуса на тампон.. заваряван е на място и сега капе масло от там..кажете,как ,ще бъде най-добре... лепене,заваряване,друг двигател или друга колавсичко лошо на мен,ще се случи!!
то темата си е за е46 но..
това така лесно няма да го залепиш..
или друг блок или махане на този..
и лепене ..
не зная от какво е .. ако е някаква олекотена сплав..
от старите съм лепил и ставаше//
но
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Не искам да наливам масло в огъня, но как не можахте да го видите преди да купите колата
Мисля, че е най-добре към друг блок да се ориентираш, колега.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- koldi bmw320 i
- кандидат ентусиаст
-
нали знаете,жена и кола е на късмет
, не го видяхме,защото е на много лошо място и явно са слагали някоя добавка според мен за спиране на теч временно и след смяна на консумативи 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
koldi bmw320 i написа:нали знаете,жена и кола е на късмет, не го видяхме,защото е на много лошо място и явно са слагали някоя добавка според мен за спиране на теч временно и след смяна на консумативи
Сега се връщаш и му трошиш главата на тоя,сериозно - отивай и се занимавай ... тва е поредната българска измекярщина

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Сменяй блока и, ако се разберете нещо с твоя човек да ти върне някой лев ще е най добре.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Битият - бит...
Не гледаш ли преди да си броил парите...след това вече е късно.
Съжалявам колега, но се замисли дали не съм прав...
Единици са хората, който ще кажат - да пич, сцепен е - ето ти 400-500 лева ...думи от бивш собственик на вече продаденият автомобил...в България...са мираж
Не гледаш ли преди да си броил парите...след това вече е късно.
Съжалявам колега, но се замисли дали не съм прав...
Единици са хората, който ще кажат - да пич, сцепен е - ето ти 400-500 лева ...думи от бивш собственик на вече продаденият автомобил...в България...са мираж

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Dimitroff написа:Единици са хората, който ще кажат - да пич, сцепен е - ето ти 400-500 лева ...думи от бивш собственик на вече продаденият автомобил...в България...са мираж
Никой няма да го каже, освен ако се окаже, че и той не е знаел. Но ако не е знаел, ще има претенции, че всичко си е било ок като я е продал - откъде да знае, че това не се е случило в последствие....
А някой ако го е мислил като вариант в последствие да връща пари, по-скоро е щял да каже - е това е колата, това й е проблема, толкова струва ремонта и толкова съм намалил от цената по тази причина.
При заплахи с бой е ясно, че пари се връщат, но се влиза и в районното също - има го като вариант.
Абе кофти работа. Само ще ти кажа по възможност не се ядосвай - случило се е, преебал си се, друг път ще внимаваш - сега полека без да се зориш и да намразваш колата.
А на дребната душица ще му се върне, бъди спокоен.
- koldi bmw320 i
- кандидат ентусиаст
-
да колеги,всички сте прави спор няма...,човек когато купува трябва да гледа и да не се доверява на никого.не мисля да правя,каквото и да било с търговеца,както каза колегата от горния пост,ще му се върне....,ще сменя блока то се е видяло и ще продам колата,защото като я видя и направо ме обзема едно гадно чувство..
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
koldi bmw320 i написа:да колеги,всички сте прави спор няма...,човек когато купува трябва да гледа и да не се доверява на никого.не мисля да правя,каквото и да било с търговеца,както каза колегата от горния пост,ще му се върне....,ще сменя блока то се е видяло и ще продам колата,защото като я видя и направо ме обзема едно гадно чувство..
Защо да я продаваш ,като смениш блока?Продавай сега,и спомени за блока ,намери цени и т.н.Аз бях пред подобна дилема,верно при мен късмет но дадох доста пари по ремонт,и си я карам,сума ти пъти мисля да я продам ,но като знам с какво желание се грижа и си я карам..сърцето не дава,но за 6-ак ще се замисля бързо

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- koldi bmw320 i
- кандидат ентусиаст
-
лошото е ,че и аз налях в нея за кратко време много пари и дори да я продам,ще съм много вътре..
има добро каско
другият вариант е някой да се наеме да и причини тотал щета 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Има ли смисъл като смени блока и да я продава
сменяй го и си я карай. Или си намери 330д двигателче
и си плащай данъци за 320д 

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Next написа:Има ли смисъл като смени блока и да я продавасменяй го и си я карай. Или си намери 330д двигателче
и си плащай данъци за 320д
Най-добрите съвети!

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
ма тия блокове са алуминиеви бе... те се прват... поне така съм чувал! Отивай да ти го залепят и си готов! гадно е само свалянето и качването на двигателя! 100-200 лв сваляне и качване да двигателя в зависимост как се договориш и 50-100 лв за лепене! А ако е на видно и достъпно място може и без сваляне! Не му се плаши толкова и горе главата! Впоследствие може да се оакже доста читава кола. До колкото съм чувал ЕМКОМПЛЕКТ 33 сервиза ги правят тези неща!
Последна промяна slitter на 03 Юни 2011, 16:24, променена общо 2 пъти
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2