ЗА или ПРОТИВ бръсненето на краката :D

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бръснете ли си краката ?

Да
39
27%
Не
87
61%
Само около ходенето на море
16
11%

Общо гласове : 142
ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Re: ЗА или ПРОТИВ бръсненето на краката :D

Мнение от magareto_yori » 31 Май 2011, 20:14

с машинка само т@ш@к@ и мишниците.Ма кат цяло не съм много обрасъл де.Като вида някой кола маскиран и с оскубани вежди и ми става забавно :paranoid: не ми изглежда хич мъжки.Естествено уважавам избора на всеки просто на мен не ми допада :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 31 Май 2011, 20:19

Тва като един приятел на скоро взе да ми гали ръчичката и рече, че неговата е по гладка, а аз се потрисах и депресирах. :mrgreen:
По темата- избръснати ръце.., крака на мъж ми идва в повечко. Има и тежки слyчаи в които машинката помага, особенно при една слята вежда или космат гръб..yхх.. :lol:
alx доста изчерпателен отговор, съгласна съм с теб! :yes:

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 31 Май 2011, 20:25

Може ли уважаемите дами във форума да кажат как предпочитат мъжете- бръснати или не?
Nope ... it's Chuck Testa !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 31 Май 2011, 20:47

това с краката го приемам само ако си спортист и тн.ама като видя някое дупенце 20г. лъснал се целия,сложил водомера на ръката и вдигнал якичката :bowdown: :mhihi: ще ме извинявате колеги ама точно пък в най голямите жеги прасците най малко ми се потят :mhihi:
иначе аз лично освен подмишниците и отдолу,в началото на лятото свалям и пуловера :mhihi: я с машинка я със самобръсначка,преди 2-3г. пробвах и кола маската.....мерси не съм чак толкова голям мазохист

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 31 Май 2011, 20:49

Абе пипъли ква е тая тема бе :mhihi:

Ето малко житейски опит . Обръснах си макалака на голо един път че барабар и топките с него . Ебати , то нямаше такъв ужас - 2 седмици лятото у най голямата жега , постоянно с едната ръка у гаштите кат някой чикиджия . Даже са ма питали дали лъскам бастуня щото на такоа приличало . че тай де от тогава макалака му прая фризюра редовно ма никога на голо па топките не ги пипам . За краката , ръцете , гурба , ушите , шоколадовото око и сякви други космати части (без лицето) на тялото не съм си помислял да ги стрига . Бе не за друго ма някво педалско и не-естествено ми са вижда мъж да ходи офъкан кат жена , то коли маски , кремове , фондютени .... бе много станаха нежните мъже днешно време :gay: ... па нека са потя после и да ми смърдят космите ... абе хора за тая работа си има ролони , дездоранти , парфми , душове и кво ли още не . Не ме убеждавайте че било супер хигиенично да си обръснат кат курморан .

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 31 Май 2011, 21:05

Изображение

Бръснене/епилиране на мъжки крака или ръце - :censored: . Сега ако приличате на шимпанзето от снимката :mhihi: може някакво подстригване, ама пък колко са реално такива случаи и колко го правят от чиста гъзарийка :no: .

Иначе мишниците и "други работи", разбира се. Дори и за гърдите и корема мога да разбера, ако сте извадили зверската преса :mhihi: , но иначе... :dunno: . Но просто ръцете и краката са скандални области за един мъж да ги епилира/бръсне и винаги като видя някой такъв ме избива на зверски смях и подигравки :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 31 Май 2011, 21:19

По краката космите си не бутам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 31 Май 2011, 21:23

За мен има два вариант да си бръснеш краката:
1. Ако си 120 кила мускули е нормално да се лъснеш навсякъде.
2. Ако си 40 кила, с прическа като на разгонен паун (и същите цветове, че и повече), слънчеви очила тип "маска за заваряване" и розова блузка по възможност с лъскави камъчета... бръснатите крака, ръце и вежди просто допълват гъзарията в теб :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 31 Май 2011, 21:27

PaCk0o написа:аз направо си ги бръсна не да ги подстригвам, лятото редовно и ми е по хладничко на щеките, зимата с машинка и то рядко щот си ме марзи. През лятото даже си прая кола маска на рацете 2-3 пати там бавно никнат :mhihi: и също така на пъпа имам малко мъхчета и те са махат за лятото. Махам си космарляците защото ми е по добре и по хладно и според мен и по красиво от колкот да ти се веят космите :mhihi: (тва разбирасе за младежта, аз съм на 22)

Ами колега резни си и пикалото щото и то през повечето време се вее само. Съжалявам ако съм груб ама то така се почва.... после червило, грим, поличка и минаваш в другия лагер.

Естествено не си бръсна краката и ръцете и причината е пределно ясна => аз съм момче и предпочитам да ме възприемат като такова още от пръв поглед!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 31 Май 2011, 21:30

е тва е веждата
Изображение
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 31 Май 2011, 21:32

drago_pavlov написа:За мен има два вариант да си бръснеш краката:
1. Ако си 120 кила мускули е нормално да се лъснеш навсякъде.

2. Ако си плувец.
Бе незнам, ама Буги Барабата се с пички го засичам, ма щото си бръсне...челото :mhihi:

Иначе бръснем само меховете към бургията, че е по комфортно за некои.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 31 Май 2011, 21:46

Ей, косматковци, като си бръснете само мишниците и пи...те, да ви попитам колко са ви дълги фандъците на задниците?
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 31 Май 2011, 21:54

Vra4anin написа:
Yordanovv написа:то нямаше такъв ужас - 2 седмици лятото у най голямата жега

Колега, тук е разковничето. Защо стоиш 2 седмици и се драпаш. Бръснеш се първи път и това не означава догодина, ами след няколко дни, като набоцкат на 5 - 6, нормално да боде и да сирби тук-там, но ако след 3-ия ден ги избръснеш пак, няма ядове. Това е като с брадата, иска си подръжка и често да се прави, не веднъж седмично.

А я кажи един ролон как ще го намажеш на космата мишница с косми 5 сантима дълги - мажеш не кожата, а космите, т.е. дупка в морето.

Абе да ти кажа, не знам как се маже рол он на такива косми, ама в америка мъжете не си бръснат мишниците... Даже мен ме ебаваха, че си ги бръсна... А те всичките розови и пухкави (без негрите :mhihi: ) без косми по ръцете и краката, ама като вдигнат ръка и ти се оцъкляш пред брадата на Осама...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 31 Май 2011, 21:55

Краката от време на време ги стрижа с машинка за тяло, мъдото и куранагата и тях така. Гъзягата също го минавам с машинката по някой път за да не стават стафиди като дрискам. По принцип ми е чувствителна дупката и ако не го стрижа и мия фащам маясъл :mhihi:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 31 Май 2011, 21:56

BAHKATA_TDI написа:Ей, косматковци, като си бръснете само мишниците и пи...те, да ви попитам колко са ви дълги фандъците на задниците?
:mhihi:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Отивам да вадя линийката.. ама в сресано състояние ли ги искаш измерени или в накъдрено? може и с прическа ала фондю дю туалет с повечко гел :mhihi:
Последна промяна uricatoli на 31 Май 2011, 22:01, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата