ЗА или ПРОТИВ бръсненето на краката :D
Модератор: Общи модератори
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Re: ЗА или ПРОТИВ бръсненето на краката :D
с машинка само т@ш@к@ и мишниците.Ма кат цяло не съм много обрасъл де.Като вида някой кола маскиран и с оскубани вежди и ми става забавно
не ми изглежда хич мъжки.Естествено уважавам избора на всеки просто на мен не ми допада 
не ми изглежда хич мъжки.Естествено уважавам избора на всеки просто на мен не ми допада Re: ЗА или ПРОТИВ бръсненето на краката :D
Тва като един приятел на скоро взе да ми гали ръчичката и рече, че неговата е по гладка, а аз се потрисах и депресирах. 
По темата- избръснати ръце.., крака на мъж ми идва в повечко. Има и тежки слyчаи в които машинката помага, особенно при една слята вежда или космат гръб..yхх..
alx доста изчерпателен отговор, съгласна съм с теб!
По темата- избръснати ръце.., крака на мъж ми идва в повечко. Има и тежки слyчаи в които машинката помага, особенно при една слята вежда или космат гръб..yхх..
alx доста изчерпателен отговор, съгласна съм с теб!
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Може ли уважаемите дами във форума да кажат как предпочитат мъжете- бръснати или не?
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
това с краката го приемам само ако си спортист и тн.ама като видя някое дупенце 20г. лъснал се целия,сложил водомера на ръката и вдигнал якичката
ще ме извинявате колеги ама точно пък в най голямите жеги прасците най малко ми се потят
иначе аз лично освен подмишниците и отдолу,в началото на лятото свалям и пуловера
я с машинка я със самобръсначка,преди 2-3г. пробвах и кола маската.....мерси не съм чак толкова голям мазохист
иначе аз лично освен подмишниците и отдолу,в началото на лятото свалям и пуловера
Абе пипъли ква е тая тема бе
Ето малко житейски опит . Обръснах си макалака на голо един път че барабар и топките с него . Ебати , то нямаше такъв ужас - 2 седмици лятото у най голямата жега , постоянно с едната ръка у гаштите кат някой чикиджия . Даже са ма питали дали лъскам бастуня щото на такоа приличало . че тай де от тогава макалака му прая фризюра редовно ма никога на голо па топките не ги пипам . За краката , ръцете , гурба , ушите , шоколадовото око и сякви други космати части (без лицето) на тялото не съм си помислял да ги стрига . Бе не за друго ма някво педалско и не-естествено ми са вижда мъж да ходи офъкан кат жена , то коли маски , кремове , фондютени .... бе много станаха нежните мъже днешно време
... па нека са потя после и да ми смърдят космите ... абе хора за тая работа си има ролони , дездоранти , парфми , душове и кво ли още не . Не ме убеждавайте че било супер хигиенично да си обръснат кат курморан .
Ето малко житейски опит . Обръснах си макалака на голо един път че барабар и топките с него . Ебати , то нямаше такъв ужас - 2 седмици лятото у най голямата жега , постоянно с едната ръка у гаштите кат някой чикиджия . Даже са ма питали дали лъскам бастуня щото на такоа приличало . че тай де от тогава макалака му прая фризюра редовно ма никога на голо па топките не ги пипам . За краката , ръцете , гурба , ушите , шоколадовото око и сякви други космати части (без лицето) на тялото не съм си помислял да ги стрига . Бе не за друго ма някво педалско и не-естествено ми са вижда мъж да ходи офъкан кат жена , то коли маски , кремове , фондютени .... бе много станаха нежните мъже днешно време
... па нека са потя после и да ми смърдят космите ... абе хора за тая работа си има ролони , дездоранти , парфми , душове и кво ли още не . Не ме убеждавайте че било супер хигиенично да си обръснат кат курморан .- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

Бръснене/епилиране на мъжки крака или ръце -
. Сега ако приличате на шимпанзето от снимката Иначе мишниците и "други работи", разбира се. Дори и за гърдите и корема мога да разбера, ако сте извадили зверската преса
. Но просто ръцете и краката са скандални области за един мъж да ги епилира/бръсне и винаги като видя някой такъв ме избива на зверски смях и подигравки - Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
По краката космите си не бутам 
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
За мен има два вариант да си бръснеш краката:
1. Ако си 120 кила мускули е нормално да се лъснеш навсякъде.
2. Ако си 40 кила, с прическа като на разгонен паун (и същите цветове, че и повече), слънчеви очила тип "маска за заваряване" и розова блузка по възможност с лъскави камъчета... бръснатите крака, ръце и вежди просто допълват гъзарията в теб
2. Ако си 40 кила, с прическа като на разгонен паун (и същите цветове, че и повече), слънчеви очила тип "маска за заваряване" и розова блузка по възможност с лъскави камъчета... бръснатите крака, ръце и вежди просто допълват гъзарията в теб
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
PaCk0o написа:аз направо си ги бръсна не да ги подстригвам, лятото редовно и ми е по хладничко на щеките, зимата с машинка и то рядко щот си ме марзи. През лятото даже си прая кола маска на рацете 2-3 пати там бавно никнати също така на пъпа имам малко мъхчета и те са махат за лятото. Махам си космарляците защото ми е по добре и по хладно и според мен и по красиво от колкот да ти се веят космите
(тва разбирасе за младежта, аз съм на 22)
Ами колега резни си и пикалото щото и то през повечето време се вее само. Съжалявам ако съм груб ама то така се почва.... после червило, грим, поличка и минаваш в другия лагер.
Естествено не си бръсна краката и ръцете и причината е пределно ясна => аз съм момче и предпочитам да ме възприемат като такова още от пръв поглед!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
drago_pavlov написа:За мен има два вариант да си бръснеш краката:
2. Ако си плувец.
Бе незнам, ама Буги Барабата се с пички го засичам, ма щото си бръсне...челото
Иначе бръснем само меховете към бургията, че е по комфортно за некои.
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Ей, косматковци, като си бръснете само мишниците и пи...те, да ви попитам колко са ви дълги фандъците на задниците?

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Vra4anin написа:Yordanovv написа:то нямаше такъв ужас - 2 седмици лятото у най голямата жега
Колега, тук е разковничето. Защо стоиш 2 седмици и се драпаш. Бръснеш се първи път и това не означава догодина, ами след няколко дни, като набоцкат на 5 - 6, нормално да боде и да сирби тук-там, но ако след 3-ия ден ги избръснеш пак, няма ядове. Това е като с брадата, иска си подръжка и често да се прави, не веднъж седмично.
А я кажи един ролон как ще го намажеш на космата мишница с косми 5 сантима дълги - мажеш не кожата, а космите, т.е. дупка в морето.
Абе да ти кажа, не знам как се маже рол он на такива косми, ама в америка мъжете не си бръснат мишниците... Даже мен ме ебаваха, че си ги бръсна... А те всичките розови и пухкави (без негрите
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Краката от време на време ги стрижа с машинка за тяло, мъдото и куранагата и тях така. Гъзягата също го минавам с машинката по някой път за да не стават стафиди като дрискам. По принцип ми е чувствителна дупката и ако не го стрижа и мия фащам маясъл 
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
BAHKATA_TDI написа:Ей, косматковци, като си бръснете само мишниците и пи...те, да ви попитам колко са ви дълги фандъците на задниците?
Отивам да вадя линийката.. ама в сресано състояние ли ги искаш измерени или в накъдрено? може и с прическа ала фондю дю туалет с повечко гел
Последна промяна uricatoli на 31 Май 2011, 23:01, променена общо 1 път