Проблем със стартера - РЕШЕН

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i M40

Re: Проблем със стартера - РЕШЕН

Мнение от bmwmaniq » 30 Май 2011, 7:33

Днес ще е направя тази профилактика... на работа имаме такива джаджи. Ако не е наред въобще няма да се занимавам с него. Ще го карам до дупка и ще го сменям че имах много ядове покрай този акумолатор а няма и 2 години . Предния се прецака на 5 ден и ми го смениха с тоз и на сега пак ми трябва акумолатор. Марката е Банер и уж много ги хвалеха ама :bang:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwmaniq » 31 Май 2011, 9:31

metodi80 отново излезе прав :) С нов акумолатор лампата на абс не пресветва а до колкото до моя акумолатор срещу 5 лева ми замериха гъстотата и го натовариха с вилка и пича каза че не е добре но лятото ще го изкарам. Сега е момента да ме посъветваш каква марка да акумолатор да вземам от която имаш добри впечатления като за моя мотор :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 31 Май 2011, 16:25

bmwmaniq написа: Сега е момента да ме посъветваш каква марка да акумолатор да вземам от която имаш добри впечатления като за моя мотор :)

Аз на скоро си купих Фиам (Fiamm) от Косер ...
За сега съм доволен , но не мога да кажа 100% , че е добър , все пак го ползвам от има няма 3 месеца .... Взех го понеже там ми правят голяма отстъпка на всичко , което купувам и цената за 74 А/h акумулатор ми излезе колкото цената на 55 амперов от повечето други марки в други магазини (най -общо спестих около 40лв , а взех по-голям акумулатор)..
Ти не си доволен от Банер , въпреки че моит впечатления са добри за тези акумулатори ...
Напоследък говорят лоши неша за Монбат (последното им производство било калпаво , изкарвало гаранцията и до там ... ). Гледам си чак от Бургас иначе мога да ти взема Фиам с голяма отстъпка (поне 30%) , но въпроса е как ще стигне до теб .. (ако имаш някой познат , който пътува и може да го вземе .... )

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwmaniq » 31 Май 2011, 17:49

На косер и аз имам голяма отстъпка.. в смисъл 30% незнам твоята колко е но сега ми предлагат за 190лева на бошш необслужваем с 18 месеца гаранция 65 ампера ама като че ли нещо не съм скиптичен към тези неослужваеми акумолатори. А такъв пак на бош но обслужваем 65 ампера за 150 лева но с 12 месеца гаранция.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 31 Май 2011, 18:32

bmwmaniq написа:На косер и аз имам голяма отстъпка.. в смисъл 30% незнам твоята колко е но сега ми предлагат за 190лева на бошш необслужваем с 18 месеца гаранция 65 ампера ама като че ли нещо не съм скиптичен към тези неослужваеми акумолатори. А такъв пак на бош но обслужваем 65 ампера за 150 лева но с 12 месеца гаранция.

На твое място бих взел тоя дето е 150 лв ... (и аз съм скептичен към необслужваемите )

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwmaniq » 31 Май 2011, 19:15

:yes: :yes: Не каза лоша дума за бош ... значи такъв ще е :yes: :yes:
Изображение

Предишна

Назад към E36