Проблем със стартера - РЕШЕН
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
Re: Проблем със стартера - РЕШЕН
Днес ще е направя тази профилактика... на работа имаме такива джаджи. Ако не е наред въобще няма да се занимавам с него. Ще го карам до дупка и ще го сменям че имах много ядове покрай този акумолатор а няма и 2 години . Предния се прецака на 5 ден и ми го смениха с тоз и на сега пак ми трябва акумолатор. Марката е Банер и уж много ги хвалеха ама 

- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
metodi80 отново излезе прав
С нов акумолатор лампата на абс не пресветва а до колкото до моя акумолатор срещу 5 лева ми замериха гъстотата и го натовариха с вилка и пича каза че не е добре но лятото ще го изкарам. Сега е момента да ме посъветваш каква марка да акумолатор да вземам от която имаш добри впечатления като за моя мотор 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
bmwmaniq написа: Сега е момента да ме посъветваш каква марка да акумолатор да вземам от която имаш добри впечатления като за моя мотор
Аз на скоро си купих Фиам (Fiamm) от Косер ...
За сега съм доволен , но не мога да кажа 100% , че е добър , все пак го ползвам от има няма 3 месеца .... Взех го понеже там ми правят голяма отстъпка на всичко , което купувам и цената за 74 А/h акумулатор ми излезе колкото цената на 55 амперов от повечето други марки в други магазини (най -общо спестих около 40лв , а взех по-голям акумулатор)..
Ти не си доволен от Банер , въпреки че моит впечатления са добри за тези акумулатори ...
Напоследък говорят лоши неша за Монбат (последното им производство било калпаво , изкарвало гаранцията и до там ... ). Гледам си чак от Бургас иначе мога да ти взема Фиам с голяма отстъпка (поне 30%) , но въпроса е как ще стигне до теб .. (ако имаш някой познат , който пътува и може да го вземе .... )
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
На косер и аз имам голяма отстъпка.. в смисъл 30% незнам твоята колко е но сега ми предлагат за 190лева на бошш необслужваем с 18 месеца гаранция 65 ампера ама като че ли нещо не съм скиптичен към тези неослужваеми акумолатори. А такъв пак на бош но обслужваем 65 ампера за 150 лева но с 12 месеца гаранция.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
bmwmaniq написа:На косер и аз имам голяма отстъпка.. в смисъл 30% незнам твоята колко е но сега ми предлагат за 190лева на бошш необслужваем с 18 месеца гаранция 65 ампера ама като че ли нещо не съм скиптичен към тези неослужваеми акумолатори. А такъв пак на бош но обслужваем 65 ампера за 150 лева но с 12 месеца гаранция.
На твое място бих взел тоя дето е 150 лв ... (и аз съм скептичен към необслужваемите )
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5