Странно чукане М43В16
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Re: Странно чукане М43В16
kikianev написа:Колега beсo 109 не беше ли ти този който ни пращаше да бегаме при майсторчетата щото те дразним като пускаме такива теми и ги коментираме .А сега темата била хванала прах ,айде да коментираме да я съживим .Аз бих ти казал айде бегай при твойте майсторчета щото ме дразниш.
Брейййййй голяма агресия стана тука. Какво съм виновен, че някой хора като "kikianev" си нямат представа какво става в един мотор след като се врътне ключа, а се почесват умно умно и се чудят с коя да се кръстят

- AutoCoil
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 318ti ;)
Аз пък си мисля, че е ДИСА. Уж м43-то я има таз гъзария 

beco109 това дали има представа или не какво става когато завъртя ключа не е твоя работа още по малко пък те интересува,това първо .Второ ,ти кой беше ,че да правиш квалификации за някой ,който не познаваш още повече да даваш препоръки ,кой трябва да пише във форума и кой не .Трето така да те питам,ама под секрет ,какво имаш предвид с това ,че се забавляваш с 95%от мненията от форума ,че 95%са некомпетентни,неграмотни или...И последно имам една молба ,да не пълним темата с глупости ,ако имаш нещо към мен моля на лични 

BMW не е страст , BMW е диагноза !
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2