Странно чукане М43В16

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Разумно
Детайли за колата: Измамна

Re: Странно чукане М43В16

Мнение от beco109 » 30 Май 2011, 15:36

kikianev написа:Колега beсo 109 не беше ли ти този който ни пращаше да бегаме при майсторчетата щото те дразним като пускаме такива теми и ги коментираме .А сега темата била хванала прах ,айде да коментираме да я съживим .Аз бих ти казал айде бегай при твойте майсторчета щото ме дразниш.

Брейййййй голяма агресия стана тука. Какво съм виновен, че някой хора като "kikianev" си нямат представа какво става в един мотор след като се врътне ключа, а се почесват умно умно и се чудят с коя да се кръстят :mhihi: Нямам нищо против към никой от форума но съм против хората без никаква представа и не наясно с нещата да пускат тук теми за каквото и да било. То още малко като ги заболи крак или глава пак ще пита защо така колеги :banghead: Понякога когато си нямам работа влизам да се посмея с менията на 95%-товата аудитория но за чистотата на форума също си има хора и си отговрят за това. Чудя се понякога на хора като Методи, как имат нерви подробно да обясняват някакви елементарни неща, както в случая в темата по горе аз не бих се сдържал. Бих помогнал на доста хора с много но изглежда ще продалжавам да се забавлявам заедно с вас :mhihi: :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318ti
Мечтае да кара: 318ti ;)

Мнение от AutoCoil » 30 Май 2011, 17:19

Аз пък си мисля, че е ДИСА. Уж м43-то я има таз гъзария :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kikianev » 30 Май 2011, 17:36

beco109 това дали има представа или не какво става когато завъртя ключа не е твоя работа още по малко пък те интересува,това първо .Второ ,ти кой беше ,че да правиш квалификации за някой ,който не познаваш още повече да даваш препоръки ,кой трябва да пише във форума и кой не .Трето така да те питам,ама под секрет ,какво имаш предвид с това ,че се забавляваш с 95%от мненията от форума ,че 95%са некомпетентни,неграмотни или...И последно имам една молба ,да не пълним темата с глупости ,ако имаш нещо към мен моля на лични :bchug:
BMW не е страст , BMW е диагноза !

Предишна

Назад към E36