Богати дюзи и нормален празен ход?Help!!
Модератор: bum_bum
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
jamie написа:Недей се ядосва, сложи си резистори и си карай. Ако накараш някой да ти опише "особеностите" при резистори - тук хващам бас че няма да може.
Мене това което ми се върти в главата е чисто физически - къде да седят!?!
Пък и некво забавяне в сигнала?
Пък и какви да са?
Cobra написа:jamie написа:Недей се ядосва, сложи си резистори и си карай. Ако накараш някой да ти опише "особеностите" при резистори - тук хващам бас че няма да може.
Мене това което ми се върти в главата е чисто физически - къде да седят!?!
Пък и некво забавяне в сигнала?
Пък и какви да са?
Всеки се закрепя в по 2 болтчета (може 4-те на една обща плочка и плочката - където ти е удобно в коша) - те са си със собствени охладители (имаше ги в тема на Камикадзе за инжектори). 7-10 ома, поне 25 вата трябват. Няма да се забави сигнала (това са чисто активни съпротивления, нямат индуктивност или капацитет).
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

с резистори става ама дюзите стават малко по-мудни в твоя случай няма да има проблеми
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
ето тук един линк да си гледате http://users.erols.com/srweiss/tableifc.htm
Аз отдавна си го гледам Внимателно, както каза Кобрети...ludiagsm написа:ето тук един линк да си гледате http://users.erols.com/srweiss/tableifc.htm
е21 345 0-402м 12.18

ludiagsm написа:с резистори става ама дюзите стават малко по-мудни в твоя случай няма да има проблеми
Както каза jamie това са чисти съпротивления и няма да има забавяне. Апък и дори да има според мен няма да е проблем, щото високо омните дюзи са по принцип "бавни", а при него оригиналните са такива, така, че даже ще е добре ако ниско омните,които по принцип са "бързи", станат "по-мудни".
За мен единсвения проблем с резисторите е "преправянето" на инсталацията, та ако се намерят лесно други дюзи е по-добре. А иначе на скоро купувах такива ресизтори 7.5 Ом/25Вт по 1.5лв.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
I_az написа:ludiagsm написа:с резистори става ама дюзите стават малко по-мудни в твоя случай няма да има проблеми
Както каза jamie това са чисти съпротивления и няма да има забавяне. Апък и дори да има според мен няма да е проблем, щото високо омните дюзи са по принцип "бавни", а при него оригиналните са такива, така, че даже ще е добре ако ниско омните,които по принцип са "бързи", станат "по-мудни".
За мен единсвения проблем с резисторите е "преправянето" на инсталацията, та ако се намерят лесно други дюзи е по-добре. А иначе на скоро купувах такива ресизтори 7.5 Ом/25Вт по 1.5лв.
Да на теория е така,
и като гледам каква тема се заформи,
май скоро ще ви кажа от личен опит какво става!
Иначе луд този линк Кирчо го беше извадил още преди 1 год. ама нали оня твоя човек се кълнеше че са високоомни и аз така и ги сложих!!!
Ама заеби,
сега един юзър от тук ме светва на ЛС как точно са нещата и май тоя уикенд ще ги направя!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
landikar написа:И аз имах такъв проблем.Ма тога немаше кой да дава акъл.Не само че нищо не ставаше,ами имаше оглушителни детонации...Докато не се сетихме да мернем дюзите...Та така.Не си единственият.
Аааа,а аз пъ кси мислех че те са бонус звук към новите дюзи

Да са обада и аз отдалече
да ви замирише
Разликата в инжекторите не е само в омажа/импеданса. Има и малко разлика в принципа на работа на високоомовите и нискоомовите инж. Така че само с едни резистори едва ли биха могли да се компенсират разликите.
Кобра бе , ако намериш нещо добро на Ибея , свиркай да ти го зимам

Разликата в инжекторите не е само в омажа/импеданса. Има и малко разлика в принципа на работа на високоомовите и нискоомовите инж. Така че само с едни резистори едва ли биха могли да се компенсират разликите.

bawareca написа:Да са обада и аз отдалечеда ви замирише
![]()
Визираш hold&peak и saturated но въпроса е дали това би могло да му попречи с нещо. Силно се съмнявам проблемите му да идват оттам. Ако имаш подобни съмнения - моля сподели

- Cobra
- Turbo Pilot
-
Кирето е номер 1 бееее:)
Бате заеби йбея,слагай софрата че на 21 Април кацам и така до Ноември
Все ще се видим
Пък за дюзите ей сега отивам при Явор да им надием един регулатор и да видим кво стаа!Щото май със старите ше си остана само с прогресивен регултаро да мина
Бате заеби йбея,слагай софрата че на 21 Април кацам и така до Ноември

Пък за дюзите ей сега отивам при Явор да им надием един регулатор и да видим кво стаа!Щото май със старите ше си остана само с прогресивен регултаро да мина
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4