Прецакан ... - Ще ставам татко
Модератор: Общи модератори
Re: Прецакан ... - Ще ставам татко
Преди всичко друго говори с нея откровено.Може и тя да не иска дете.Най вероятно е много по-объркана от теб и гаранция има разни велики мозъци около нея.Но в крайна сметка можеш откровено да и кажеш че нямаш нито чувства към нея нито желание за съвместен живот.И двамата може да стигнете до решение което да е разумно и да не сте "прецакани" .И накрая всичко зависи от банковата ти сметка - колкото е по-голяма толкова повече ще иска детето ...
Успех!
Успех!
между другото най-рано тест може да се направи между 10 и 13 седмица... когато вече не е хубаво да се прави аборт... така че ако ще правите тест- детето живот и здраве ще трябва да се роди...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тва за ДНК ли? 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Всъщност да имаш дете никога не си готов. И като се роди, разбираш, че няма нищо страшно. Постановка или не, важното е да постъпиш мъжки, а не да се криеш и бягаш. Ако е постановка - добър урок, ако е истина, може да се окаже най-хубавото нещо в живота ти.
Never mistake motion for action...
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
ами първо ще си спомня къде съм си хвърлил рибките ,а за хайвера ,ще се разбере като стане ясно в кой месец е и двата вариянта не са грешни ,ако не обичаш майте ако обичаш ставаш тате ,знай ,че един ден в годините ще го осъзнаеш ,но няма да страдаш сам ,което ще е още по лошо от сега ,успех с решаването на задачката
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Leon написа:Всъщност да имаш дете никога не си готов. И като се роди, разбираш, че няма нищо страшно. Постановка или не, важното е да постъпиш мъжки, а не да се криеш и бягаш. Ако е постановка - добър урок, ако е истина, може да се окаже най-хубавото нещо в живота ти.
Е тука си много прав!
И аз ще добавя - не му се плаши на обвързването толкова,както си живял до сега ,ще живееш и занапред - пак ще можеш да си ходиш по к**ва и барове,а разликата че вкъщи ще има кой да ти готви и чисти
Последна промяна Turboman на 25 Май 2011, 22:41, променена общо 1 път
Сондьора написа:Тва за ДНК ли?
да. тест за бащинство. вика му се CVS тест и най-рано 10та седмица... до към 12-13... след това е някакъв амино-нещо си тест
чувал съм също че има и нов тест (от 12 седмици нататъка) които взима само кръв на майката...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Leon написа:Всъщност да имаш дете никога не си готов. И като се роди, разбираш, че няма нищо страшно. Постановка или не, важното е да постъпиш мъжки, а не да се криеш и бягаш. Ако е постановка - добър урок, ако е истина, може да се окаже най-хубавото нещо в живота ти.
И на мен щерката ми дойде като гръм от ясно небе, но сега как си ме радва, вече е на четири и полвина. Да е жива и здрава.

тука колко си прав...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
spacepl написа:
И на мен щерката ми дойде като гръм от ясно небе, но сега как си ме радва, вече е на четири и полвина. Да е жива и здрава.
+1 вече на 7г...и +1 на 1г
п.п. +1 хъски на 8 месеца

Смятам, че двамата трябва да седнете и да поговорите (ако е истина) какво искате, как биха се развили нещата, ала-бала. Имай предвид, че едно дете е огромна отговорност и изисква много грижи.
Ескапеле се приема до 72 часа след станал гаф - не преди това. И е нещо безумно вредно ,което трябва да се пие само в краен случай и то изключително рядко. Репликата "на хапчета съм" не се отнася до това чудо. Намирисва ми на някакъв номер (шега) или умишлено направена простотия, т.е умишлено е излъгала и е искала да забременее.
И тя колко е сигурна , че бременна - тест ли е правила? а на лекар ходила ли е?
M3 E92 написа:Щом е на хапчета.. ЕскапелСамо че те имаха някакво определено време, до което действаха, не помня какво беше
![]()
Но да не се окаже, че ги приема като бонбонки
Може и да е някаква постановка
Ескапеле се приема до 72 часа след станал гаф - не преди това. И е нещо безумно вредно ,което трябва да се пие само в краен случай и то изключително рядко. Репликата "на хапчета съм" не се отнася до това чудо. Намирисва ми на някакъв номер (шега) или умишлено направена простотия, т.е умишлено е излъгала и е искала да забременее.
И тя колко е сигурна , че бременна - тест ли е правила? а на лекар ходила ли е?
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Как може да му предлагате да се оженят? Ще бъдат нещастни, което ще се отрази и на детето.
И без брак може да признае детето и да му даде името си.
И без брак може да признае детето и да му даде името си.

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Знам че в момента въобще не е до смях,но знам само едно в случая - както и да се решат нещата бъдещия "татко" го чакам на Екото да донесе 4л бутилка уиски
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Не е нужно да са женени, за да може да гледат хлапе. Мъжът припознава детето и от там нататък всичко е ок. Знам за такива семейства и са си доста щастливи
Иначе познавам една девойка, която ходеше с приятеля си дълго време и пиеше хапчета. Тайно ги спряла, а на него му казала, че ги пие и всичко е ок. После забременяла и го накара да се оженят... Та тези трикове са понякога за да се задържи някой мъж.
Може и просто за пари уж за аборт да врънка и всичко да е постановка.
Така или иначе "Всичко е наред" като ти го кажат и ти да повярваш ... същото като "Споко, няма да забременееш. Аз ще те пазя!" хахах абе яяяя....
Най-добре е да поговорите сериозно и да обсъдите нещата. Абортът не е лесно решение, но честно казано понякога изглежда най-разумното - детето е голяма отговорност, изисква внимание, грижи и постоянни средства. Абортът крие и голям риск - за момичето
А дали тя е сериозна или просто те будалка - може много лесно да се провери с тестове за бременност
Разбираш резултата за секунда :Р И най-добре отиди на лекар с нея
Съмнявам се да откаже да отиде на преглед и да си направи тестове
Освен ако няма да крие нещо
Както и дали, ако е бременна наистина, детето е твое
п.п. А варианта таткото да ни будалка?

Иначе познавам една девойка, която ходеше с приятеля си дълго време и пиеше хапчета. Тайно ги спряла, а на него му казала, че ги пие и всичко е ок. После забременяла и го накара да се оженят... Та тези трикове са понякога за да се задържи някой мъж.
Може и просто за пари уж за аборт да врънка и всичко да е постановка.
Така или иначе "Всичко е наред" като ти го кажат и ти да повярваш ... същото като "Споко, няма да забременееш. Аз ще те пазя!" хахах абе яяяя....

Най-добре е да поговорите сериозно и да обсъдите нещата. Абортът не е лесно решение, но честно казано понякога изглежда най-разумното - детето е голяма отговорност, изисква внимание, грижи и постоянни средства. Абортът крие и голям риск - за момичето

п.п. А варианта таткото да ни будалка?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Автора,задай си въпроса кога си топил чушката и кога ти е казала,требе поне месец да мине,да знае че и закъснява и тн.Не може вчера да топнеш и утре да е готово...освен ако не сте мангасари,тея лепат от въздуха и за 5 дена са готови