Прецакан ... - Ще ставам татко

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Прецакан ... - Ще ставам татко

Мнение от k_remi » 25 Май 2011, 21:38

Преди всичко друго говори с нея откровено.Може и тя да не иска дете.Най вероятно е много по-объркана от теб и гаранция има разни велики мозъци около нея.Но в крайна сметка можеш откровено да и кажеш че нямаш нито чувства към нея нито желание за съвместен живот.И двамата може да стигнете до решение което да е разумно и да не сте "прецакани" .И накрая всичко зависи от банковата ти сметка - колкото е по-голяма толкова повече ще иска детето ...
Успех!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Май 2011, 21:47

между другото най-рано тест може да се направи между 10 и 13 седмица... когато вече не е хубаво да се прави аборт... така че ако ще правите тест- детето живот и здраве ще трябва да се роди...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Май 2011, 21:53

Тва за ДНК ли? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 25 Май 2011, 22:16

Всъщност да имаш дете никога не си готов. И като се роди, разбираш, че няма нищо страшно. Постановка или не, важното е да постъпиш мъжки, а не да се криеш и бягаш. Ако е постановка - добър урок, ако е истина, може да се окаже най-хубавото нещо в живота ти.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 25 Май 2011, 22:17

ами първо ще си спомня къде съм си хвърлил рибките ,а за хайвера ,ще се разбере като стане ясно в кой месец е и двата вариянта не са грешни ,ако не обичаш майте ако обичаш ставаш тате ,знай ,че един ден в годините ще го осъзнаеш ,но няма да страдаш сам ,което ще е още по лошо от сега ,успех с решаването на задачката

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 25 Май 2011, 22:30

Leon написа:Всъщност да имаш дете никога не си готов. И като се роди, разбираш, че няма нищо страшно. Постановка или не, важното е да постъпиш мъжки, а не да се криеш и бягаш. Ако е постановка - добър урок, ако е истина, може да се окаже най-хубавото нещо в живота ти.

Е тука си много прав!
И аз ще добавя - не му се плаши на обвързването толкова,както си живял до сега ,ще живееш и занапред - пак ще можеш да си ходиш по к**ва и барове,а разликата че вкъщи ще има кой да ти готви и чисти
Последна промяна Turboman на 25 Май 2011, 22:41, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Май 2011, 22:35

Сондьора написа:Тва за ДНК ли? :mhihi:

да. тест за бащинство. вика му се CVS тест и най-рано 10та седмица... до към 12-13... след това е някакъв амино-нещо си тест

чувал съм също че има и нов тест (от 12 седмици нататъка) които взима само кръв на майката...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 25 Май 2011, 22:38

Leon написа:Всъщност да имаш дете никога не си готов. И като се роди, разбираш, че няма нищо страшно. Постановка или не, важното е да постъпиш мъжки, а не да се криеш и бягаш. Ако е постановка - добър урок, ако е истина, може да се окаже най-хубавото нещо в живота ти.

И на мен щерката ми дойде като гръм от ясно небе, но сега как си ме радва, вече е на четири и полвина. Да е жива и здрава. :P

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Май 2011, 22:43

тука колко си прав...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Май 2011, 22:43

spacepl написа:
И на мен щерката ми дойде като гръм от ясно небе, но сега как си ме радва, вече е на четири и полвина. Да е жива и здрава. :P

+1 вече на 7г...и +1 на 1г
п.п. +1 хъски на 8 месеца :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 25 Май 2011, 23:09

Смятам, че двамата трябва да седнете и да поговорите (ако е истина) какво искате, как биха се развили нещата, ала-бала. Имай предвид, че едно дете е огромна отговорност и изисква много грижи.

M3 E92 написа:Щом е на хапчета.. Ескапел :roll: Само че те имаха някакво определено време, до което действаха, не помня какво беше :confused:
Но да не се окаже, че ги приема като бонбонки :roll:

Може и да е някаква постановка :conf:

Ескапеле се приема до 72 часа след станал гаф - не преди това. И е нещо безумно вредно ,което трябва да се пие само в краен случай и то изключително рядко. Репликата "на хапчета съм" не се отнася до това чудо. Намирисва ми на някакъв номер (шега) или умишлено направена простотия, т.е умишлено е излъгала и е искала да забременее.
И тя колко е сигурна , че бременна - тест ли е правила? а на лекар ходила ли е?

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 26 Май 2011, 0:35

Как може да му предлагате да се оженят? Ще бъдат нещастни, което ще се отрази и на детето.
И без брак може да признае детето и да му даде името си.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 26 Май 2011, 1:26

Знам че в момента въобще не е до смях,но знам само едно в случая - както и да се решат нещата бъдещия "татко" го чакам на Екото да донесе 4л бутилка уиски

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 26 Май 2011, 3:25

Не е нужно да са женени, за да може да гледат хлапе. Мъжът припознава детето и от там нататък всичко е ок. Знам за такива семейства и са си доста щастливи :)

Иначе познавам една девойка, която ходеше с приятеля си дълго време и пиеше хапчета. Тайно ги спряла, а на него му казала, че ги пие и всичко е ок. После забременяла и го накара да се оженят... Та тези трикове са понякога за да се задържи някой мъж.
Може и просто за пари уж за аборт да врънка и всичко да е постановка.
Така или иначе "Всичко е наред" като ти го кажат и ти да повярваш ... същото като "Споко, няма да забременееш. Аз ще те пазя!" хахах абе яяяя.... :censored:

Най-добре е да поговорите сериозно и да обсъдите нещата. Абортът не е лесно решение, но честно казано понякога изглежда най-разумното - детето е голяма отговорност, изисква внимание, грижи и постоянни средства. Абортът крие и голям риск - за момичето :) А дали тя е сериозна или просто те будалка - може много лесно да се провери с тестове за бременност :) Разбираш резултата за секунда :Р И най-добре отиди на лекар с нея ;) Съмнявам се да откаже да отиде на преглед и да си направи тестове :) Освен ако няма да крие нещо ;) Както и дали, ако е бременна наистина, детето е твое :)

п.п. А варианта таткото да ни будалка? :mhihi:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Май 2011, 7:16

Автора,задай си въпроса кога си топил чушката и кога ти е казала,требе поне месец да мине,да знае че и закъснява и тн.Не може вчера да топнеш и утре да е готово...освен ако не сте мангасари,тея лепат от въздуха и за 5 дена са готови :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата