Кой играе SLR?
Модератор: Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Кой играе SLR?
Има ли още фенове на тази игра?
Street Legal Racing Redline Накратко тази игричка е доста стара но с годинките е доста модната.. мисля че това е все още единственната игра в която може да сглобиш кола от блок и голо купе..
Някой играе ли я? Ето 1-2 от моите коли.. С малко модове, доста настройки понеже сглобяваш всяка от колата по какъвто начин искаш можеш да направиш доста интересни неща
Хубавото е след това че с тези коли може да си правиш гонки през деня или ноща.. накратко това е дядото на всичките NFS underground.. ако някой се интересува ще го насоча към сайтове за коли, окачвания, джанти и още много части 

Street Legal Racing Redline Накратко тази игричка е доста стара но с годинките е доста модната.. мисля че това е все още единственната игра в която може да сглобиш кола от блок и голо купе..

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Кой играе SLR?
АЗ го играя, ама само с оригиналните коли. Рекорда ми мисля че беше някъде към 4000HP от V10 с 4 турбота и компресор, и като му пусна нитрото и гърмеше
Много яка игра!!

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Колега нямаш ли някакъв пак, където да са твоите модове, които си насабрал и да можем да го ползваме?
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
незнам но преди я играх целият ми гараж беше пълен с БМВ-та даже едвам си избирах защото ми насичаше. Играта е страхотна да си правиш колите само ,а карането е пълна простотия. Само ги правех и си ги гледам без да карам.
Даже пак ще си ия изтегля
Може ли да ми дадете само линкове за коли защото много трудно намирах

Може ли да ми дадете само линкове за коли защото много трудно намирах

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
uricatoli кажи някой сайт за модове,че преди я играех ,ама съм ги забравил,спомням си ,че карах едно Е36 М3 ,ама постоянно го пръсках в тротоарите и окачването ми ставаше на боза. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
SPEED_GABROVO написа:uricatoli кажи някой сайт за модове,че преди я играех ,ама съм ги забравил,спомням си ,че карах едно Е36 М3 ,ама постоянно го пръсках в тротоарите и окачването ми ставаше на боза.
като каза за пръскане винаги на колите ми двигателя почервеняваше

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Сайта е ето този: http://www.streetlegalmods.com/list.php?c=dlsl регистрацията е бърза
Принципно ви трябва инсталирана SLR версия 2.3.0 live.. МОже да си я дръпнете от Pirate bay.. около 300+мб.. разархивирате и инсталацията на коли и тунинг е лесна.. само трябва да внимавате и гледате в инфото дали автомобила се поддържа от версия 2.3.0 понеже има доста за по старата 2.1.. и един съвет от мен.. като инсталирате нещо гледайте какво е.. и след всяка кола която сложите пускайте играта да я проверите.. така ще си спестите много главоболия ако сложите 100 коли и ви изхвърли ще се чудите коя кола прави бъг.. Накратко сайта който съм дал има двигатели, окачвания, коли..
Принципно ви трябва инсталирана SLR версия 2.3.0 live.. МОже да си я дръпнете от Pirate bay.. около 300+мб.. разархивирате и инсталацията на коли и тунинг е лесна.. само трябва да внимавате и гледате в инфото дали автомобила се поддържа от версия 2.3.0 понеже има доста за по старата 2.1.. и един съвет от мен.. като инсталирате нещо гледайте какво е.. и след всяка кола която сложите пускайте играта да я проверите.. така ще си спестите много главоболия ако сложите 100 коли и ви изхвърли ще се чудите коя кола прави бъг.. Накратко сайта който съм дал има двигатели, окачвания, коли..

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
Точно тоя сайт беше,жив и здрав да си. 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
uricatoli написа:Сайта е ето този: http://www.streetlegalmods.com/list.php?c=dlsl регистрацията е бърза
Господ здраве да ти дава !

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
Смятам,че го знаете ,но да го напиша,че чийта за кинти е begformoney и натискате иконката с чука.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
А оправен ли е бъга със сеченето, защото навремето аз заради този бъг се отказах от играта - просто нечовешки ЛАГ дори на машини в пъти по-силни от препоръчителните изисквания. Ако е оправен сеча, тея дни я качвам - играта кърти 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
u`F`o написа:А оправен ли е бъга със сеченето, защото навремето аз заради този бъг се отказах от играта - просто нечовешки ЛАГ дори на машини в пъти по-силни от препоръчителните изисквания. Ако е оправен сеча, тея дни я качвам - играта кърти
Требва ти хубава видео карта.. аз съм с 256мб и ми върви перфе на 1280х нещо си...

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
Малко ще напиша за моя проект
След дълго търсене по морги ,мернах едно читаво двоено стопче,било на някакъв фен ,но го отървал в някакъв стълб.Колата е читава откъм ръжди,няма двигател и окачването е пълен леш.Както се вижда от снимките удара не е много сериозен и няма усукване на купето,най е пострадало окачването.Направено е като реплика на М3 Е30 с издувки и М броня,която е дала фира.Ето малко снимки:

Смятам да я стегната като е била,с М паркет,ще потърся из моргите някакъв подходящ двигател,за сега толкова,ако има интерес ще качвам още инфо.

След дълго търсене по морги ,мернах едно читаво двоено стопче,било на някакъв фен ,но го отървал в някакъв стълб.Колата е читава откъм ръжди,няма двигател и окачването е пълен леш.Както се вижда от снимките удара не е много сериозен и няма усукване на купето,най е пострадало окачването.Направено е като реплика на М3 Е30 с издувки и М броня,която е дала фира.Ето малко снимки:

Смятам да я стегната като е била,с М паркет,ще потърся из моргите някакъв подходящ двигател,за сега толкова,ако има интерес ще качвам още инфо.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Като гледам капака на клапаните май си решил да слагаш 3.6л мотор от М5?
мислиш ли нещо за турбиниране.. а иначе за окачване ще те пратя в един магазин има евтино само кажи за какво ще го ползваш дрифт или драг