Кой играе SLR?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Кой играе SLR?

Мнение от uricatoli » 25 Май 2011, 8:39

Има ли още фенове на тази игра?
:mhihi:
Street Legal Racing Redline Накратко тази игричка е доста стара но с годинките е доста модната.. мисля че това е все още единственната игра в която може да сглобиш кола от блок и голо купе.. :) Някой играе ли я? Ето 1-2 от моите коли.. С малко модове, доста настройки понеже сглобяваш всяка от колата по какъвто начин искаш можеш да направиш доста интересни неща :) Хубавото е след това че с тези коли може да си правиш гонки през деня или ноща.. накратко това е дядото на всичките NFS underground.. ако някой се интересува ще го насоча към сайтове за коли, окачвания, джанти и още много части :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Кой играе SLR?

Мнение от Kroki » 25 Май 2011, 8:52

АЗ го играя, ама само с оригиналните коли. Рекорда ми мисля че беше някъде към 4000HP от V10 с 4 турбота и компресор, и като му пусна нитрото и гърмеше :D Много яка игра!!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 25 Май 2011, 9:35

Колега нямаш ли някакъв пак, където да са твоите модове, които си насабрал и да можем да го ползваме?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 25 Май 2011, 10:35

незнам но преди я играх целият ми гараж беше пълен с БМВ-та даже едвам си избирах защото ми насичаше. Играта е страхотна да си правиш колите само ,а карането е пълна простотия. Само ги правех и си ги гледам без да карам. :mhihi: Даже пак ще си ия изтегля :angel:
Може ли да ми дадете само линкове за коли защото много трудно намирах :cry:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 25 Май 2011, 10:36

uricatoli кажи някой сайт за модове,че преди я играех ,ама съм ги забравил,спомням си ,че карах едно Е36 М3 ,ама постоянно го пръсках в тротоарите и окачването ми ставаше на боза. :mhihi:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

ентусиаст
Аватар

Мнение от А.Марчев » 25 Май 2011, 10:45

SPEED_GABROVO написа:uricatoli кажи някой сайт за модове,че преди я играех ,ама съм ги забравил,спомням си ,че карах едно Е36 М3 ,ама постоянно го пръсках в тротоарите и окачването ми ставаше на боза. :mhihi:

като каза за пръскане винаги на колите ми двигателя почервеняваше :mhihi:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 25 Май 2011, 11:14

Сайта е ето този: http://www.streetlegalmods.com/list.php?c=dlsl регистрацията е бърза
Принципно ви трябва инсталирана SLR версия 2.3.0 live.. МОже да си я дръпнете от Pirate bay.. около 300+мб.. разархивирате и инсталацията на коли и тунинг е лесна.. само трябва да внимавате и гледате в инфото дали автомобила се поддържа от версия 2.3.0 понеже има доста за по старата 2.1.. и един съвет от мен.. като инсталирате нещо гледайте какво е.. и след всяка кола която сложите пускайте играта да я проверите.. така ще си спестите много главоболия ако сложите 100 коли и ви изхвърли ще се чудите коя кола прави бъг.. Накратко сайта който съм дал има двигатели, окачвания, коли.. :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 25 Май 2011, 11:20

Точно тоя сайт беше,жив и здрав да си. :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от А.Марчев » 25 Май 2011, 11:22

uricatoli написа:Сайта е ето този: http://www.streetlegalmods.com/list.php?c=dlsl регистрацията е бърза
Принципно ви трябва инсталирана SLR версия 2.3.0 live.. МОже да си я дръпнете от Pirate bay.. около 300+мб.. разархивирате и инсталацията на коли и тунинг е лесна.. само трябва да внимавате и гледате в инфото дали автомобила се поддържа от версия 2.3.0 понеже има доста за по старата 2.1.. и един съвет от мен.. като инсталирате нещо гледайте какво е.. и след всяка кола която сложите пускайте играта да я проверите.. така ще си спестите много главоболия ако сложите 100 коли и ви изхвърли ще се чудите коя кола прави бъг.. Накратко сайта който съм дал има двигатели, окачвания, коли.. :)

Господ здраве да ти дава ! :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 25 Май 2011, 11:42

Смятам,че го знаете ,но да го напиша,че чийта за кинти е begformoney и натискате иконката с чука.

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 25 Май 2011, 11:48

А оправен ли е бъга със сеченето, защото навремето аз заради този бъг се отказах от играта - просто нечовешки ЛАГ дори на машини в пъти по-силни от препоръчителните изисквания. Ако е оправен сеча, тея дни я качвам - играта кърти :driving:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 25 Май 2011, 12:16

u`F`o написа:А оправен ли е бъга със сеченето, защото навремето аз заради този бъг се отказах от играта - просто нечовешки ЛАГ дори на машини в пъти по-силни от препоръчителните изисквания. Ако е оправен сеча, тея дни я качвам - играта кърти :driving:

Требва ти хубава видео карта.. аз съм с 256мб и ми върви перфе на 1280х нещо си... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от SPEED_GABROVO » 25 Май 2011, 13:51

Малко ще напиша за моя проект :mhihi:
След дълго търсене по морги ,мернах едно читаво двоено стопче,било на някакъв фен ,но го отървал в някакъв стълб.Колата е читава откъм ръжди,няма двигател и окачването е пълен леш.Както се вижда от снимките удара не е много сериозен и няма усукване на купето,най е пострадало окачването.Направено е като реплика на М3 Е30 с издувки и М броня,която е дала фира.Ето малко снимки:
Изображение
Изображение
Изображение
Смятам да я стегната като е била,с М паркет,ще потърся из моргите някакъв подходящ двигател,за сега толкова,ако има интерес ще качвам още инфо. :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///М

Мнение от ///M fanatik » 25 Май 2011, 14:09

A тази яка игричка може ли да се играе с волан ?? :D
Are you /// M enough ?

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 25 Май 2011, 14:25

Като гледам капака на клапаните май си решил да слагаш 3.6л мотор от М5? :mhihi: мислиш ли нещо за турбиниране.. а иначе за окачване ще те пратя в един магазин има евтино само кажи за какво ще го ползваш дрифт или драг :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата