Кaк да спрем изпотяването на мигачите Е60 ?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Re: Кaк да спрем изпотяването на мигачите Е60 ?
slavito написа:Знаете ли модула дали може да е втора ръка ?
Какъв да е избора освен да е от LCI кола след 2007 г.
Има и значение дали е За Адаптивни светлини...
Ще се опитам да ти отговоря по ред както си задал въпросите. По принцип за лайт модула ще ти кажат че ти трябва нов, но може и със такъв който е втора употреба,но ако си мислиш че ще го сложиш и ще тръгне нема да стане ще ти трябва препрограмиране.Има един зафт който се прави и приема втората употреба иначе като се пробват да го препрограмират към края на програмирането забива и нищо не става!Ще ти кажа кой ми ги прави на мен и може да ти го направи, но на лично че е официален дилър и да не им правя сечено!Иначе лайт модула нов е към 700лв. а втората е 100-150лв.,има си разлика

Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
bvv1 написа:Ще се опитам да ти отговоря по ред както си задал въпросите. По принцип за лайт модула ще ти кажат че ти трябва нов, но може и със такъв който е втора употреба,но ако си мислиш че ще го сложиш и ще тръгне нема да стане ще ти трябва препрограмиране.Има един зафт който се прави и приема втората употреба иначе като се пробват да го препрограмират към края на програмирането забива и нищо не става!Ще ти кажа кой ми ги прави на мен и може да ти го направи, но на лично че е официален дилър и да не им правя сечено!Иначе лайт модула нов е към 700лв. а втората е 100-150лв.,има си разлика.По вторият въпрос, трябва да е от кола след март 2007г. ,но я гледай да е след фейса, че в България годините на колите ги немаме за нищо и всеки си пише кво му дойде!И трето ако колата ти е с адаптивни светлини търсиш модул от кола с адаптивни,ако не е с адаптив търсиш модул от кола само с Биксенон!
Точно и ясно.Много Благодаря !!!

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
модулът LCM2, който е след 09/2005 също дава много повече възможности от първия (2003-09/2005) при програмиране, но не знам дали на него може да се сложат фейсови фарове.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
da6ip написа:модулът LCM2, който е след 09/2005 също дава много повече възможности от първия (2003-09/2005) при програмиране, но не знам дали на него може да се сложат фейсови фарове.
Моята беше точно с такъв след 09 2005,но след няколко опита се принудих да търся фейслифтов модул!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
bvv1 написа:da6ip написа:модулът LCM2, който е след 09/2005 също дава много повече възможности от първия (2003-09/2005) при програмиране, но не знам дали на него може да се сложат фейсови фарове.
Моята беше точно с такъв след 09 2005,но след няколко опита се принудих да търся фейслифтов модул!
Ясно.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
Благодаря за изчерпателния отговор от колегата @andro, сега мисля че на всички им е ясно положението с фаровете. Днес видях, че мойте са BMW Dynamic Xenon със D2S крушки. Чудя се дали има същия тип ксенони но без динамик и дали са със D1S крушки те?
sawion написа:Днес видях, че мойте са BMW Dynamic Xenon със D2S крушки. Чудя се дали има същия тип ксенони но без динамик и дали са със D1S крушки те?
какво точно имаш предвид под "същия тип, но без динамик"? какво означава конкретно думата "тип"?
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
ами под тип имам предвид ксенон с лупа, а не обикновените халогенни фарове с Н7 или Н1 крушки. 

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
sawion написа:Благодаря за изчерпателния отговор от колегата @andro, сега мисля че на всички им е ясно положението с фаровете. Днес видях, че мойте са BMW Dynamic Xenon със D2S крушки. Чудя се дали има същия тип ксенони но без динамик и дали са със D1S крушки те?
Моите са без динамик, като на снимката която колегата Андро е постнал, D1S са крушките:

Интересното обаче е, че до сега не съм видял една фейслифтова 5ца с такива фарове

Това е разликата между ксеноновите и би-ксеноновите фарове или?

Cinder написа:Интересното обаче е, че до сега не съм видял една фейслифтова 5ца с такива фаровеНа всичките вътрешния "фар" не е с лупа и изглежда ето така:
Това е разликата между ксеноновите и би-ксеноновите фарове или?
и аз не мога да се сетя дали съм виждал E60 с лупа на вътрешния фар - май са с такова "релефно" стъкло, просто такава снимка намерих в нета. идеята е, че вътрешния фар не свети, без значение какво е стъклото отпред. всички X5-ци са на същия принцип и са с лупи, например.
всички са биксенон - външния фар с лупата свети и на къси и на дълги, затова е би, тоест двоен.
- Cinder
- ентусиаст
-
Разкрих я мистерията
Мой колега има фейслифтова тройка и вътрешната част е за cornering lights. Това обяснява и защо аз не можах да си включа cornering lights с NCS-a 

Cinder написа:Разкрих я мистериятаМой колега има фейслифтова тройка и вътрешната част е за cornering lights. Това обяснява и защо аз не можах да си включа cornering lights с NCS-a
точно така е

- Cinder
- ентусиаст
-
Всъщност cornering lights менюто си го отключих, мога да си го спирам/пускам в IDrive-a, ама явно няма какво да свети като завивам
Пробвах и 1 опция според която уж фаровете за мъгла трябва да го играят cornering lights, но без успех 

Cinder написа:Всъщност cornering lights менюто си го отключих, мога да си го спирам/пускам в IDrive-a, ама явно няма какво да свети като завивамПробвах и 1 опция според която уж фаровете за мъгла трябва да го играят cornering lights, но без успех
вероятно сегашният ти лайт модул не го позволява.
- Cinder
- ентусиаст
-
Честно казано и аз не знам. Ако не го позволяваше, вероятно нямаше да ми се появи опцията Cornering Lights в IDrive меню-то. Не че ми е болка за умиране де ...

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4