Лъскава ламарина - къде?
Модератор: bum_bum
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Лъскава ламарина - къде?
Мисълта ми е, че имам желание да махна мокета и да направя колата с онази лъскавата, "рейсинг" ламарина (сещате се:) ), но въпроса ми е скъпа ли е и къде може да се намери? Не се притеснявайте, ако беше да за БМВ нямаше да си го позволя, става дума за ГОЛФ 2. И извинявайте, ако не е тук мястото, но разбирате ли... във Волксваген клуба са бахури и тъй:) Благодаря за инфото!
BMW only!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Лъскава ламарина - къде?
amd написа:Мисълта ми е, че имам желание да махна мокета и да направя колата с онази лъскавата, "рейсинг" ламарина (сещате се:) ), но въпроса ми е скъпа ли е и къде може да се намери? Не се притеснявайте, ако беше да за БМВ нямаше да си го позволя, става дума за ГОЛФ 2. И извинявайте, ако не е тук мястото, но разбирате ли... във Волксваген клуба са бахури и тъй:) Благодаря за инфото!
потърси Хаос от нашия форум, преди около година той си беше играл с рифелова ламарина
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Ах, то е гадно така:( И на друго място ми казаха, че била камара кинти - аз си мислех некви 50-тина лева да дам:) А то какво било... Егати какво има толкова в нея?:) Няма смисъл да се занимавам, не си заслужава инвестицията. Все пак ще питам въпросния. Благодаря, че ме насочихте.
BMW only!
фер-къи
ж магазина до Хит /май пкратиекр бешем, мне помняв имена / стружа по 20 марки лиоста + и поп-нитове за 50 стишки, и си рацер № 1

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
аре стига
абе не мога да разбера защо като не е бмв - плюете по човека... ако беше за БМВ щехте да го скъсате от оферти - даже и да му ги закарате в тях, нали ... човека иска да си сложи стелки тип ламарина -
или му кажете откаде или не го е***йте за това че кара Голф.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Re: аре стига
Cult Society написа:абе не мога да разбера защо като не е бмв - плюете по човека... ако беше за БМВ щехте да го скъсате от оферти - даже и да му ги закарате в тях, нали ... човека иска да си сложи стелки тип ламарина -или му кажете откаде или не го е***йте за това че кара Голф.
ами аз не се ебавам той човека каза че иска за малко пари и му предлагам варианта за най-малко пари

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Да, ще погледна в практикер. Не се притеснявам, просто хората ме насочват. Аз не твърдя, че колата ми е трепач или че съм голям рацер, но искам да я приведа в що-годе готин вид и не виждам нищо лошо. Все пак ГОЛФ е страхотна кола (все пак), но лошото е, че големи кретени ги карат в най-честия случай. Затова имат лоша репутация, а аз нищо не претендирам. Като за подарък (баща ми я даде за рождения ден) си е ОК:) От 2 месеца имам книжка. Проблема е, че пода има малко ръжда, а мокета е пран и се е свил - абе мизерийка. Вместо да нагаждам друг мокет да сложа ламаринка, та да стане шукарийско. Та стелките ги знам, има ги и във Видин на пазара, но не ме кефят нещо. Ще видя някой приятел в Практикер да пратя. Тенкс.
BMW only!
стига базикахте човека,
.Аз си слагах преди време такива стелки(имах опел
)та значи разликата в ламарината идва от дебелината.мисля че квадрата беше около 60лв.,и вече зависи кой ще ги реже,и колко ще ти вземе.Но със сигурност не ти препоръчвам да махаш мокета.(ще стане мазано...)на бегачките сменят пода с такава ламарина(предполагам за олекотяване..незнам за друго)вярвам че не си опрял до там.А и дебелата епо-сдкъпа.важното е да я напаснеш добре в/у мокета да не мърда

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
опс я кажете къде в сф има такава ламаринка ама по-тъничка около 0,5мм 4е тряя прая едни хитрини тука
ludiagsm написа:опс я кажете къде в сф има такава ламаринка ама по-тъничка около 0,5мм 4е тряя прая едни хитрини тука
Провери в 2-3 склада за алуминиеви профили, там имат и не е кой знае каква пара.
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2