Лъскава ламарина - къде?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Лъскава ламарина - къде?

Мнение от amd » 26 Фев 2006, 17:33

Мисълта ми е, че имам желание да махна мокета и да направя колата с онази лъскавата, "рейсинг" ламарина (сещате се:) ), но въпроса ми е скъпа ли е и къде може да се намери? Не се притеснявайте, ако беше да за БМВ нямаше да си го позволя, става дума за ГОЛФ 2. И извинявайте, ако не е тук мястото, но разбирате ли... във Волксваген клуба са бахури и тъй:) Благодаря за инфото!
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: Лъскава ламарина - къде?

Мнение от ludiagsm » 26 Фев 2006, 18:52

amd написа:Мисълта ми е, че имам желание да махна мокета и да направя колата с онази лъскавата, "рейсинг" ламарина (сещате се:) ), но въпроса ми е скъпа ли е и къде може да се намери? Не се притеснявайте, ако беше да за БМВ нямаше да си го позволя, става дума за ГОЛФ 2. И извинявайте, ако не е тук мястото, но разбирате ли... във Волксваген клуба са бахури и тъй:) Благодаря за инфото!

потърси Хаос от нашия форум, преди около година той си беше играл с рифелова ламарина

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 26 Фев 2006, 20:51

Ама е доста пара,да знаеш ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 26 Фев 2006, 23:30

Ах, то е гадно така:( И на друго място ми казаха, че била камара кинти - аз си мислех некви 50-тина лева да дам:) А то какво било... Егати какво има толкова в нея?:) Няма смисъл да се занимавам, не си заслужава инвестицията. Все пак ще питам въпросния. Благодаря, че ме насочихте.
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

фер-къи

Мнение от ОФИЦИАЛЕН » 27 Фев 2006, 11:41

ж магазина до Хит /май пкратиекр бешем, мне помняв имена / стружа по 20 марки лиоста + и поп-нитове за 50 стишки, и си рацер № 1 :arrow: :idea:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 27 Фев 2006, 12:33

има едни балатуми имитация на това което търсиш на голфа ще му ходи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bai.ilia » 27 Фев 2006, 14:48

и си рацер № 1 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

аре стига

Мнение от Cult Society » 27 Фев 2006, 15:28

абе не мога да разбера защо като не е бмв - плюете по човека... ако беше за БМВ щехте да го скъсате от оферти - даже и да му ги закарате в тях, нали ... човека иска да си сложи стелки тип ламарина - :lol: или му кажете откаде или не го е***йте за това че кара Голф.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 27 Фев 2006, 16:00

Скъпо е защото е халумин, ако искаш има подобно от стомана ама тежи никви 30 кила, едно време май видях на сточна гара ама по добре питай некой друг.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Re: аре стига

Мнение от SuPeR_FLY » 27 Фев 2006, 23:17

Cult Society написа:абе не мога да разбера защо като не е бмв - плюете по човека... ако беше за БМВ щехте да го скъсате от оферти - даже и да му ги закарате в тях, нали ... човека иска да си сложи стелки тип ламарина - :lol: или му кажете откаде или не го е***йте за това че кара Голф.

ами аз не се ебавам той човека каза че иска за малко пари и му предлагам варианта за най-малко пари ;) :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 28 Фев 2006, 11:32

Да, ще погледна в практикер. Не се притеснявам, просто хората ме насочват. Аз не твърдя, че колата ми е трепач или че съм голям рацер, но искам да я приведа в що-годе готин вид и не виждам нищо лошо. Все пак ГОЛФ е страхотна кола (все пак), но лошото е, че големи кретени ги карат в най-честия случай. Затова имат лоша репутация, а аз нищо не претендирам. Като за подарък (баща ми я даде за рождения ден) си е ОК:) От 2 месеца имам книжка. Проблема е, че пода има малко ръжда, а мокета е пран и се е свил - абе мизерийка. Вместо да нагаждам друг мокет да сложа ламаринка, та да стане шукарийско. Та стелките ги знам, има ги и във Видин на пазара, но не ме кефят нещо. Ще видя някой приятел в Практикер да пратя. Тенкс.
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 01 Мар 2006, 19:03

стига базикахте човека, :D .Аз си слагах преди време такива стелки(имах опел :D )та значи разликата в ламарината идва от дебелината.мисля че квадрата беше около 60лв.,и вече зависи кой ще ги реже,и колко ще ти вземе.Но със сигурност не ти препоръчвам да махаш мокета.(ще стане мазано...)на бегачките сменят пода с такава ламарина(предполагам за олекотяване..незнам за друго)вярвам че не си опрял до там.А и дебелата епо-сдкъпа.важното е да я напаснеш добре в/у мокета да не мърда
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 01 Мар 2006, 19:55

Що не зададеш въпроса си в тунинг форума. Тука не сме маняци на "Лъскави ламаринки" :kuku:

а и не правиме така:

amd написа:Проблема е, че пода има малко ръжда, а мокета е пран и се е свил - абе мизерийка. Вместо да нагаждам друг мокет да сложа ламаринка, та да стане шукарийско.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 01 Мар 2006, 21:02

опс я кажете къде в сф има такава ламаринка ама по-тъничка около 0,5мм 4е тряя прая едни хитрини тука

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pamperso » 02 Мар 2006, 4:30

ludiagsm написа:опс я кажете къде в сф има такава ламаринка ама по-тъничка около 0,5мм 4е тряя прая едни хитрини тука

Провери в 2-3 склада за алуминиеви профили, там имат и не е кой знае каква пара.
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."

Следваща

Назад към Tuning