Проблеми с ляв ел прозорец
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Ta4kata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36 и Мерцедес S КЛАСА
- Мечтае да кара: РЕТРО автомобил
Проблеми с ляв ел прозорец
Колеги от 4 месеца карам Е36 седан и пробвах всичко възможно да си направя повреденото ляво ел стъкло, но без успешно.
Купих подемник втора ръка, подмених пластмасовите плъзгачи и пак дига само до половината! Закупих и уплатнение на прозореца пак от форума но несъм го слагъл.
Почвам да се отчаивам, всички е36-ци ли имат проблеми, отстраняват ли се кои каде как, дайте малко акъл какво да подменя нов механисъм ли да закупя има ли фаида или пак ще е на това диридже. От каде идва проблема! Ако някои мойе да го отстрани да се обаде!
Благодаря Предварително КОЛЕГИ !
Купих подемник втора ръка, подмених пластмасовите плъзгачи и пак дига само до половината! Закупих и уплатнение на прозореца пак от форума но несъм го слагъл.
Почвам да се отчаивам, всички е36-ци ли имат проблеми, отстраняват ли се кои каде как, дайте малко акъл какво да подменя нов механисъм ли да закупя има ли фаида или пак ще е на това диридже. От каде идва проблема! Ако някои мойе да го отстрани да се обаде!
Благодаря Предварително КОЛЕГИ !
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Re: Проблеми с ляв ел прозорец
На кое викаш подемник?Аз също съм със седан и като го купих не му работеше лявото ел.стъкло,само се чуваше че бръмчи нещо,като отворих беше скъсана ножицата,заварена на криво,счупени пластмасови плъзгачи,опитахме със заварка,но нестана.Купих си цяла ножица с моторче и пластмасовите плъзгачи(от колега от форума),сложих я и за сега си работи.Сега имам проблем и с дясното,както си работеше,смъкнах го и то се изкриви стъклото на една страна,изкривило ми се е рамото на ножицата,явно и за там ще търся ножица
Според мен са измислени много глупаво тези ел.стъкла,нямат изключвател и като стигне към края само напъва адски много.

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Ами разкости си вратата, виж си ножицата дали е както трябва, виж дали гребена ти се качва до където трябва изобщо огледай какво става. Аз си мисля, че трябва да вземеш нова ножица- тя върви заедно с гребена. Нова разбирай друга, аз имах такъв проблем струваше ми 40лв ножицата от Добрич с доставката 46-48лв. Малко шит се слага, но нямаш голям избор
Гледам че си от Пз-к да те пратя при един приятел който ми оправи моя джам да видим той какво ще каже?

- Ta4kata
- кандидат ентусиаст
-
Днес за късмет ми се счупи ножизата (предполагам де) прозореца застана на криво, преди това испука много силно и почнаха да се подмятът метални късове и едвам го дигнах, за сега имам вече два счупени меганизма с две моторчета явно колкото и да го отварям, свалям, подменям, зглобявам и тествам нищо не става! Тъпите Жабари (Италянци) са изрезали вътрешната част на вратата и от там се получава нестъбилност на мехънизма и искривява вратата и от там при дигането на прозореца тои застава лекко на една страна и се забива в уплатнението и при дигане стига до малко над половината и спира сваля малко на долу и до там. Единствения начин да се затвори е дигане на инпулси или да му помогна с ръката, но това си е мъка дори с климатик. Много мъка има по тоз свят Боже
Та колега даи ми кординатите на твоя човек, дори и да не направи нищо пак за съвет, ако пък е и управи евала
Бирюгата е от мене
Та колега даи ми кординатите на твоя човек, дори и да не направи нищо пак за съвет, ако пък е и управи евала
Бирюгата е от мене

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Други врати щом са рязани нещо и засукват при ножицата...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Ta4kata
- кандидат ентусиаст
-
Не е проблем да взема врата нова, но трябва да е търса по цвят оборудвана, а като моят цвят несъм намирал БМВ на части да се продава. Иначе да тръгна да сменам врата да пребоядисвам трябва да приготвя 200 лв в най добрия случай колата се води цвят Бордо а номера на боята нзм каде да провера!
- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
Толкова ли няма един сервиз кадето да отидеш да ти отстраняат проблема.

- Ta4kata
- кандидат ентусиаст
-
Колега аз имам 5-тима познати със големи сервизи и всеки казва " Абе караи си Мерцедеса и си свиркаи" за каквот ти е да се сваля прозореца като имаш климатик и то там, пък и колата е старичка кои ще се занимава с нея уш криза им било ама е на !
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ta4kata написа:Колега аз имам 5-тима познати със големи сервизи и всеки казва " Абе караи си Мерцедеса и си свиркаи" за каквот ти е да се сваля прозореца като имаш климатик и то там, пък и колата е старичка кои ще се занимава с нея уш криза им било ама е на !
Пич проблема е в криви или износени водачи на стъклото, тези които са във вратата.
Ппрозореца тръгва нагоре, върви до середата, предния му край запъва, задния излиза от водача в горната част и запъва, от там спира.
Отделно трябва да го регулираш с рамото което е с болт в долната лява част на механизма.
Като всичко е монтирано сваляш до долу, отвиваш болта и натискаш рамото максимално надолу, после стягаш.

- Ta4kata
- кандидат ентусиаст
-
Колега благодаря, ще пробвам ! 

10 мнения
• Страница 1 от 1