ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
v_p_m написа:черната стрелка от тук излиза и знаете каде влиза, [ наскоро забелязах че се пълни с бензин
Това маркуче е за вакум регулатора за горивото на бензиновата рейка,като го откачиш трябва да вдига оборотите,като го сложиш обратно трябва да се нормализират,ако не работи както трябва може и да е заминало..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
v_p_m написа:черната стрелка от тук излиза и знаете каде влиза, [ наскоро забелязах че се пълни с бензин
Щом се пълни с бензин е заминала мембраната на регулатора (това на бензиновата рейка),смени го и сложи ново маркуче.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Така значи:
1. Като го извадя маркучето колата започва да работи с 1 идея по високи обороти, около 800-900 но ги държи стабилни а като го надена леко прекъсва форсира и се сама.
2.Това ограденото с зелено ли е тая реика как се оправя проблема от каде да взема мембраната за която иде реч.
1. Като го извадя маркучето колата започва да работи с 1 идея по високи обороти, около 800-900 но ги държи стабилни а като го надена леко прекъсва форсира и се сама.
2.Това ограденото с зелено ли е тая реика как се оправя проблема от каде да взема мембраната за която иде реч.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
Рейката не я пипаш,а сваляш само вакум регулатора отпреде и го подменяш само него...
vladi_a_i написа:Рейката не я пипаш,а сваляш само вакум регулатора отпреде и го подменяш само него...
Искаш да кажеш тва от наи отпред от което излиза маркучето ясно, обаче може ли да се поправи това /колко пари ли струва ново или да търса 2-ра рака и ако зема 2-ра рака как да позная дали е читаво
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
v_p_m написа:vladi_a_i написа:Рейката не я пипаш,а сваляш само вакум регулатора отпреде и го подменяш само него...
Искаш да кажеш тва от наи отпред от което излиза маркучето ясно, обаче може ли да се поправи това /колко пари ли струва ново или да търса 2-ра рака и ако зема 2-ра рака как да позная дали е читаво
Справка за част
Номенклатурен номер : 13531729320
Описание : РЕГУЛАТОР НАЛЯГАНЕ ГОРИВО - 3 бара
Ед.цена (с ДДС) : 112.36 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
вземаш го само ново и не от дару, купувах го на около 90 лв, верно че моето е по-различно, но мисля, че пак ще е около тази цена
only rear wheel drive
- amadeusbg
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 318is coupe
Здравейте,
има ли нещо по - специфично при махането на карето на полуоската, което влиза в главината, тъй като отвъртяхме гайката, но не можем да я извадим?
Поздрави
има ли нещо по - специфично при махането на карето на полуоската, което влиза в главината, тъй като отвъртяхме гайката, но не можем да я извадим?
Поздрави
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
amadeusbg написа:Здравейте,
Поздрави
Чук и дорник му е болката

- amadeusbg
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 318is coupe
Свалена е, зех нова полуоска , а старата разбихме карето и извадихме лагерите и другите глупости, за да може да си го бием някъде на упора и остана само тая металната част дет влиза в главината.. и бой бой и не иска ..
П.С: Tъпото е, че я свалихме барабар с носача и шенхела, защото не можем да ги разглобим без да махнем тая гад ..
П.С: Tъпото е, че я свалихме барабар с носача и шенхела, защото не можем да ги разглобим без да махнем тая гад ..
Колеги аз съм нов във форума. Искам да Ви попитам ако някой може да помогне имам БМВ е36 318i 1993 радиото ми прекъсва на около 2-3 секунди интервал, все едно не прави хубав контакт и пращи много е неприятно, някой има ли идея как може да се оправи и от какво е предизвикано. Благодаря Ви предварително колеги !

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
breakaway написа:Колеги аз съм нов във форума. Искам да Ви попитам ако някой може да помогне имам БМВ е36 318i 1993 радиото ми прекъсва на около 2-3 секунди интервал, все едно не прави хубав контакт и пращи много е неприятно, някой има ли идея как може да се оправи и от какво е предизвикано. Благодаря Ви предварително колеги !![]()
Моето го почна да го прави също, търпях проблема около 2 седмици, след което не издържах, свалих радиото и се оказа прещипан кабел от евробуксата. Само дето моето го правеше като мина през най-малката неравност. Та виж си кабелите ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
ogata написа:breakaway написа:Колеги аз съм нов във форума. Искам да Ви попитам ако някой може да помогне имам БМВ е36 318i 1993 радиото ми прекъсва на около 2-3 секунди интервал, все едно не прави хубав контакт и пращи много е неприятно, някой има ли идея как може да се оправи и от какво е предизвикано. Благодаря Ви предварително колеги !![]()
Моето го почна да го прави също, търпях проблема около 2 седмици, след което не издържах, свалих радиото и се оказа прещипан кабел от евробуксата. Само дето моето го правеше като мина през най-малката неравност. Та виж си кабелите ...
Мерси колега !

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Някой дали може да измери широчината и височината на смукателните отвори в ГЛАВАТА на двигател M50B25 ванос, М52Б28 или М52Б25. Всичките са с еднакви глави, така че няма значение от какъв ще измерите.
На снимките е показано на колектора, мен ме интересува колко е на главата.

На снимките е показано на колектора, мен ме интересува колко е на главата.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
amadeusbg написа:Свалена е, зех нова полуоска , а старата разбихме карето и извадихме лагерите и другите глупости, за да може да си го бием някъде на упора и остана само тая металната част дет влиза в главината.. и бой бой и не иска ..
Попринцип се свалят на колата докато гумата е стъпила на земята да имате упора за удряне,но колега би трябвало да излезе
без проблем

ще я изхвърляте оста старата..