Кажете се мнението!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- marto861
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Въглищарка с турбинка
- Мечтае да кара: m3 e36
Кажете се мнението!!!
Здравейте колеги имам едно питане? Преди няколко дни ми откраднаха пръскалките на фаровете BMW E36 325 TDS 97г въпросът ми е с какво може да се затапи отворите на маската които са предназначени за горе споменатите пръскалки. Предполагам че най-лесния отговор е с пръскалки
но цената не ми допадна особено много. Ако има някой колега който се е сблъскал със същото нещо да пише какво е използвал за затапване обиколих доста магазинчета от типа на Baumax и тем подобни но не предлагат подобна тапа или нещо такова мерси предварително 

- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Re: Кажете се мнението!!!
marto861 написа:Здравейте колеги имам едно питане? Преди няколко дни ми откраднаха пръскалките на фаровете BMW E36 325 TDS 97г въпросът ми е с какво може да се затапи отворите на маската които са предназначени за горе споменатите пръскалки. Предполагам че най-лесния отговор е с пръскалкино цената не ми допадна особено много. Ако има някой колега който се е сблъскал със същото нещо да пише какво е използвал за затапване обиколих доста магазинчета от типа на Baumax и тем подобни но не предлагат подобна тапа или нещо такова мерси предварително
Цената на пръскалките не ти допада,ама ейнджъл айс има

- marto861
- кандидат ентусиаст
-
Със силикон не виждам как може да стане. Това дали има angel eyes не мисля че има нещо общо с темата и въпросът ми
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- marto861
- кандидат ентусиаст
-

- valter123
- Потребител
-
- Кара: e36 318i
- Мечтае да кара: самолет
Колега аз съм от Люлин, и трябва да си призная че има доста копелдаци който гепат каквото могат
За пръскалки бих те посъветвал от някой опел-вектра,астра за 5-10лв, но ако искаш да си запушиш дупките отиди в Ем комплект 33, и потърси тапи. Има доста видове с различен диаметър, аз си купих от там (50ст. 1бр. с диаметър 3см.) за запушване на отвори от 2см от антикрило и стана перфектно. Другия вариянт е илиенци и търсиш тапи за затапване на отвори за антена.

За пръскалки бих те посъветвал от някой опел-вектра,астра за 5-10лв, но ако искаш да си запушиш дупките отиди в Ем комплект 33, и потърси тапи. Има доста видове с различен диаметър, аз си купих от там (50ст. 1бр. с диаметър 3см.) за запушване на отвори от 2см от антикрило и стана перфектно. Другия вариянт е илиенци и търсиш тапи за затапване на отвори за антена.

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Ако няма да слагаш пръскалките, избери предложението на колегата bum_bum, особено ако сте с еднакви цветове на колите, и аз ти отправям същата оферта за бартер
, в противен случай ако ще си търсиш или някой друг колега сега "да се разтърси" в тъмните часове на денонощието за да ти помогне
най-добре е да ги оставиш така или ако е черна с изолирбанд.

- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Колега, предварително си изрязваш 2 малки плочици от тънък материал, примерно от капачка за буркан 2х3 см и ги мацваш с твоя цвят на колата. След като поизсъхнат ги залепваш от вътрешната страна на отворите и си готов.
Разхода ти е 20 ст за капачката + около 1 лв за хубаво лепило + 30 ст за маркера с цвета.
Разхода ти е 20 ст за капачката + около 1 лв за хубаво лепило + 30 ст за маркера с цвета.
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- zorobg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20
- Детайли за колата: Е36 М50Б20
На мен също ми откраднаха миналата година, но само едната пръскалка. Обаче на теб или са ти изкурубили нещо повече от самата пръскалка или аз нещо не разбирам, защото аз проблем с това нямам
. Предполагам, че искаш да спреш някакъв теч ... Аз също се уплаших, че като се включи пръскалката на фаровете и от лисващата ще тече! Уви...
За мое щастие има някакъв клапан, който не позволява да изчете течността
. Тааа... ако все още не си пробвал дали имаш теч, пробвай и може и да се разминеш и без тапички и побългаряване. 

- marto861
- кандидат ентусиаст
-
valter123 написа:Колега аз съм от Люлин, и трябва да си призная че има доста копелдаци който гепат каквото могат![]()
Мерси колега мисля да послушам съвета ти мерси за инфото

12 мнения
• Страница 1 от 1