Кажете се мнението!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Въглищарка с турбинка
Мечтае да кара: m3 e36

Кажете се мнението!!!

Мнение от marto861 » 07 Май 2011, 11:32

Здравейте колеги имам едно питане? Преди няколко дни ми откраднаха пръскалките на фаровете BMW E36 325 TDS 97г въпросът ми е с какво може да се затапи отворите на маската които са предназначени за горе споменатите пръскалки. Предполагам че най-лесния отговор е с пръскалки :mhihi: но цената не ми допадна особено много. Ако има някой колега който се е сблъскал със същото нещо да пише какво е използвал за затапване обиколих доста магазинчета от типа на Baumax и тем подобни но не предлагат подобна тапа или нещо такова мерси предварително :bchug:
Изображение

Uploaded with ImageShack.us

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: шестак

Re: Кажете се мнението!!!

Мнение от mercrullz » 07 Май 2011, 11:47

силикон или пръскалки 2-ра ръка..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: С 45-ти номер

Мнение от todor kerin » 07 Май 2011, 13:57

marto861 написа:Здравейте колеги имам едно питане? Преди няколко дни ми откраднаха пръскалките на фаровете BMW E36 325 TDS 97г въпросът ми е с какво може да се затапи отворите на маската които са предназначени за горе споменатите пръскалки. Предполагам че най-лесния отговор е с пръскалки :mhihi: но цената не ми допадна особено много. Ако има някой колега който се е сблъскал със същото нещо да пише какво е използвал за затапване обиколих доста магазинчета от типа на Baumax и тем подобни но не предлагат подобна тапа или нещо такова мерси предварително :bchug:

Цената на пръскалките не ти допада,ама ейнджъл айс има :mhihi: :bang: :bang:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marto861 » 07 Май 2011, 18:19

Със силикон не виждам как може да стане. Това дали има angel eyes не мисля че има нещо общо с темата и въпросът ми
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 07 Май 2011, 21:50

сьс други пръскалки
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Май 2011, 23:43

Дай ми системата за миене и маската и ще ти дам нова маска без пръскалки :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marto861 » 08 Май 2011, 0:44

:lol: ще помисля над офертата ти, но мисля че отговорът го знаеш :nono: ако може леко да се върнем към въпроса на темата. Идеята да запуша отворите с други пръскалки е мн добра :mhihi: особено като се има в предвид че втора ръка върват по 50 60лв а нови са 140лв :kuku: :kuku: и като знам че като я паркирам няколко пъти в Люлин CITY (без да се обиждат колегите от там) вече няма да ги има предпочитам друго решение. Точно за това и пуснах тази тема и ако може някой да помогне да пише :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e36 318i
Мечтае да кара: самолет

Мнение от valter123 » 08 Май 2011, 0:55

Колега аз съм от Люлин, и трябва да си призная че има доста копелдаци който гепат каквото могат :bang:
За пръскалки бих те посъветвал от някой опел-вектра,астра за 5-10лв, но ако искаш да си запушиш дупките отиди в Ем комплект 33, и потърси тапи. Има доста видове с различен диаметър, аз си купих от там (50ст. 1бр. с диаметър 3см.) за запушване на отвори от 2см от антикрило и стана перфектно. Другия вариянт е илиенци и търсиш тапи за затапване на отвори за антена.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 08 Май 2011, 11:04

Ако няма да слагаш пръскалките, избери предложението на колегата bum_bum, особено ако сте с еднакви цветове на колите, и аз ти отправям същата оферта за бартер :lol: , в противен случай ако ще си търсиш или някой друг колега сега "да се разтърси" в тъмните часове на денонощието за да ти помогне :lol: най-добре е да ги оставиш така или ако е черна с изолирбанд.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525dA '09
Мечтае да кара: ново БМВ

Мнение от batvlady79 » 08 Май 2011, 11:15

Колега, предварително си изрязваш 2 малки плочици от тънък материал, примерно от капачка за буркан 2х3 см и ги мацваш с твоя цвят на колата. След като поизсъхнат ги залепваш от вътрешната страна на отворите и си готов.
Разхода ти е 20 ст за капачката + около 1 лв за хубаво лепило + 30 ст за маркера с цвета.
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20
Детайли за колата: Е36 М50Б20

Мнение от zorobg » 08 Май 2011, 17:59

На мен също ми откраднаха миналата година, но само едната пръскалка. Обаче на теб или са ти изкурубили нещо повече от самата пръскалка или аз нещо не разбирам, защото аз проблем с това нямам :D . Предполагам, че искаш да спреш някакъв теч ... Аз също се уплаших, че като се включи пръскалката на фаровете и от лисващата ще тече! Уви... :) За мое щастие има някакъв клапан, който не позволява да изчете течността :). Тааа... ако все още не си пробвал дали имаш теч, пробвай и може и да се разминеш и без тапички и побългаряване. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marto861 » 08 Май 2011, 19:31

valter123 написа:Колега аз съм от Люлин, и трябва да си призная че има доста копелдаци който гепат каквото могат :bang:
За пръскалки бих те посъветвал от някой опел-вектра,астра за 5-10лв, но ако искаш да си запушиш дупките отиди в Ем комплект 33, и потърси тапи. Има доста видове с различен диаметър, аз си купих от там (50ст. 1бр. с диаметър 3см.) за запушване на отвори от 2см от антикрило и стана перфектно. Другия вариянт е илиенци и търсиш тапи за затапване на отвори за антена.

Мерси колега мисля да послушам съвета ти мерси за инфото :bchug: мисля че темата може вече да се трие
Изображение

Назад към E36