Климатроник с врътките ПОМОЩ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
Климатроник с врътките ПОМОЩ
Здравейте имам следния проблем: Не ми свети панела на климатроника дето е с вратките не електронния, и взех да го отворя. така круШката не е изгоряла ама светва когато си поиска неЩо от вътре прави този проблем, опитах се да извадя панела, ама само го прецаках...та мисалта ми е как се вади , махнах долу панела със запалката и панела с температурата и часовника за да бръкна отдолу, ама не става има неЩо дето го спира,. сега Ще си търся нов панел по моргите и да ми кажете как се маха....
.
ако намериш още един панел по някоя морга вземи го, ще ти го платя. В ауто+ м-у другото ми казаха че това панелче с врътките(само декорацията от горе) струвало над 300лв. и се отказах. А панелите са с някакво фолио отгоре, което ми се олющи съвсем лесно като го свалях така че внимавайте.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Сваляш всички врътки и под големите врътки има по едно болче развиваш двете види и панела пада

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
GECATA BMW написа:Сваляш всички врътки и под големите врътки има по едно болче развиваш двете види и панела пада
това го направих......не може да се махне без това, говоря после като се махне този капак.
.
после има много бутане въртене и дърпане, за до го измушиш от долната дупка, която се отваря като махнеш барчето с часовника и това под него. Със сигурност трябва да има и по нормален начин, но мисля че е свързан със разглабяне на доста повече неща.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
значи аз като я взех моята имаше същия проблем крушката светваше като бия един шут на панела и въртя врътките като луд
и викам 1 ден тряя да я опрая тая хуйня че ме дразни и смених крушката и се оправи сега си свети безпроблемно макар че старата крушка си беше напълно здрава
също така се опитах да изкарам панела на климатроника е въртях го суках го и не можах да го извадя....отогре, отдолу къде ли не пробвах да го мушна ама не става братче напипах отзаде имаше няква букса и някво жило и по едно време викам спирам да го суча че ще взема да прекърша жилото и ще духам яко....
тъй че ако някой знае как става номера да се извади да казва....даже бях пуснал тема за това ама никой не казва всички си траят 

7 мнения
• Страница 1 от 1