Климатроник с врътките ПОМОЩ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
Климатроник с врътките ПОМОЩ
Здравейте имам следния проблем: Не ми свети панела на климатроника дето е с вратките не електронния, и взех да го отворя. така круШката не е изгоряла ама светва когато си поиска неЩо от вътре прави този проблем, опитах се да извадя панела, ама само го прецаках...та мисалта ми е как се вади , махнах долу панела със запалката и панела с температурата и часовника за да бръкна отдолу, ама не става има неЩо дето го спира,. сега Ще си търся нов панел по моргите и да ми кажете как се маха....
.
ако намериш още един панел по някоя морга вземи го, ще ти го платя. В ауто+ м-у другото ми казаха че това панелче с врътките(само декорацията от горе) струвало над 300лв. и се отказах. А панелите са с някакво фолио отгоре, което ми се олющи съвсем лесно като го свалях така че внимавайте.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Сваляш всички врътки и под големите врътки има по едно болче развиваш двете види и панела пада

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
GECATA BMW написа:Сваляш всички врътки и под големите врътки има по едно болче развиваш двете види и панела пада
това го направих......не може да се махне без това, говоря после като се махне този капак.
.
после има много бутане въртене и дърпане, за до го измушиш от долната дупка, която се отваря като махнеш барчето с часовника и това под него. Със сигурност трябва да има и по нормален начин, но мисля че е свързан със разглабяне на доста повече неща.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
значи аз като я взех моята имаше същия проблем крушката светваше като бия един шут на панела и въртя врътките като луд
и викам 1 ден тряя да я опрая тая хуйня че ме дразни и смених крушката и се оправи сега си свети безпроблемно макар че старата крушка си беше напълно здрава
също така се опитах да изкарам панела на климатроника е въртях го суках го и не можах да го извадя....отогре, отдолу къде ли не пробвах да го мушна ама не става братче напипах отзаде имаше няква букса и някво жило и по едно време викам спирам да го суча че ще взема да прекърша жилото и ще духам яко....
тъй че ако някой знае как става номера да се извади да казва....даже бях пуснал тема за това ама никой не казва всички си траят 
също така се опитах да изкарам панела на климатроника е въртях го суках го и не можах да го извадя....отогре, отдолу къде ли не пробвах да го мушна ама не става братче напипах отзаде имаше няква букса и някво жило и по едно време викам спирам да го суча че ще взема да прекърша жилото и ще духам яко.... 
7 мнения
• Страница 1 от 1